Magda Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 fidelek2 napisał(a):u mnie to samo :lol: Fidlak niby spał a w sekund 3 był przy mnie :evil_lol: haha to az tak zglosnilas, zeby cos uslyszec? (czyt. moja mame):evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Narazie fotki, zeby nie bylo:eviltong: latarencje z jezorem "No co?" Quote
Magda Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Dobra mam! Uprzedzam, ze to co sie wydarzylo to nie jest wina taty:eviltong: Miki mial tylko ambicje przeskoczyc reke...:lol: http://s134.photobucket.com/albums/q82/madiol/?action=view¤t=mikiiwywrotka.flv Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja sie dopiero wczoraj nauczylam:lol: Wchodzisz na www.photobucket.com i sie logujesz. Potem na swoim koncie masz takie cos, gdzie mozesz wybrac filmik i go zaladuje na stronke. Jak pliki sa male to dosyc szybko sie laduja. Gorzej z tymi wiekszymi..... Dzięki za instrukcje :multi: Magda_Miki napisał(a):Miki to sam na siebie jakos nie reaguje:lol: Moze wie, ze to on... To Miki kurcze mądrzejszy ode mnie :lol: Bo jak ja byłam mała, miałam ze 2-3 latka, to mnie rodzice nagrywali na kasetę magnetofonową jak śpiewałam albo mówiłam wierszyki. Tzn to wszytsko było zaplanowane: moi rodzice wyjmowali sprzęt, a ja siadałam i śpiewałam różne piosenki. I po skończeniu 'sesji' rodzice odsłuchiwali razem ze mną, jak się nagrałam, a ja na to słysząc siebie: "A ciemu ta dziewcinka tak bzidko mówi, tam tyglisi i lampalty...:shake: " :evil_lol: Bo akurat nagrał się "Stefek Burczymucha" :eviltong: Quote
Magda Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):To Miki kurcze mądrzejszy ode mnie :lol: Bo jak ja byłam mała, miałam ze 2-3 latka, to mnie rodzice nagrywali na kasetę magnetofonową jak śpiewałam albo mówiłam wierszyki. Tzn to wszytsko było zaplanowane: moi rodzice wyjmowali sprzęt, a ja siadałam i śpiewałam różne piosenki. I po skończeniu 'sesji' rodzice odsłuchiwali razem ze mną, jak się nagrałam, a ja na to słysząc siebie: "A ciemu ta dziewcinka tak bzidko mówi, tam tyglisi i lampalty...:shake: " :evil_lol: Bo akurat nagrał się "Stefek Burczymucha" :eviltong: Hahahaha!!!:lol: Dobre! Wlasnie sobie przypomnialam, ze ja tez gdzies mam takie kasety:hmmmm: Tylko, ze nie spiewalam, ale mowilam co mam w szufladzie w przedszkolu:lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hahahaha!!!:lol: Dobre! Wlasnie sobie przypomnialam, ze ja tez gdzies mam takie kasety:hmmmm: Tylko, ze nie spiewalam, ale mowilam co mam w szufladzie w przedszkolu:lol: Rozmowy też są: a czy ty chodzisz już do przedszkola, Magdusiu?- pytał tata Tak! Chodzę! - odpowiadałam NIEzgodnie z prawdą :evil_lol: I takie różne inne jeszcze są :lol: Ale teraz, po tylu latach, jak odłu****emy te kasety, to jest tyle śmiechu, że hej :lol: Fajnia taka pamiątka :lol: Quote
Magda Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Rozmowy też są: a czy ty chodzisz już do przedszkola, Magdusiu?- pytał tata Tak! Chodzę! - odpowiadałam NIEzgodnie z prawdą :evil_lol: Hehe...:lol: madziasto4 napisał(a): I takie różne inne jeszcze są :lol: Ale teraz, po tylu latach, jak odłu****emy te kasety, to jest tyle śmiechu, że hej :lol: Fajnia taka pamiątka :lol: Zebys wiedziala. Dobrze, ze ma sie kasety, zdjecia itd, bo mozna sobie troche poprzypominac jak to bylo. Ja musze jeszcze kiedys pojsc, zeby mi przegrali filmy z VHS na DVD, bo nie mam magnetowidu:roll: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magda_Miki napisał(a): Ja musze jeszcze kiedys pojsc, zeby mi przegrali filmy z VHS na DVD, bo nie mam magnetowidu:roll: Nie przejmuj się :glaszcze::evil_lol: Magnetowidy już wychodzą z mody :p Quote
Magda Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie przejmuj się :glaszcze::evil_lol: Magnetowidy już wychodzą z mody :p A to ci!:eviltong: (kurka nie moge sie zdecydowac na kolor:evil_lol::evil_lol:) Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):A to ci!:eviltong: (kurka nie moge sie zdecydowac na kolor:evil_lol::evil_lol:) Pisz każdą literkę innym :evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Pisz każdą literkę innym :evil_lol: Ha ha ha ha HA!! Bardzo smieszne:eviltong: Chcesz chyba, zebym sie zameczyla na smierc:mad: Uff....jakie to trudne..... Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magda_Miki napisał(a): Uff....jakie to trudne..... Ale jaki efekt! :cool3: Quote
Magda Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Ale jaki efekt! :cool3: Dobra juz sie zdecydowalam:eviltong: Bedzie tylko tak. Jeszcze pomysle nad zmiana podpisu:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale się chwalicie nową zabawką... :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magda_Miki napisał(a): Jeszcze pomysle nad zmiana podpisu:lol: O kurcze, to zmiana pełną gębą :lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Duże siostry przyszły do małego walecznego w odwiedziny :) Trzeba chwilkę odpocząć bo mnie tam chcą doprowadzić do połamania ;) Co chwilę spadam z fotela :evil_lol: Czy ja mogę prosić o kilka fotek? Takich specjalnie dla mnie....;) Quote
Medorowa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale śliczna fryzureczka:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: Quote
chihuahua Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Siemulka!!! Jak tam Miki sie miewa?? Co porabia???Spi?? Zakloca cisze nocna??? Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale śliczna fryzureczka:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: A co on taki przylizany na czółku? A oczki piękne! Pzdr. Quote
Magda Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ale się chwalicie nową zabawką... :evil_lol: Wiesz Gosiu my tacy skromni jesteśmy:eviltong: madziasto4 napisał(a): O kurcze, to zmiana pełną gębą :lol: Ja tam nie lubie monotonii:lol: Najchetniej zmienialabym wszystko codziennie;) Pysia napisał(a): Czy ja mogę prosić o kilka fotek? Takich specjalnych dla mnie....;) Hej Pysiu!:multi: Witamy i oczywiscie spelnie twoja prosbe;) (ale pozniej, bo teraz musze szybko zmykac) Quote
chihuahua Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Czesc !!! Jak sie czujecie, Pysiu, dobrze zrobilas mowiac o tych fotkach:lol::cool3::cool1: Quote
Magda Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale śliczna fryzureczka:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: Hej Madziu! No ta fryzurka to zgadnij przez kogo robiona?:evil_lol: Pomysl kto ma taki talent... Asiaczek napisał(a):A co on taki przylizany na czółku? A oczki piękne! Pzdr! A tam, wielka sztuka..... wystarczy troche żelu i po klopocie:lol: chihuahua napisał(a):Czesc!!! Jak sie czujecie, Pysiu, dobrze zrobilas mowiac o tych fotkach:lol::cool3::cool1: A my sie dobrze czujemy. Caly czas czekamy na kolede. Nie lubie tak siedziec, bo cale popoludnie zleci na samym czekaniu i czlowiek nie moze nic innego zrobic:roll: A tak to chetnie by sie gdzies poszlo np. do sklepu... O spacerze to nawet nie mysle, bo jeszcze mnie porwie wiatr i dopiero bedzie:lol: Ale przynajmniej skonczy sie marudzenie, ze nie ma fotek:eviltong: Narazie film http://s134.photobucket.com/albums/q82/madiol/?action=view¤t=mikiimis.flv Troche kiepskiej jakosci i widac sama czarna kropke, ale sobie poradzicie:p Glupie tlo i dzwiek, ale wtedy to sie o tym nie myslalo... No i focie dla Pysi!!:loveu: Mlody panicz:loveu: A tu tylek po wyczesaniu:lol: Oj cos odczuwam pustki w swoich zapasach zdjec. Trzeba chyba nadrobic, nie?:lol: Jak myslicie? Buziaki!! Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nadrabiaj, my będziemy zadowoleni z kazdego zdjątka... Pzdr. Quote
Magda Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Hihi....powinni mnie na kilka dni zbanowac za zmienianie podpisu i avataru:diabloti: caly czas sie nie moge zdecydowac.... Quote
nikusia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dawno mnie u Was nie było i muszę stwierdzic , że o ile kiedyś sądziłam że nasze psiulki to bracia, o tyle teraz widzę że to bliźniaki! :evil_lol:;) Inna matka inny ojciec, a kurcze takie same potworki :D Miki jest trochę inaczej wyfryzowany- główkę ma taką owalną- my nie ruszamy łebka. Identyczne kolory... szczerze mówiąc nie zorientowałabym się że to nie mój :diabloti: Tylko teraz wąsiska obcięte mamy to troszku inaczej. Aaaa no i ogonek mamy malutki :evil_lol: Muszę mojemu cyknąc fotkę dla porównania, bo te w galerii są w żółtym świetle więc zmienia kolory, a oni są naprawdę nie do odróżnienia... :crazyeye: A ile Miki waży? Quote
Recommended Posts