Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

Wątek Negry - jamnikowatej suczki:
[U][url]http://www.dogomania.pl/threads/183961-Negra-jamnikowate-male%C5%84stwo-szuka-domu[/url]!!![/U]

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_Qbj5mfb9LrQ/S8mtAeH88_I/AAAAAAAAFCc/KSDgEC4qjqg/003.JPG[/IMG]

Posted

Zapraszam do ogladania zdjęć, filmików mojej pierworodnej!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/173768-Lusia-puchata-%C5%82ONka-ma-dom-miejmy-nadziej%C4%99-z%C4%99-na-zawsze!?p=14531857#post14531857[/url]

Domek wspaniały i pies szczęśliwy!:)

Posted

A ja spotkałam dziś u weta Amorka!!! Kto był na ostatniej akcji w SCC, ten wie, co to za psi :) Uśmiechnięty, zadowolony, rozbrykany - bardzo, bardzo się cieszę, że trafił na taki świetny domek :D

Posted

[quote name='xszilax']Laro nasza Mira jest bez opieki bo Aneta nam na razie odpadła więc co ty na to ?[/QUOTE]

heh, mogę się zająć Mirką, nie ma sprawy ;) znowu wróci pod "moje skrzydła" ;)

Posted

Ja też jutro będę przed dziesiątą.

Uwaga - Syriusz ma aktualnie 2 ogłoszenia na stronie adopcje.org, jedno z numerem, z Katowic i drugie (moje) z imieniem, z Dąbrowy Górniczej:) Są niedaleko siebie i trochę to głupio wygląda. Jedno trzeba usunąć. Mogę moje, ale może jednak to z numerem? Bo w razie czego wolałabym, żeby ktoś się "dał poznać", zanim przyszedłby do schroniska po psa? Nie wiem... Może ten, kto daje ogłoszenia naszych psów na adopcje zdecyduje?

Jeszcze jedno - kto dawał ogłoszenie Sary na pies.pl? Bo jest takie, które też nie jest moje i ciągle nie zdjęte. Ja już pisałam na pies.pl w tej sprawie, ale jak dotąd nie mam odpowiedzi, a nie mam dojścia do tego ogłoszenia........... Też by warto usunąć...

Posted

Jeszcze w temacie ogłoszeń - mam prośbę - gdyby ktoś jakieś robił Syriuszowi, dajcie znać na jego wątku - bo ja sobie tak powoli dodaję (są w 4 poście), a w razie czego bez sensu dublować.
I - ja nie dam rady zrobić allegro, ale chętnie wszystko przygotuję i podeślę, gdyby ktoś mógł. I zapłacę za wyróżnione. Lara...? Nie śmiem prosić...:)

Posted

Mnie jutro nie będzie - jadę od razu na akcję do Silesii. Jeśli potrzeba zrobić pieskowi "aukcję" na allegro to proszę podesłać mi wszystkie informacje - wystawię :)

Posted

[quote name='xszilax']uuuuuuuuu czyżbyś była Laro nie zadowolona mira to taka słodka psina .[/QUOTE]

Nieeee, skądże znowu ;) mnie każdy psiak cieszy, aż mi się ręce palą, poważnie ;) tym bardziej, że nie mam własnego ;)

Ja przyjadę z soboz ;)

[B]leonarda[/B] - widzę, że już masz chętną, ale jakby co to pisz do mnie jak w dym na Pw to zrobię allegro ;)