Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
Justysiek - jakie ogłoszenia???? one są za malutkie! one powinny być jeszcze przy matce...:shake: muszą isć jak najszybciej na tymczasy:placz:

Frogg - napisz w tytule, ze potrzeba pilnie tymczasów dla 3-tyg. maluchów po zastrzelonej matce - moze kogoś taki tytuł przyciagnie...

dowiedziałas się dlaczego suka znalazła się tam gdzie sie znalazła i czemu ja ktoś zastrzelił???

Pani mieszka w samym sercu Puszczy Zielonki, sama tu mieszkam i niestety jak tylko nieopacznie pies wyjdzie za ogrodzenie to po nim. To już nie pierwszy zastrzelony pies w naszych okolicach...:placz: Kłusownika nie możemy złapać... Policja i Straż Miejska się tym zajmują.

Dziękuję za radę tytuł zaraz zmienię.

• Replies 802
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Emiś']Jeśli byłby transport na śląsk, to może udało by mi się załatwić tymczas u znajomej wetki, miłośniczki rasy...

Mam problem z logowaniem się na dogo, jak coś proszę o kontakt e-mail [email protected]

Emiś wspaniale, gdyby się udało :loveu: Pamiętajcie tylko, że ojciec jest nieznany.

Posted

Okamia napisał(a):
Jezu jakie biedaki :placz: Niestety nie mam funduszy mimo iż miejsce jest a maluchy pewnie marzną :-(

Okamia fundusze na razie nie potrzebne, a masz miejsce u siebie ???

Posted

Frogg napisał(a):
Okamia fundusze na razie nie potrzebne, a masz miejsce u siebie ???

Jedno maleństwo mogła bym wziąć (nawet jutro przy okazji bo w Poznaniu jestem ;) ) ale nie wiem czym takiego szkraba karmić? :oops:

Posted

Okamia napisał(a):
Jedno maleństwo mogła bym wziąć (nawet jutro przy okazji bo w Poznaniu jestem ;) ) ale nie wiem czym takiego szkraba karmić? :oops:

One jak na razie piją tylko mleczko - takie z kartonika.
Na jutro już nie dam rady :placz: , ale możemy umówić się na poniedziałek, albo weekend.

Posted

andzia69 napisał(a):
Emiś - to zapytaj, proszę:loveu: i czy jeden maluszek czy wiecej mógłby jechać?

Oj, kusisz kusisz... :mad:

No nic, podręczę mężusia, może wzielibyśmy też jednego na tymczas... co prawda ostatni szczenior też miał być na tymczas, a jakoś tak się Raszeńce zostało... :eviltong:

W sumie w niedzielę 2 kociaki tymczasiaki wyadoptowałam, więc tak pusto jakoś i Raszeńka nie ma czego przeżuwać:diabloti:

Zorientujcie się proszę czy jest w ogóle jakaś szansa na transport, może dt się bliżej znajdą i nie będzie potrzeby dręczenia maluchów takim dalekim przejazdem, a ja jutro będę wiedziała czy w ogóle jest szansa na ulokowanie tu szczyli, bo może się okazać, że niepotrzebnie nadzieję robię :roll:

Jeśli nie uda mi się ponownie zalogować, to z kim się kontaktować?

Posted

Frogg napisał(a):
Na jutro już nie dam rady :placz: , ale możemy umówić się na poniedziałek, albo weekend.

weekend to dopiero za tydzień niestety :shake: wcześniej nie mam z kim jakoś się zabrać :roll:

Posted

Emiś napisał(a):
Oj, kusisz kusisz... :mad:

No nic, podręczę mężusia, może wzielibyśmy też jednego na tymczas... co prawda ostatni szczenior też miał być na tymczas, a jakoś tak się Raszeńce zostało... :eviltong:

W sumie w niedzielę 2 kociaki tymczasiaki wyadoptowałam, więc tak pusto jakoś i Raszeńka nie ma czego przeżuwać:diabloti:

Zorientujcie się proszę czy jest w ogóle jakaś szansa na transport, może dt się bliżej znajdą i nie będzie potrzeby dręczenia maluchów takim dalekim przejazdem, a ja jutro będę wiedziała czy w ogóle jest szansa na ulokowanie tu szczyli, bo może się okazać, że niepotrzebnie nadzieję robię :roll:

Jeśli nie uda mi się ponownie zalogować, to z kim się kontaktować?

Kontaktować się ze mną pod nr tel 0509-969-065 - Agnieszka ;)

Posted

Okamia napisał(a):
weekend to dopiero za tydzień niestety :shake: wcześniej nie mam z kim jakoś się zabrać :roll:

Czyli w Poznaniu jesteś tylko jutro???

Posted

Frogg napisał(a):
Czyli w Poznaniu jesteś tylko jutro???

w tym tygodniu niestety tak :roll: i tylko koło 11:30 - 12:30 :shake:
później dopiero za tydzień w sobotę jak mam zjazd :shake:

Posted

mysle i mysle

a więc miałam w głowie innego tymczasa ale na krótko mogę dac DT . pracuje i troche problem z szczeniakiem .ale tak na pilnie moge dac DT . jak nikt się nie zgłosi to jeden szczenior moze się u mnie zatrzymac w tej najbardziej krytycznej chwili bo to 3 tyg maluchy :-( autko mam nie opłacone więc jedynie pociągiem w weekend moge podjechać chyba ze jest mozliwosc żebym oddała połowę za paliwo .karme dla szczeniora mam,mleko,kaszki itp tez się znajdą.

heh zwariowałam

Posted

Okamia napisał(a):
w tym tygodniu niestety tak :roll: i tylko koło 11:30 - 12:30 :shake:
później dopiero za tydzień w sobotę jak mam zjazd :shake:

Porozmawiam z mężem, może uda mi się go namówić na 2 kurs w dniu jutrzejszym do Poznania i dam znać.
Proszę podaj mi na PM Twój nr telefonu, to będziemy w kontakcie.

Posted

Słodziaki małe, śpią teraz u mężna na kolanach. W trójkę grzeją się przy kominku. Reszta zwierzyńca zazdrosna niestety.

Małe brzuszki mają wzdęte, jedzą jak szalone, pcheł i innego robactwa całe mnóstwo ...

Posted

Frogg napisał(a):
Porozmawiam z mężem, może uda mi się go namówić na 2 kurs w dniu jutrzejszym do Poznania i dam znać.
Proszę podaj mi na PM Twój nr telefonu, to będziemy w kontakcie.

wysłane ;)

Posted

Frogg napisał(a):

takie z kartonika? krowie? mogą dostac po tym biegunki:shake: w tym wieku to dobrz byłoby im podać jednak takie mleko, które kupuje się u weta...niestety to wiaże się z kolejnymi wydatkami Frogg...plus odrobaczenie i odpchlenie towarzystwa...

czy dt, które się zdecydowały wziaść maluszka mają to na względzie? czy którys dt trzeba wspomóc w tym względzie? (Okamia?)

pamietajcie - to nie szczeniory 2 mies. tylko maluszki, które powinny byc jeszcze przy matce...:-(

Posted

kataryna18 napisał(a):
mysle i mysle

a więc miałam w głowie innego tymczasa ale na krótko mogę dac DT . pracuje i troche problem z szczeniakiem .ale tak na pilnie moge dac DT . jak nikt się nie zgłosi to jeden szczenior moze się u mnie zatrzymac w tej najbardziej krytycznej chwili bo to 3 tyg maluchy :-( autko mam nie opłacone więc jedynie pociągiem w weekend moge podjechać chyba ze jest mozliwosc żebym oddała połowę za paliwo .karme dla szczeniora mam,mleko,kaszki itp tez się znajdą.

heh zwariowałam

Cioteczko katarzyna18, jest jakaś szansa abyś przyjechała jutro do Poznania ok 11:30 - 12:30 ???

Posted

andzia69 napisał(a):
takie z kartonika? krowie? mogą dostac po tym biegunki:shake: w tym wieku to dobrz byłoby im podać jednak takie mleko, które kupuje się u weta...niestety to wiaże się z kolejnymi wydatkami Frogg...plus odrobaczenie i odpchlenie towarzystwa...

czy dt, które się zdecydowały wziaść maluszka mają to na względzie? czy którys dt trzeba wspomóc w tym względzie? (Okamia?)

pamietajcie - to nie szczeniory 2 mies. tylko maluszki, które powinny byc jeszcze przy matce...:-(

Takie mleko z kartonika dostawały od Pani właścicielki, ja niestety dziś nie miałam nic innego... ale już jutro załatwię takie mleko jak radzisz andzia69. Dziękuję za radę.
Jutro także jestem umówiona z wetem na odrobaczenie i odpchlenie.

Posted

andzia69 napisał(a):

No właśnie sama się zastanawiam jakie... nie wiem czy mój wet będzie miał takie i za ile :shake: Zastanawiam się co w razie cuś przygotować. Jak pisałam z finansami kiepsko :roll: Nie chce specjalnie kogoś naciągać (bo zwyczajnie mi głupio :oops:) ale jeżeli ktoś miałby odpowiednie mleczko lub inne potrzebne środki dla malucha to ja chętnie :oops: bo niestety ale kase mam dopiero po 20 :shake:

Frogg to mogę liczyć jutro na twój tel w razie coś? to już wstępnie uszykuje jakieś kocyki ;)

Posted

dobra - idę na dogo pytać ciotek, które karmiły takie maleńtasy co będzie dla nich najlepsze oprócz tego mleka...

to ile jeszcze ogonków by zostało do rozparcelowania?

Frogg - zmień ten tytuł na taki jak proponowałam - więcej osób zagladnie, bo bedzie bardziej dramatyczny...

Posted

ja jutro do 15 w pracy:( dlatego napisałam weekend . nie masz mozliwosci transportu? kurcze...

andzia ma racje takiego malucha trzeba wspomc wiedzą weta i ciotek z dogo .ja sobie z tego zdaje sprawe