Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani mieszka w środku lasu... jakieś 3 km w głąb lasu... Jak tylko wrzucę wszystkie zdjęcia idę tam pieszo po maluchy, bo niestety samochodem się nie da... jedynie ciągnikiem, ale nie posiadam. Zabiorę 2 dla cioteczki Emdziolek i jutro przywiozę do Poznania

• Replies 802
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emdziolek napisał(a):
Dzwoniłam do tej znajomej wzieła dwa koty ze schroniska wiec ona aktualnie odpada:-(

Trudno, jakoś damy radę. Szukajmy dalej.

Posted

emdziolek napisał(a):
Dzwoniłam do tej znajomej wzieła dwa koty ze schroniska wiec ona aktualnie odpada:-(

Bardzo Ci dziękuję za pomoc :loveu::loveu::loveu:

Posted

Frogg to przywieź jutro psiunia nr 1 i tą ostatnią białą sunię:loveu:

Są urocze, nie powinny tam marznąć w budzie.

Halo szukamy tymczasów!! jeszcze 6 psiaków szuka dobrych domków tymczasowych:placz:

Ah i zadzwon do mnie jeszcze dzisiaj zeby sie dokładniej umówic ja juz wracam do domku i jutro czekam na maluchy.

Już je kocham:loveu:

Posted

justysiek napisał(a):
jakie sliczne:loveu:
ile tymczasow potrzeba?

Justysiek moze dla Ciebie jeszcze jednego? :placz::placz::placz:

Ja juz wychodzę w las, jak cos to dzwońcie, wezmę więcej 0509-969-065

Posted

Justysiek - jakie ogłoszenia???? one są za malutkie! one powinny być jeszcze przy matce...:shake: muszą isć jak najszybciej na tymczasy:placz:

Frogg - napisz w tytule, ze potrzeba pilnie tymczasów dla 3-tyg. maluchów po zastrzelonej matce - moze kogoś taki tytuł przyciagnie...

dowiedziałas się dlaczego suka znalazła się tam gdzie sie znalazła i czemu ja ktoś zastrzelił???

Posted

Justysiek - jakie ogłoszenia???? one są za malutkie! one powinny być jeszcze przy matce...:shake: muszą isć jak najszybciej na tymczasy:placz:

chodzilo mi wlasnie o ogloszenia o tymczas:oops:

Posted

justysiek napisał(a):
chodzilo mi wlasnie o ogloszenia o tymczas:oops:

Justysiek...zgłoszą się, pewnie...ale pewnie same oszołomy:shake: trzeba im znaleźć dt u dogomaniaków, a potem ogłaszać...jak podrosną:-(

Frogg - a te 3 maluchy - to mają tymczasy? czy ds?

czyli dla 6 szukamy dt - tak?

Posted

andzia69 napisał(a):
Justysiek...zgłoszą się, pewnie...ale pewnie same oszołomy:shake: trzeba im znaleźć dt u dogomaniaków, a potem ogłaszać...jak podrosną:-(

no oby sie tak udalo:oops:

Posted

[quote name='Emiś']Jeśli byłby transport na śląsk, to może udało by mi się załatwić tymczas u znajomej wetki, miłośniczki rasy...

Mam problem z logowaniem się na dogo, jak coś proszę o kontakt e-mail [email protected]

Emiś - to zapytaj, proszę:loveu: i czy jeden maluszek czy wiecej mógłby jechać?

Posted

andzia69 napisał(a):

Te 3 mają Domy Stałe.

Szukamy jeszcze 5 - bo jednego pieska Pani właścicielka chce zachować.