Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 802
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
małych szczyli bullowatych do adopcji w tej chwili...tylko na 2 wątkach jest...........................................20!:placz::placz::placz:

tragedia :shake::-(
ja nie chcę nic mówić ale tak pomyślałam o tych które znam "osobiście"... w dąbrówce dwa 4-tygodniowe bąble i jeden 8miesięczny, w gdyni dwa 5miesięczne i jeden 3miesięczny, to jakiś koszmar co się ostatnio z bullowatymi dzieje. W każdym wieku! :placz:

Posted

Matko, to w Murowanej one sa? Ogolnie to ja jestem z Murowanej Gosliny. Mieszkam co prawda obecnie w Poznaniu, ale transport Murowana-Poznan, to nie problem, wiec jakbyscie mnie potrzebowali...
Dajcie mi tez znac do z maluszkami, jakie ma co do nich plany SM.

Posted

Ja z chłopakiem mozemy wziać dwa szczylki na tymczas :)
Mieszkam w Poznaniu na ratajach mam buldozka francuskiego który kocha wszystko co sie rusza i małego kudłatego tymczasowicza :) Chłopak do mnie wpada jak ja jestem w szkole i zajmuje sie moją bandą wiec jak dojdą dwa szczylki to wielkiej różnicy mu nie zrobi:evil_lol:

aha wrazie czego dzwoncie nie mam dostepu do internetu: 694945818

Posted

Byłam u Pani właścicielki.

11 słodziaków :) 2 pieski, reszta suczki. Dla 3 suczek znalazłam dobre, sprawdzone domy u moich bliższych i dalszych sąsiadów.
Pieski żyją teraz zamknięte w budzie, dzień i noc....
Mają 3 tygodnie, są nieodrobaczone i nieszczepione.
Nie mają książeczki zdrowia.

1 suczka i 1 piesek jutro jadą do Cioteczki Emdziolek :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Błagam o więcej domków, one tam zamarzną.

Zaraz wysyłam zdjęcia.