giselle4 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Własnie ze nie andziu facet mial psiaka ale dawno...i jest taki akuraty. W pooniedziałek poszedł do Gminy z prosba o zwolnienie z podatu bo piesek ze schroniska a tam bardzo grzeczna kobieta[baba]z pyskiem i naliczyła taka sume.... Kupil jmeu witaminmi i był z nim u weta ale jak mowilam srednio zamozni samotny ojciec na rencie.... Szkoda mi faceta,dlatego szukam cos jak to zalatwic moje schronisko wysle list-prosbe o zwolnienie z podatku ale czy to cos zmieni...nie wiem Quote
giselle4 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Za 2 miesiace juz zaplacił ale poprosił o pomoc..... wiesz jak jest wielkie serce i pustka w budzecie.....:( Quote
Sysa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No właśnie,a gmina zamiast pomagać schroniskom i psom tylko liczy swój budżecik... Quote
leni356 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ja myślę że ktoś może do gminy zadzwonić i zapytać czemu taki duży podatek naliczyli skoro w ustawie jest "nie więcej niż 100zł", tym bardziej że to pies ze schroniska. Może pana chcą okantować, wiecie jacy są urzędnicy czasami :shake: Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 wyslałam probe do Gminy o zwolnienie z podatku...zobaczymy Prezes dał pieczec...nawet dwie http://www.dogomania.pl/threads/173687-ZAKOA-CZONY-Keri-zbiera-na-transoprt-do-DS-Ubrankowo-Do-21-11-godz-23-59 a to pomoc od PiROMANKI ZA TRANSPORT I INNE POTRZEBY KTORE MALUSZEK DOSTAL dziekuje dobra kobieto:) Quote
leni356 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dziewczyny, wyśijcie mi na pw dokładne dane tej osoby która chciała "adoptować" Dropsa. Zgłosiła się do mnie jakiś czas temu jakaś osoba która wydaje mi się dziwnie podejrzana, nie wiem czy to nie ta sama Quote
giselle4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 o tej osobie to wie fiorsteinbock a Ona w szpitalu.....ale zadzwonie i zapytam Quote
leni356 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 giselle4 napisał(a):o tej osobie to wie fiorsteinbock a Ona w szpitalu.....ale zadzwonie i zapytam Oki, dzięki Quote
giselle4 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Keri,poprosze Pana o fotki ...:) Quote
Recommended Posts