Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Pani mieszka w środku lasu... jakieś 3 km w głąb lasu... Jak tylko wrzucę wszystkie zdjęcia idę tam pieszo po maluchy, bo niestety samochodem się nie da... jedynie ciągnikiem, ale nie posiadam. Zabiorę 2 dla cioteczki Emdziolek i jutro przywiozę do Poznania Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Staram się jak mogę, ale necik mam kiepski :( Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Cioteczko Emdziolek masz jeszcze kogoś chętnego??? Quote
emdziolek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dzwoniłam do tej znajomej wzieła dwa koty ze schroniska wiec ona aktualnie odpada:-( Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 emdziolek napisał(a):Dzwoniłam do tej znajomej wzieła dwa koty ze schroniska wiec ona aktualnie odpada:-( Trudno, jakoś damy radę. Szukajmy dalej. Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 emdziolek napisał(a):Dzwoniłam do tej znajomej wzieła dwa koty ze schroniska wiec ona aktualnie odpada:-( Bardzo Ci dziękuję za pomoc :loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Frogg to przywieź jutro psiunia nr 1 i tą ostatnią białą sunię:loveu: Są urocze, nie powinny tam marznąć w budzie. Halo szukamy tymczasów!! jeszcze 6 psiaków szuka dobrych domków tymczasowych:placz: Ah i zadzwon do mnie jeszcze dzisiaj zeby sie dokładniej umówic ja juz wracam do domku i jutro czekam na maluchy. Już je kocham:loveu: Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Dobrze, to ja się uzbrajam w latarki i lecę :D Quote
justysiek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 jakie sliczne:loveu: ile tymczasow potrzeba? Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 justysiek napisał(a):jakie sliczne:loveu: ile tymczasow potrzeba? Justysiek moze dla Ciebie jeszcze jednego? :placz::placz::placz: Ja juz wychodzę w las, jak cos to dzwońcie, wezmę więcej 0509-969-065 Quote
justysiek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Frogg napisał(a):Potrzeba jeszcze 5 tymczasów ;( trzeba by szukac ludzi z Poznania:oops: kurde, moze by porobic ogloszenia? Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Justysiek - jakie ogłoszenia???? one są za malutkie! one powinny być jeszcze przy matce...:shake: muszą isć jak najszybciej na tymczasy:placz: Frogg - napisz w tytule, ze potrzeba pilnie tymczasów dla 3-tyg. maluchów po zastrzelonej matce - moze kogoś taki tytuł przyciagnie... dowiedziałas się dlaczego suka znalazła się tam gdzie sie znalazła i czemu ja ktoś zastrzelił??? Quote
justysiek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Justysiek - jakie ogłoszenia???? one są za malutkie! one powinny być jeszcze przy matce...:shake: muszą isć jak najszybciej na tymczasy:placz: chodzilo mi wlasnie o ogloszenia o tymczas:oops: Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 justysiek napisał(a):chodzilo mi wlasnie o ogloszenia o tymczas:oops: Justysiek...zgłoszą się, pewnie...ale pewnie same oszołomy:shake: trzeba im znaleźć dt u dogomaniaków, a potem ogłaszać...jak podrosną:-( Frogg - a te 3 maluchy - to mają tymczasy? czy ds? czyli dla 6 szukamy dt - tak? Quote
justysiek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 andzia69 napisał(a):Justysiek...zgłoszą się, pewnie...ale pewnie same oszołomy:shake: trzeba im znaleźć dt u dogomaniaków, a potem ogłaszać...jak podrosną:-( Frogg - a te 3 maluchy - to mają tymczasy? czy ds? czyli dla 6 szukamy dt - tak? no oby sie tak udalo:oops: Quote
Emiś Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jeśli byłby transport na śląsk, to może udało by mi się załatwić tymczas u znajomej wetki, miłośniczki rasy... Mam problem z logowaniem się na dogo, jak coś proszę o kontakt e-mail [email protected] Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Emiś']Jeśli byłby transport na śląsk, to może udało by mi się załatwić tymczas u znajomej wetki, miłośniczki rasy... Mam problem z logowaniem się na dogo, jak coś proszę o kontakt e-mail [email protected] Emiś - to zapytaj, proszę:loveu: i czy jeden maluszek czy wiecej mógłby jechać? Quote
Frogg Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 andzia69 napisał(a):Justysiek...zgłoszą się, pewnie...ale pewnie same oszołomy:shake: trzeba im znaleźć dt u dogomaniaków, a potem ogłaszać...jak podrosną:-( Frogg - a te 3 maluchy - to mają tymczasy? czy ds? czyli dla 6 szukamy dt - tak? Te 3 mają Domy Stałe. Szukamy jeszcze 5 - bo jednego pieska Pani właścicielka chce zachować. Quote
Recommended Posts