Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Dziś po południu będę u Pani właścicielki maluszków. Wszystkiego dowiem się osobiście i zrobię zdjęcia. Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 małych szczyli bullowatych do adopcji w tej chwili...tylko na 2 wątkach jest...........................................20!:placz::placz::placz: Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Juz dojechałam do domku i własnie szykuję się do drogi do małych. Trzymajcie kciuki :) Quote
pinkmoon Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 andzia69 napisał(a):małych szczyli bullowatych do adopcji w tej chwili...tylko na 2 wątkach jest...........................................20!:placz::placz::placz: tragedia :shake::-( ja nie chcę nic mówić ale tak pomyślałam o tych które znam "osobiście"... w dąbrówce dwa 4-tygodniowe bąble i jeden 8miesięczny, w gdyni dwa 5miesięczne i jeden 3miesięczny, to jakiś koszmar co się ostatnio z bullowatymi dzieje. W każdym wieku! :placz: Quote
ms_arwi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Matko, to w Murowanej one sa? Ogolnie to ja jestem z Murowanej Gosliny. Mieszkam co prawda obecnie w Poznaniu, ale transport Murowana-Poznan, to nie problem, wiec jakbyscie mnie potrzebowali... Dajcie mi tez znac do z maluszkami, jakie ma co do nich plany SM. Quote
emdziolek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja z chłopakiem mozemy wziać dwa szczylki na tymczas :) Mieszkam w Poznaniu na ratajach mam buldozka francuskiego który kocha wszystko co sie rusza i małego kudłatego tymczasowicza :) Chłopak do mnie wpada jak ja jestem w szkole i zajmuje sie moją bandą wiec jak dojdą dwa szczylki to wielkiej różnicy mu nie zrobi:evil_lol: aha wrazie czego dzwoncie nie mam dostepu do internetu: 694945818 Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Emdziołek - super by było:loveu: Ms_arwi - a ty dałabyś radę w razie co wziasć chociaż jednego? i pamiętajcie jeszcze o tych nieszczęsciach: http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-szczeniakow-wywalonych-w-kartonie-suka-nedza-zostawione-na-smierc-172264/ jak na razie udało mi się znaleźć jeden domek dla szczeniorka - sunieczki:-( Quote
emdziolek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Andzia no wiec my czekamy możecie przywieźć maluchy kiedy tylko chcecie :) tylko wcześniej nas uprzedźcie ;) nr w moim poprzednim poście Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 musimy czekać na Frogg....ona najbardziej zorientowana w sytuacji... Quote
emdziolek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 no dobrze tylko do mnie musicie dzwonic bo jestem chwilowo bez internetu do przyszłego tygodnia. Czekam na jakis odzew. :) Quote
justysiek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ja w miare moich mozliwosci tez jestem sklonna pomoc:oops: Quote
ms_arwi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='andzia69']Emdziołek - super by było:loveu: Ms_arwi - a ty dałabyś radę w razie co wziasć chociaż jednego? i pamiętajcie jeszcze o tych nieszczęsciach: http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-szczeniakow-wywalonych-w-kartonie-suka-nedza-zostawione-na-smierc-172264/ jak na razie udało mi się znaleźć jeden domek dla szczeniorka - sunieczki:-( w razie czego jestem do dyspozycji. Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Dzwoniłam do Cioteczki Emdziloek , jesteśmy umówione na jutro rano :D Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Byłam u Pani właścicielki. 11 słodziaków :) 2 pieski, reszta suczki. Dla 3 suczek znalazłam dobre, sprawdzone domy u moich bliższych i dalszych sąsiadów. Pieski żyją teraz zamknięte w budzie, dzień i noc.... Mają 3 tygodnie, są nieodrobaczone i nieszczepione. Nie mają książeczki zdrowia. 1 suczka i 1 piesek jutro jadą do Cioteczki Emdziolek :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Błagam o więcej domków, one tam zamarzną. Zaraz wysyłam zdjęcia. Quote
emdziolek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Czekam wiec na zdjątka maluszków:loveu: Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Błagam o tymczasy one zamarzną w tej budzie. Mogę je jutro przywieźć do Poznania. Quote
emdziolek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 frogg plisss daj reszte zdjec:loveu: mam jeszcze tylko 7 min w tej głupiej kafejce:shake: grr nie cierpie nie miec internetu w domu:angryy: Quote
Recommended Posts