giselle4 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Jest bardzo chudy to aniolek nie piesek sygnalizuje swoje potrzeby chodzi po schodach[1pietro] wspaniale jezdzi autem zna fotel i wersalke w nocy spi ale sprawdza czy jestem[fotel obok mojego łozka] mało je i tylko puszki[sucha to jeden dwa chrupki] umie sie bawic [miskiem] zagłada w kuchni na stoł - podskakując i spi,duzo spi. Mam nadzieje ze bedzie dobrze bo to takie dziecko ....jeszcze dzisiaj ciachanie pazurków i malutka kąpiel wieczorem JUTRO W DROGE.....I SZCZESCIA bede ryczec,to taki ryjek mały Quote
giselle4 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 najepiej na mojej smierdzacej schroniskeim koszulce z misiem domaga sie pieszczot kreci bączki Quote
Isadora7 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 malizna taka, drobnica dobrze zę już poza schronem Quote
giselle4 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Isadora7']malizna taka, drobnica dobrze zę już poza schronem posmarowalam ranki Sudocremem ogon to wszystkie kręgi widac,kregosłup tez na wierzchu najlepsze jedzenie to domowe,co ja to i on...:evil_lol: Ja przy kompie on obok zaraz jedziemy nakarmic Liska i jedziemy na działke bo sloneczko na niebie:loveu: Quote
Isadora7 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Słodkie i rozczulające zdjęcie: http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/aQmIKZUfPGF/akt_012 Quote
danka1234 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 słodki robaczek i taki malenki ,jak dobrze ze juz bezpieczny.:lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ja też bym się za bardzo nie cieszyła ..Podzielam wypowiedz Isadory. Quote
Karilka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jamniki są szczekliwe? Jaki on do innych psów? Quote
merzet Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witajcie Cioteczki jamnisiowe, O jej jej on wygląda zupełnie jak mój Tymonek i wiecie co teraz już minie rok w grudniu jak mamy z Bazolkiem naszego Tymonka i wygląda na to że Tymonek dopiero teraz pokazał swój prawdziwy charakterek dopiero teraz mnie słucha i uznaje za przewodnika stada . Jamniki potrzebuja na adaptację długi czas- są bardzo wrażliwe - wyrzucone czy skrzywdzone pamietają - i długo ludziej rasie wybaczają....... Moje chłopaki szczęśliwe i mam nadzieje, że ten rudy lisek znajdzie dobry domek ale trzeba powiedzieć przyszłym właścicielon, że początki są trudne i sporo czasu upłynie zanim ten ślicznotek znowu bedzie sobą. Tymonkowi zajeło to prawie rok - całujemy i pozdrawiamy was wszystkie a i jeszcze chciałam dodać , że znalazłam cudowny hotelik koło Warszawy, gdzie moje dwa jamniory rozpastwione jak dziadoskie bicza spały u właścicieli w lóżku podczas mojej nieobecności - wiec dla jamnika nie ma lepszego miejsca. Moje ona Tymon i Buzzie są po przejściach Buzzie panicznie boi się klatki więc typowy hotel z kojcami odpada. Magda Tymon i Buzzie Quote
giselle4 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Od Dzierzoniowz przez Wroclaw i teraz do WARSZAWY ON POPŁAKUJE,:-( mi tez jest przykro zaufał mi a ja jego nie moge wziąc:shake: michelle04 telefonuje i mowie ze krzyczy i krzyczy... szkoda mi maluszka. W pociagu tez troche spi na rekach,ma na droge kanapke z mortadelą,woreczek suchej i puszke ale on najlepiej lubi kanapki........ Napisałam do Pana kartke jak ma z nim postepowac ,na niego nie wolno krzyczec,on jest bardzo posłuszny,pilnuje sie człowieka i lubi spacerki..... czekamy do wieczora.....:cool1: Quote
fiorsteinbock Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Oj, trzymamy kciuki za Chlopaka! Nie placz Gisellko :-( Quote
leni356 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pan do mnie dzwonił 5 razy :crazyeye: dopiero teraz mogłam odebrać, jeśli możecie dajcie mu znać czy Keri dzisiaj przyjedzie. Córeczka strasznie niecierpliwa, mam nadzieję że zajmie się Kerim Quote
giselle4 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='leni356']Pan do mnie dzwonił 5 razy :crazyeye: dopiero teraz mogłam odebrać, jeśli możecie dajcie mu znać czy Keri dzisiaj przyjedzie. Córeczka strasznie niecierpliwa, mam nadzieję że zajmie się Kerim Leni,bedzie koło 19,00 z joaha:crazyeye: Quote
leni356 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dzwoniłam do pana, czekają :lol: Pan zamówił całą wyprawkę w sklepie, żeby Keri miał jak najlepiej u nich. Będzie spał w łóżku z córeczką, która nie może się doczekać, siostra pana ma jamnika więc wiedzą że są bardzo delikatne. To trzymam kciuki.. Quote
giselle4 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Teri jest w stresie.... juz jedzie do domku:-( Quote
leni356 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 giselle4 napisał(a):Teri jest w stresie.... juz jedzie do domku:-( Będzie lepiej..nie martw się Quote
giselle4 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 ...juz tam jest teraz czekam na relacje joaha czy Pan jego pokochał.....martwie się on jest cudowny..ale chudy jak nieszczescie:-( Quote
leni356 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja tez czekam, kurcze jak na szpilkach. Biduś :-( Quote
Isadora7 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ja już ścieżke przy kompie wytuptałam z niecierpliwości. Quote
giselle4 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 juz 20 minut ale prosilam Asie aby troszke została z nim.....i pogadałado niego Quote
giselle4 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 JOAHA NAPISAŁA ZE WSZYSTKO OK... napisza wiecej jak dojedzie:oops: Quote
leni356 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nie wytrzymałam :cool3: dzwoniłam, wszystko dobrze, Keri przekupiony przez pana kotletem :evil_lol: bo na początku powarkiwał, po kotlecie już się daje głaskać i jest kochany. Córeczka zakochana, tuli, całuje. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pan prześle zdjęcia. Powiedział że go podtuczy i że będzie miał bardzo dobrze Quote
giselle4 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 :-(:-(:-(TYLKO NIECH JEGO KOCHAJA suuper ze bedą fotki prosiłam Asie aby pare zrobila..... mam nadzieje ...mam nadzieje Quote
Jagoda1 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jamnisiu, wszystkiego co najlepsze.... Quote
Recommended Posts