Aga-33-76 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No wróciły wreszcie Maluchy kochane :) Dłuuuuuugie święta mieliście :) Gryzeldo daj znać ile będą kosztowały badania, to Negri zrobi przelew razem z opłatą za pobyt. Okrutnie stęskniłam się za tymi szkrabami :( Buziaki na dobranoc po jednym w każde uszko! Quote
Gryzelda Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Wczoraj zdjęte szwy za free. Felunio zaszczepiony na wściekliznę. Stan zdrowia ok. Oddałam do badania kupy i już za badania zapłaciłam. Łączny koszt za kupy i szczepienie to 80zł Wyniki jutro. Quote
Negri_2008 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 W pierwszym poście aktualny stan wydatków. Po przelaniu Grzyzeldzie 80 zł za badania (za pobyt przelew zrobiłam już wcześniej) w kasie pozostało 9,50 zł. Ogromnie jestem ciekawa wyników Felka. Oby było czysto w kupie :-( Quote
Negri_2008 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 W pierwszym poście aktualny stan wydatków. Po przelaniu Grzyzeldzie 80 zł za badania (za pobyt przelew zrobiłam już wcześniej) w kasie pozostało 9,50 zł. Ogromnie jestem ciekawa wyników Felka. Oby było czysto w kupie :-( Quote
Gryzelda Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Popołudniu będę dzwonić , żeby dowiedzieć się o wyniki. Quote
Aga-33-76 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 To dobrze że nie ma. Ja wciąż mam nadzieję, że ta Felutkowa chudość to wynik wzmożonej aktywności a nie robale :( Quote
Gryzelda Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A mi się wydaje że Feluś przed kastracją był zakochany we wszystkich suczkach a komu się chce jeść jak jest zakochany? Teraz po kastracji ma duuuużo lepszy apetyt. Sądzę że w tym była przyczyna. Quote
obraczus87 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 heheh dobre wytłumaczenie! Oby było prawdziwe! Quote
Aga-33-76 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zrobię wieczorkiem przelew na Szkraby :) Quote
Gryzelda Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Wczoraj dostałam od Tripti smycz dla Felka. Śliczna czerwona. Ślicznie dziękuję , zwrócę jak tylko Feluś znajdzie domek. Quote
Gryzelda Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Felunio nie ma żadnych robali. Dwa badania kału nic nie wykazały. Zaraz jadę odwieść Pchełkę do swojego nowego domku ;( już mi smutno ale wiem że będzie miała dobrze. Quote
Kinia1984 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 kurcze i mi sie smutno zrobilo....i Feluniowi pewnie tez... Gryzeldo jak mozesz to cyknij jakies zdjecia Pchelce z nowego domu...:) Quote
Aga-33-76 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Jak Felek trzyma się po rozłączeniu z Pchełką? No i jak Pchełka radzi sobie w nowym domu bez Felka :roll: Cieszę się, że mała znalazła fajny domek, z drugiej strony jakoś tak mi smutno :-( Wyobrażam sobie, jak smutno musi być Gryzeldzie, ech ... Quote
Gryzelda Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Pchełka w nowym domku dostała błękitne szelki czarną smyczkę flexi i Royalna juniorka. Ja jej zostawiłam kołderkę na której spała z Feluniem i ptaka od Agnieszki. Kupiliśmy jej adresatkę którą przy nas wypełnili i przypięli do szelek. Nie wyobrażałam sobie , że tak się do niej przywiąże , jak głupia płakałam całą drogę do domu. Quote
Aga-33-76 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Gryzelda'] Nie wyobrażałam sobie , że tak się do niej przywiąże , jak głupia płakałam całą drogę do domu.[/QUOTE] :calus:byłaś jej mamą przez prawie 2 m-ce, spędzałaś z nią prawie 24h na dobę, nic wię dziwnego że funkcjonowaliście z Felkiem i Pchłą jak jeden organizma Nie smutaj się; dzikuska udało Ci się (z pomocą Felka i rodziny) wyprowadzić na fajną, wesołą sunię - to ogromny sukces ! Quote
tripti Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Was w Nowym Roku!!! a za Pchełkę i jej nowy domek bardzo mocno trzymam kciuki!!! Powodzenia białasku:) Gryzelda jak będą jakieś wieści z nowego domku to koniecznie daj znać:) i trzymaj się dzielnie, a ja gratuluję Ci dobrej ręki do wychowywania takich dzikusków;) Quote
obraczus87 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Gryzeldo a ja Ci bardzo dziekuje, że przyjełas te psiaki do siebie na Tymczas ;) otrzymałas Dzikuska Pchelke, a odwiozłaś do nowego domku fajna sunie :) Quote
Gryzelda Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Z nowych wieści o Pchełce... Jest nieufna i bojaźliwa ale powoli przyzwyczaja się. Quote
Kinia1984 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 daje jej 3 dni i bedzie lepiej:) Gryzeldo a sa tam inne pieski w tym domu albo jakies dzieci? Quote
Recommended Posts