Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pchełka potrzebuje kilku dni, albo nawet tygodni, żeby się oswoić z nową sytuacją, ale będzie przecież dobrze:) a nowi właściciele pozostali przy imieniu? [B]I jak Feluś???[/B] Fajnie Gryzelda, że możesz przetestować w domku reakcję piesków na kotka, to od razu wiadomo jest czy piesek może mieszkać z kotem. Tak się zastanawiam czy moja Melka (ta mniejsza) akceptuje koty, krótko była u Ciebie, ale tak mi się wydaje, że chyba domek z kotkiem dla niej też mógłby być?

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynka zapraszam na testy z Melką i na herbatkę :)
Przy okazji oddam Ci smycz.
Imię Pchełce mieli zmienić na coś podobnego mówili coś o Perełce ale nie wiem czy zmienili.
Jutro napisze maila do nich.
Feluś bardzo dobrze.
Śpi z nami w łóżku a rano budzi mnie lizaniem po twarzy.

Posted

Dziewczyny jutro pojade zrobic Feluniowi badanie krwi.
Czesto wymiotuje i nadal jest chudy.
Zajada ładnie ale co z tego skoro zaraz zwraca.

Teraz dobre wieści.
Pchełka pierwszą noc troche piszczała a później było coraz lepiej.
Wytrzymuje 8h bez siusiania. Sposób na zostawianie w domu dość prosty zostawiają ją z kotem do towarzystwa.

Posted

[quote name='Negri_2008']
Mogę zatem zrobić przelew za ostatni tydzień wspólnego pobytu Pchełki i Felka. :-)[/QUOTE]

Na pierwszej stronie jest informacja, że był zrobiony przelew za pobyt Pchełki i Felka od 27.12.2009 do 02.01.2010 a Pchełka do nowego pojechała właśnie 02 albo 03.01, chyba że coś pokręciłam :roll:

Posted

[quote name='Aga-33-76']Na pierwszej stronie jest informacja, że był zrobiony przelew za pobyt Pchełki i Felka od 27.12.2010 do 02.01.2010 a Pchełka do nowego pojechała właśnie 02 albo 03.01, chyba że coś pokręciłam :roll:[/QUOTE]

zgadza sie Aga.........

Posted

Ostatni przelew rzeczywiście był zrobiony do 2 stycznia włacznie za oba psiaki :-)

Kolejny przelew zrobiłam przed chwilą za Feliniego od 3 do 17 stycznia ( 90 zł za 15 dni).

Na przelewy zurzywam masę kodów jednorazowych do konta a to towar deficytowy;-) więc tym razem będą przelewy co dwa tygodnie, OK?

Zmieniłam tytuł wątku, zgodnie z aktualnymi potrzebami.

Dla wszystkich chętnych, którzy chcieliby pomóc w ogłoszeniach - tekst jest w pierwszym poście :-)

Posted

Niestety muszę poczekać na przelew od Negri żeby móc zrobić Felkowi krew i powtórzyć kał bo spłukałam się totalnie :(
Aga może rób mi przelewy sama bo chyba nie ma sensu żeby przelewać łańcuszkiem skoro tylko Ty płacisz.

Kinia niestety Feluś co jakiś czas jak tylko zje to zaraz zwraca.
Kupuje mu już najlepsze jedzenie.
Ostatnio dostał samego kurczaka gotowanego i też zwymiotował :(

Posted

A od kiedy Feluś wymiotuje? Może to stresowa reakcja na brak Pchełki? Czy objawy już miał jeszcze za bytności suńki?
A miał usg jamy brzusznej robione? Może zjadł coś, co leży mu w żoładku. Moja suka tak wymiotowała, póki nie zwróciła kawała piłki

Posted

On tak ma od początku ale najpierw tlumaczylam sobie ze słaby brzuszek tyle czasu nie jadl itd.
Zrobie krew i kupe w pon i zobaczymy co wyjdzie.
Dziewczyny nie myslcie że on cierpi lub widać po nim że coś się złego dzieje , wrecz przeciwnie szaleje caly czas ale mnie juz ten jego brzuszek niepokoi.

Posted

rozumiem cie Gryzeldo i chwala ci za to ze sie o niego martwisz...kurcze a moze on uczulony na jakies grupy pokarmow...tylko ze w sumie najczesciej przy alergii dochodzi tez do zmian skornych..ale nie zawsze...

Posted

Kinia nie mam pojęcia.
Musimy zrobić mu krew i zobaczyć jakie będą wyniki.
Karmę suchą dostawał różną , jedzenie też.
Nie karmie Go puszkami.
Ostatnio wetka zasugerowała że może ryż lub kasza jeczmienna mu nie odpowiadają.
Zmieniłam na kaszę gryczaną którą uwielbia i bez zmian.