Cajus JB Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ela zasługuje jak każdy pies na szansę. Na kochający dom. Nie na miskę i opiekę, ale na miłość. Tego najbardziej potrzeba wszystkim psiakom. Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Hm............a czemu jestes taka niemila............pies jest w schronisku, przeciez nie pojedziesz i nie wezmiesz jej do siebie. Quote
Cajus JB Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Właśnie podjąłem decyzję. Nie mam swojego transportu. Muszę go zorganizować. Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='doogo-60']kto ma dobre intencje i czyste sumienie nie musi niczego ukrywać .Proste?[/QUOTE] niestety nie jest to takie proste jak powinno być i jakbyśmy chcieli... skoro piszesz, że kontaktowałeś/łaś się z Wieluniem to powinieneś/powinnaś sobie zdawać sprawę z tego, a nie szukać taniej sensacji.... Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 o ile wiem to Madziak nie działa tu z ramienia for animals częstochowskiego , pies znalazł dom tymczasowy ze wskazaniem na dom stały i myślę że to powinien być koniec dyskusji jeszcze raz dzięki Cajus :) Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Cajus JB']Właśnie podjąłem decyzję. Nie mam swojego transportu. Muszę go zorganizować.[/QUOTE] czyli co? [B]Magdziak zmień tytuł wątku, że poszukiwany transport - Cz-wa - Toruń[/B] Quote
yennefer070 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Rozumiem, że starsi stażem forumowicze mają większe przywileje, czy tak?? Ja jestem początkująca, ale czytałam wątek i też chciałabym wiedzieć gdzie obecnie przebywa sunia i w jakich warunkach bez konieczności wydzwaniania do założycielki wątku (bo może mnie na to nie stać???) Skoro to nie jest problem powiedzieć komuś przez telefon, co się stało z Elą, to chyba tym bardziej - łatwiej napisać na wątku?? Mnie ona bardzo urzekła swoją żywiołowością i radością z kontaktu z człowiekiem i dlatego chciałabym wiedzieć co się z nią dzieje! Na dzwonienie mnie nie stać!!!! Quote
Magdziak Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 szukamy transportu do torunia!! Cajus dzieki stokrotne!!!! Quote
Javena Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Spokojnie ,spokojnie. Napewno sie wyjasni wszystko. Jak juz będzie transport,Ela będzie u Cajusa ,to i fotki będą.Trzeba teraz pomysleć jak ją zawieżc.Teraz w nocy nic nie wymyślimy.:shake: Trzeba sie z tym przespac.....;) Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='yennefer070']Rozumiem, że starsi stażem forumowicze mają większe przywileje, czy tak?? Ja jestem początkująca, ale czytałam wątek i też chciałabym wiedzieć gdzie obecnie przebywa sunia i w jakich warunkach bez konieczności wydzwaniania do założycielki wątku (bo może mnie na to nie stać???) Skoro to nie jest problem powiedzieć komuś przez telefon, co się stało z Elą, to chyba tym bardziej - łatwiej napisać na wątku?? Mnie ona bardzo urzekła swoją żywiołowością i radością z kontaktu z człowiekiem i dlatego chciałabym wiedzieć co się z nią dzieje! Na dzwonienie mnie nie stać!!!![/QUOTE] nie mają większych przywilejów, ani starsi ani młodsi STAŻEM forumowicze nie mają "przywileju" wymyslania afer i obrzucania innych błotem! wysłanie PW z pytaniem NIe KOSZTUJE ANI GROSZA! tak trudno zrozumieć?! nawet czytając ostatnie posty można się zorientować dlaczego to nie powinno być pisane ale jak widać niektórzy wolą szukać drugiego dna... za dużo tv chyba a jeśli chodzi o warunki w jakich przebywa Ela - jakoś jak Magdziak pisała że musi ją oddać do schroniska z takich i takich powodów to nie było tu tłumu chętnych żeby znaleźć dla suni inne lokum - nie wiesz jakie są warunki w schroniskach? wszędzie są ZŁE Quote
doogo-60 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 no widzisz jenefer :) Tu jest tak ze jesli chcesz dać kase to spoko tylko siedz cicho.Jak zapytasz o coś SENSACYJNEGO czyli miejsce pobytu psa to jesteS aferzystką bo For Animals w Częstochowie to nie For Animals i podpis pod Magdziakiem to nie podpis, a pies to nie materialna istota i nie ma miejsca pobytu. Dla mnie to wygląda o tyle cuchnąco,że kolejny raz jak się szum wokół FFA robi to pies nagle ma dom stały i odczepićź sie! NIC Z TEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie ten pies dowiem się jutro albo dowiem się ,że nie ma i nie było. Quote
Magdziak Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 kogo nie stac na dzwonienie do mnie - prosze puscic sygnal ja zawsze odzwonie bo mam nadzieje ze to ktos dzwoni z oferowanym domem- mam potem afere w domu o rachunki, ale tu chodzi o pomoc psiakowi..... mnie tez nie stac na rozmowy - ja nie pracuje a na utrzymaniu TZ jestem ja moje dziecie 6 miesieczne 13 kotow i moja sunia i nie wiem ile ljeszcze kotow pod drzwiami Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 tylko doogo-60 powiedz mi - gdzie tu ktoś pisze do Ciebie, żebyś dał/dała kasę?! tylko Ty piszesz o kasie! aha i żeby była jasność - ja nie jestem związana z ŻADNĄ fundacją i organizacją :lol: Quote
Cajus JB Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Być może mam transport do Łodzi najprawdopodobniej w weekend. Tam musiałbym jakoś dojechać. Jakieś inne propozycje? Quote
doogo-60 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dziewczyny !! to wbijcie sobie wreszcie do głowy ze pomagając zwierzakom musicie szanować ludzi. Ja nie zacząłem awantury i jenifer też nie i javena też nie. My tylko grzecznie zapytaliśmy a Magdziak na nas naskoczyła jak oparzona! poza tym co to za zwyczaj dyrygowania forumowiczami ze mają dzwonić ,puszczać sygnały czy licho wie co jeszcze! A co ja się was pytam o intymne sprawy? zapytałem o miejsce pobytu PSIAKA !!! Poza tym skoro gadasz o PW to kto ci bronił każdemu pytającemu takie PW posłać? Znów chcesz dyspozycje wydawać ? za ekonoma się masz? i na koniec ,skoro na pw można napisać to niby czemu nie na forum? Prawda z kanału??? To mi się nie podoba. Quote
yennefer070 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='malawaszka']nie mają większych przywilejów, ani starsi ani młodsi STAŻEM forumowicze nie mają "przywileju" wymyslania afer i obrzucania innych błotem! wysłanie PW z pytaniem NIe KOSZTUJE ANI GROSZA! tak trudno zrozumieć?! nawet czytając ostatnie posty można się zorientować dlaczego to nie powinno być pisane ale jak widać niektórzy wolą szukać drugiego dna... za dużo tv chyba a jeśli chodzi o warunki w jakich przebywa Ela - jakoś jak Magdziak pisała że musi ją oddać do schroniska z takich i takich powodów to nie było tu tłumu chętnych żeby znaleźć dla suni inne lokum - nie wiesz jakie są warunki w schroniskach? wszędzie są ZŁE[/QUOTE] Jesteś agresywna, niepotrzebnie.... Quote
Cajus JB Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Sprawdziłem sobie trasę przejazdu i pociągi. Nie jest źle. Quote
malawaszka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='yennefer070']Jesteś agresywna, niepotrzebnie....[/QUOTE] a w którym miejscu? :lol: ciekawe czy któreś z Was wysłało pw z pytaniem gdzie jest sunia - tak trudno to zrobić? nie wyobrażam sobie wysyłać pw z informacją do kazdego kto na wątku zacznie się rzucać i szukać dziury w całym - no wybaczcie :lol: Trzymam :kciuki: za Elunię i Cajusa żeby się wszystko udało i życzę dobrej nocy Quote
lilk_a Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [QUOTE] NIC Z TEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie ten pies dowiem się jutro albo dowiem się ,że nie ma i nie było. [/QUOTE] ?????????????????????? Quote
doogo-60 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Magdziak']kogo nie stac na dzwonienie do mnie - prosze puscic sygnal ja zawsze odzwonie bo mam nadzieje ze to ktos dzwoni z oferowanym domem- mam potem afere w domu o rachunki, ale tu chodzi o pomoc psiakowi..... mnie tez nie stac na rozmowy - ja nie pracuje a na utrzymaniu TZ jestem ja moje dziecie 6 miesieczne 13 kotow i moja sunia i nie wiem ile ljeszcze kotow pod drzwiami[/QUOTE] w takim razie zamiast odwalać chałture z takim w konspiracji ratowaniem zwierząt zajmij się organizowaniem zaplecza i założeniem ze swoimi znajomymi fundacji z prawdziwego zdarzenia.FFA jest spalone w tym mieście i w jednym się z tobą zgadzam,ze zwierzakom nie ma kto pomóc. Proponuję wam młodym bo ja za stary już jestem ,zebyście założyły poważny wątek w celu zebrania grupy prawdziwych dogomaniaków z naszego rejonu i przestały bawić się w tajemnicze znikanie.Tego nikt tolerował nie będzie zwłaszcza po tym co wasze koleżanki z ffa zrobiły. Mnie też możecie zaprosić do współpracy społecznej,służę doświadczeniem i odrobiną wpływów potrzebnych na początek. Quote
malawaszka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Cajus JB']Być może mam transport do Łodzi najprawdopodobniej w weekend. Tam musiałbym jakoś dojechać. Jakieś inne propozycje?[/QUOTE] kurcze szkoda, że to tak daleko - mogę tylko trzymać kciuki bo moje auto taki kawał nie da rady :( Quote
doogo-60 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Magdziak']dogo 60 jestem pod telefonem[/QUOTE] a ja jestem na dogo bo nie mam nic do ukrycia.Kto ma czyste sumienie i nic do ukrycia to go światło dzienne nie razi. [quote name='lilk_a']??????????????????????[/QUOTE] lika? i kto tu podjudza awanturę? Quote
Recommended Posts