Magda Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']a mnie sie podobaaaa :loveu: miki taki kudłaty kluseczek i jaki grzeczny :loveu: Madzia to zawsze zadowolona:p Prosze brac przyklad z kolezanki moje drogie:eviltong: [quote name='fidelek2']cześć Madziu :multi: Filmiki super zwłaszcza ten z szukaniem - a najlepszy Twój "okrzyk" radosci na końcu :evil_lol: a wstawisz nam kiedyś jakieś zdjęcia Mikusia :p Patrzcie no....kolejna sie czepia:mad::diabloti: [quote name='madziasto4'] Mój też jest dziwny na filmach :roll: TAK? jeszcze nie slyszalam.....:eviltong: Kasiu juz wklejam zdjecia:loveu: Sesja na oknie Mam 2 yorki:multi: Ciekawe o czym mysli:loveu: DOBRANOC!! Quote
madziasto4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Magda_Miki napisał(a): TAK? jeszcze nie slyszalam.....:eviltong: I nieprędko usłyszysz :eviltong: Quote
Magda Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 madziasto4 napisał(a):I nieprędko usłyszysz :eviltong: Do czasu:diabloti: Quote
Kasia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Jakie on ma śliczne kolory :loveu: jest taki jaśniutki że aż się świeci :lol: Fidlasty też bardzo lubi siedzieć na parapetach ale albo on jest za wielki albo te parapety za małe bo dupka zawsze zjeżdża w dół....:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 U Magdy to ja widzę dosyć wąski parapet, ale jakby poszerzony o "coś". Nie wiem, biurko, stół, czy coś inszego...? pzdr. Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 My tu znowu przychodzimy a Was w naszej galeryjce nie widac no pieknie:angryy: Filmiki swietne moze ja tez zaczne malej krecic:)...i zdjatka nowe:) ja tez co bede musiala wstawic nowego wmiare:) Quote
Magda Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='fidelek2']Jakie on ma śliczne kolory :loveu: jest taki jaśniutki że aż się świeci :lol: Swieci sie, bo dzien wczesniej byla kapiel:lol: Ciekawa jestem do kiedy utrzyma taki stan.....edit.....juz wiem, do dzisiaj:eviltong: [quote name='fidelek2']Fidlasty też bardzo lubi siedzieć na parapetach ale albo on jest za wielki albo te parapety za małe bo dupka zawsze zjeżdża w dół....:evil_lol: Hmm... no to trzeba psa przywiazac:evil_lol: [quote name='Asiaczek']U Magdy to ja widzę dosyć wąski parapet, ale jakby poszerzony o "coś". Nie wiem, biurko, stół, czy coś inszego...? pzdr. To "coś" to jest poduszka wcisnieta pomiedzy parapet, a moje lozko, a opiera sie w polowiena kaloryferze:razz: A jak Miki sie rozciaga kiedy kaloryfer grzeje. [quote name='Nadia86']My tu znowu przychodzimy a Was w naszej galeryjce nie widac no pieknie:angryy: Bylam, bylam, bylam:turn-l::turn-l::eviltong: [quote name='Nadia86'] Filmiki swietne moze ja tez zaczne malej krecic:)...i zdjatka nowe:) ja tez co bede musiala wstawic nowego wmiare:) Bardzo dobry pomysl:multi: Juz sie nie moge doczekac. :lol::lol: Quote
Jupi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 zastanawia się kiedy wiosna przyjdzie:lol: albo kiedy miaukuny zdecydują się przyjśc na świat:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Hmm... no to trzeba psa przywiazac:evil_lol: Eeeee...klej będzie lepszy :lol: Miki? Co pańcia ci zrobiła :shake: :evil_lol: Quote
Magda Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Jupi'] zastanawia się kiedy wiosna przyjdzie:lol: albo kiedy miaukuny zdecydują się przyjśc na świat:evil_lol: pewnie zdecydowanie nad tym drugim:razz: [quote name='madziasto4'] Miki? Co pańcia ci zrobiła :shake: :evil_lol: A co niby mialam zrobic?:lol: Co ci chodzi po glowie?:diabloti: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):pewnie zdecydowanie nad tym drugim:razz: Co ci chodzi po glowie?:diabloti: Lizus, lizus :evil_lol: W tej chwili Toro :evil_lol: Włazi byle wyżej :mad: Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Boskie oczeta ..kurcze Miki przynajmniej bawi sie pileczkami i swoimi zabawkami a Fibula przeszla na duze pluszkai wszytko inne ma w d... Na nic nawet nie spojrzy a pokupowalam tego pelno a ta sie bierze za Miski a co najlepsze niby suka a sobie ladnie z nimi poczyna:D:oops::cool3: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Magda_Miki'] :lol::lol: Pani, a gdzieżeś Pani takiego potfffora znalazła?!?!?! :crazyeye::evil_lol:Przecie to diabeł w psiej skórze!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Pzdr. Quote
chihuahua Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Miki, jaki Ty slodziutki:loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='madziasto4']Lizus, lizus :evil_lol: Pff....:obrazic::eviltong: [quote name='Nadia86']Boskie oczeta ..kurcze Miki przynajmniej bawi sie pileczkami i swoimi zabawkami a Fibula przeszla na duze pluszkai wszytko inne ma w d... Na nic nawet nie spojrzy a pokupowalam tego pelno a ta sie bierze za Miski a co najlepsze niby suka a sobie ladnie z nimi poczyna Miki to jest taki dzieciak. Czasami potrafi zameczyc czlowieka swoja obecnoscia:lol: Wystarczy, ze sie tylko poloze to albo niesie kaczke, albo kość do trzymania:p Nie mozna sie z nim nudzic. A co do poczynan to Miki ma chyba co innego w glowie......tylko ciekawe co:hmmmm: [quote name='Meritt']Boski Witamy w galerii!! Czy on taki boski to ja nie wiem:eviltong::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Pani, a gdzieżeś Pani takiego potfffora znalazła?!?!?! :crazyeye::evil_lol:Przecie to diabeł w psiej skórze!!! Pzdr. Ja tam przygarnela na polu i wziela coby kur bronil:evil_lol::evil_lol: On sam jak taka kura wyglądo [quote name='chihuahua']Miki, jaki Ty slodziutki Na ciebie to mozna zawsze liczyc:p [quote name='gogunia'] Piekny profil Taki rzymski, nie?:eviltong::evil_lol: milo nam, ze do nas zajrzalas:multi: Hej, hej!! Wpadam sie zameldowac i oglosic, ze dzisiejszy dzien to byl dziw nad dziwy:razz: Rano śnieg (ktory oczywiscie pozniej stopnial), potem wyszlo piekne sloneczko i nawet sie cieplo zrobilo, nastepnie deszcz, grad i teraz burza:shake: Co sie dzieje z ta pogoda.... potem sie dziwie, ze mnie boli głowa:roll: Miki chyba zwariowal. Ma tyle energii, ze nie moge go zmeczyc. Zawsze jezor wywieszony do podlogi, a teraz to ja tak mam:lol: EDIT: SYPIE:crazyeye: Ja oszaleje... troche zdjec:cool3: zabije jak podejdziesz:diabloti: I na koniec:loveu: do "zobaczenia" jak ja nie nawidze limitu znaków!!!!!!!! Quote
madziasto4 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Magda_Miki']Pff....:obrazic: Oj bo Ci się łapki poplączą, tak je zakąładasz jedna na drugą :diabloti: :scared: Quote
Kasia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Magda_Miki'] cudny ma ten pycholek :loveu::loveu: Quote
Magda Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj bo Ci się łapki poplączą, tak je zakąładasz jedna na drugą :diabloti: A tobie nozki kiedy bedziesz przede mna uciekac:mad::evil_lol::evil_lol: fidelek2 napisał(a):cudny ma ten pycholek :loveu::loveu: Hej fidlasta Kasiu!! Ale mam dzisiaj humorek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
madziasto4 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):A tobie nozki kiedy bedziesz przede mna uciekac:mad::evil_lol::evil_lol: Osz Ty cholero :evil_lol: Nie przewidziałam takiej odpowiedzi :evil_lol: 1:0 dla Ciebie:evil_lol: Quote
Alka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Magda_Miki napisał(a): Mama odebrala moje zdjecie RTG klatki piersiowej i jak sie okazalo mam.......nerwice:roll: Mam sie faszerowac tabletkami od rana do wieczora. Musze troche wiecej poczytac, bo szczerze mowiac sie troche zdziwilam:-o Madziu, to na zdjęciu widać było nerwicę?:crazyeye::evil_lol: A tak poważnie to chyba nie łykasz prochów.Witaminki, spacerki ,uśmiech i będzie dobrze. Magda_Miki napisał(a): Ale mam dzisiaj humorek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i tak trzymać Madziu!:p:multi::multi: Quote
Kasia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Alka napisał(a): Madziu, to na zdjęciu widać było nerwicę?:crazyeye::evil_lol: ano, ciekawe pytanie :evil_lol: cześć Madziu :multi: Quote
Nadia86 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Slicznia mordeczka Fibi to rzadko kiedy ma jezor na wierzchu a Miki jak zwykle bosko wyglada:) Quote
madziasto4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nadia86 napisał(a):Slicznia mordeczka Fibi to rzadk okiedy ma jezor na wieszchu a Miki jak zwykle bosko wyglada:) Bo Madzia to mu chyba wody żałuje :diabloti: Albo za bardzo grzeją u niej :eviltong: Quote
Recommended Posts