Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamnik Keri czekał na śmierć w kupce liści...

Ma około 2-3 lat i wielki bagaż doświadczeń. Czy miał kiedyś prawdziwy dom? Czy był kochany? Nie wiadomo. Wiadomo jak trafił do schroniska.
Pewnego dnia kobieta idąc chodnikiem zauważyła złocistą, małą kuleczkę śpiącą na kupce liści, które spadły z drzewa. Podeszła, zobaczyła pięknego, złocistego jamniczka z bursztynowymi oczkami. Po trzech dniach piesek dał się złapać. Pani odprowadziła malucha do schroniska.

Keri- bo tak dostał na imię strasznie się bał. Nie wiedziała gdzie jest, co ma zrobić, jak się zachowywać. Nagle znalazł się za kratami. Przestraszony nie dał się nawet dotknąć. Wszyscy ludzie byli dla niego wrogami, dopóki nie poznał jednej z wolontariuszek. Zrobił wszystko dla kiełbaski i innych smakołyków. Dał się pogłaskać. Zaufał.

Zakochali się od pierwszego wejrzenia, Ona- jego, a On- ją. Jednak wolontariuszka nie może dać mu domu. Jedynie co może mu dać to spacery, jedzenie i głaskanie. Keri to wspaniały pies. Pięknie chodzi na smyczy, otwiera się na spacerkach. Przytula się do dobrych duszyczek. Ale potrzebuje domu. Domu na dobre i na złe.

By się nie nudził dali mu kolegę- małego kundelka, z którym lubi się bawić. Jest spokojny, zrównoważony, odda całe swoje serduszko swojemu panu, ale musi dostać tą szansę.

Keri jest zdrowy, odrobaczony i zaszczepiony. Teraz jego marzeniem jest –DOM. Ty możesz spełnić to marzenie.

Pokochaj jamnisia, przekonasz się jaki jest wierny.
Więcej informacji dowiesz się dzwoniąc do:

Grażyny – tel. [FONT=Arial]0 664-315-852[/FONT]

[FONT=Arial]Edyty – tel. 501-161-217[/FONT]

[FONT=Arial]Pani Jasi – tel. 074 831-18-00[/FONT]

Coś takiego wymyśliłam. Nie wiem, czy ma gdziekolwiek ogłoszenia. Trzeba poczekać na Grażynkę albo Edytkę. Wydaję mi się, że nie ma ogłoszeń, oprócz allegro...a może nawet allegro niema...

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za OT.

REKS ma czas do końca listopada, później idzie do schronu.
Żadne prośby nie pomogą, decyzja jest nieodwołalna. Nie wiem jak tak można, ale widocznie można. W schronisku czeka Reksa TYLKO ŚMIERC. Po 7 latach spedzonych u boku ukochanej Pani, nie wiedział, że na stare lata przyjdzie mu walczyć o życie.

Postanowiłam powalczyć o życie Reksa. Ale sama nie dam rady :(

Chciałabym umieścic Reksa w DT, niestety na razie mam 20 zł deklaracji, a potrzebne jest około 350-400zł :(

Bardzo proszę o wsparcie, o radę, może ktoś z WAs ma jakis pomysł??

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-ma-czas-do-30-listopada-potem-schronisko-nowy-dom-potrzebny-natychmiast-146868/index15.html

Posted

kamilawa napisał(a):
Dziewczyny mają dużo pracy więc - ja zaraz napiszę tekścik. ;)
Może uda mi się coś ładnego napisać. Wielkie dzięki za pomoc :loveu:

Kama dziekuje:oops: tekst piekny
zaczynam z ogłoszeniami
Keri i Bernis bo jeszcze nie robilam:(
wrociałam chwilke temu z poadopcyjne
sorry maluszki

Posted

"Witam serdecznie.Pragne sie dowiedziec czy jeszcze jest aktualne ogłoszenie o adopcji tego ślicznego jamniczka.Bardzo chetnie wraz z 13 letnia córka zaodoptuje tego pieska i zapewniam ze bedzie miał u nas wspaniała opieke.Bardzo prosze o odpowiedz jak i równiez jakie warunki mam spełnic tak aby ten sliczny piesek przybył pod opieke moja i mojej córki Marty.Pozdrawiam, xx"

Wysłałam informacje do tych państwa o warunkach adopcji, czekam na odpowiedź. Prosiłam o podanie nr tel, będzie łatwiej porozmawiać niż drogą mailową

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dzieki Leni!
czekamy zatem na wiesci!

cioteczki,oj tak sie ciesze
niech ma ten domek ta okryszynka...
juz jest wspaniały,poszczekuje aby podejsc,daje buziaki i jest cudowny
kto jego pokocha ten ma los na loterii:evil_lol:

Posted

kamilawa napisał(a):
:oops: Niech to będzie domek dla małego... najlepszy jaki może być!
Śnił mi się dziś oczywiście... uciekł z Dzierżoniowa i przybiegł do mnie :diabloti:

nie moze byc
rano siedział na moich rekach:shake::evil_lol:

Posted

giselle4 napisał(a):
nie moze byc
rano siedział na moich rekach:shake::evil_lol:

Oj, bo Ty nie wiesz jaka akcja była :diabloti: Jeszcze przed szkołą go do Was odwoziłam :evil_lol::evil_lol: znaczy się ja z tatą :P

Posted

...domek sprawdzi Daro
juz telefonowałam

to jest miejscowasc miedzy Łodzia a Warsawa
Boze kochany,kto pomoze z transportem....:crazyeye::-(
Pan przesympatyczny,coreczka podpowiadała ...ze bardzo jego chce
dziewczynka ma 13 lat i jest niecierpliwa....
pomocy

Posted

jej, może ktoś by pojechał...
...zawsze trafiają się super domki w dalekich odległościach.

Nasza Hasi być może będzie miała domek w Zawierciu, tutaj dopiero jest problem z transportem... :-(

Posted

ISADORA,czy mozesz pomoc i popytac dziewczyn z Warszawy,

czy ktoras nie moze podwiezc maluszka do domku.

Mam transport na poniedzialek do Warszawy zachodniej:crazyeye:NA MIEJSCU O GODZ-15.40[tylko nie mozna sie spoznic bo to jest tej osoby przesiadka]:shake:

KTO POMOZE I DOWIEZIE NA MIEJSCE
s.o.s