Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']a mnie sie podobaaaa :loveu: miki taki kudłaty kluseczek i jaki grzeczny :loveu:

Madzia to zawsze zadowolona:p Prosze brac przyklad z kolezanki moje drogie:eviltong:

[quote name='fidelek2']cześć Madziu :multi:

Filmiki super zwłaszcza ten z szukaniem - a najlepszy Twój "okrzyk" radosci na końcu :evil_lol:

a wstawisz nam kiedyś jakieś zdjęcia Mikusia :p

Patrzcie no....kolejna sie czepia:mad::diabloti:

[quote name='madziasto4']
Mój też jest dziwny na filmach :roll:

TAK? jeszcze nie slyszalam.....:eviltong:

Kasiu juz wklejam zdjecia:loveu:
Sesja na oknie

Mam 2 yorki:multi:

Ciekawe o czym mysli:loveu:

DOBRANOC!!

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Magda_Miki']

Jakie on ma śliczne kolory :loveu: jest taki jaśniutki że aż się świeci :lol:

Fidlasty też bardzo lubi siedzieć na parapetach ale albo on jest za wielki albo te parapety za małe bo dupka zawsze zjeżdża w dół....:evil_lol:

Posted

My tu znowu przychodzimy a Was w naszej galeryjce nie widac no pieknie:angryy:

Filmiki swietne moze ja tez zaczne malej krecic:)...i zdjatka nowe:) ja tez co bede musiala wstawic nowego wmiare:)

Posted

[quote name='fidelek2']Jakie on ma śliczne kolory :loveu: jest taki jaśniutki że aż się świeci :lol:

Swieci sie, bo dzien wczesniej byla kapiel:lol: Ciekawa jestem do kiedy utrzyma taki stan.....edit.....juz wiem, do dzisiaj:eviltong:

[quote name='fidelek2']Fidlasty też bardzo lubi siedzieć na parapetach ale albo on jest za wielki albo te parapety za małe bo dupka zawsze zjeżdża w dół....:evil_lol:

Hmm... no to trzeba psa przywiazac:evil_lol:

[quote name='Asiaczek']U Magdy to ja widzę dosyć wąski parapet, ale jakby poszerzony o "coś". Nie wiem, biurko, stół, czy coś inszego...?
pzdr.

To "coś" to jest poduszka wcisnieta pomiedzy parapet, a moje lozko, a opiera sie w polowiena kaloryferze:razz: A jak Miki sie rozciaga kiedy kaloryfer grzeje.

[quote name='Nadia86']My tu znowu przychodzimy a Was w naszej galeryjce nie widac no pieknie:angryy:

Bylam, bylam, bylam:turn-l::turn-l::eviltong:

[quote name='Nadia86'] Filmiki swietne moze ja tez zaczne malej krecic:)...i zdjatka nowe:) ja tez co bede musiala wstawic nowego wmiare:)

Bardzo dobry pomysl:multi: Juz sie nie moge doczekac.

:lol::lol:

Posted

[quote name='Jupi']
zastanawia się kiedy wiosna przyjdzie:lol:

albo kiedy miaukuny zdecydują się przyjśc na świat:evil_lol:

pewnie zdecydowanie nad tym drugim:razz:

[quote name='madziasto4']
Miki? Co pańcia ci zrobiła :shake: :evil_lol:

A co niby mialam zrobic?:lol: Co ci chodzi po glowie?:diabloti:

Posted

Boskie oczeta ..kurcze Miki przynajmniej bawi sie pileczkami i swoimi zabawkami a Fibula przeszla na duze pluszkai wszytko inne ma w d... Na nic nawet nie spojrzy a pokupowalam tego pelno a ta sie bierze za Miski a co najlepsze niby suka a sobie ladnie z nimi poczyna:D:oops::cool3:

Posted

:lol::lol:

Pani, a gdzieżeś Pani takiego potfffora znalazła?!?!?! :crazyeye::evil_lol:Przecie to diabeł w psiej skórze!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Pzdr.

Posted

[quote name='madziasto4']Lizus, lizus :evil_lol:

Pff....:obrazic::eviltong:

[quote name='Nadia86']Boskie oczeta ..kurcze Miki przynajmniej bawi sie pileczkami i swoimi zabawkami a Fibula przeszla na duze pluszkai wszytko inne ma w d... Na nic nawet nie spojrzy a pokupowalam tego pelno a ta sie bierze za Miski a co najlepsze niby suka a sobie ladnie z nimi poczyna

Miki to jest taki dzieciak. Czasami potrafi zameczyc czlowieka swoja obecnoscia:lol: Wystarczy, ze sie tylko poloze to albo niesie kaczke, albo kość do trzymania:p Nie mozna sie z nim nudzic.
A co do poczynan to Miki ma chyba co innego w glowie......tylko ciekawe co:hmmmm:

[quote name='Meritt']Boski

Witamy w galerii!!
Czy on taki boski to ja nie wiem:eviltong::evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Pani, a gdzieżeś Pani takiego potfffora znalazła?!?!?! :crazyeye::evil_lol:Przecie to diabeł w psiej skórze!!!
Pzdr.

Ja tam przygarnela na polu i wziela coby kur bronil:evil_lol::evil_lol: On sam jak taka kura wyglądo

[quote name='chihuahua']Miki, jaki Ty slodziutki

Na ciebie to mozna zawsze liczyc:p

[quote name='gogunia']
Piekny profil

Taki rzymski, nie?:eviltong::evil_lol: milo nam, ze do nas zajrzalas:multi:

Hej, hej!!
Wpadam sie zameldowac i oglosic, ze dzisiejszy dzien to byl dziw nad dziwy:razz: Rano śnieg (ktory oczywiscie pozniej stopnial), potem wyszlo piekne sloneczko i nawet sie cieplo zrobilo, nastepnie deszcz, grad i teraz burza:shake: Co sie dzieje z ta pogoda.... potem sie dziwie, ze mnie boli głowa:roll:

Miki chyba zwariowal. Ma tyle energii, ze nie moge go zmeczyc. Zawsze jezor wywieszony do podlogi, a teraz to ja tak mam:lol:

EDIT: SYPIE:crazyeye: Ja oszaleje...

troche zdjec:cool3:

zabije jak podejdziesz:diabloti:

I na koniec:loveu:

do "zobaczenia"

jak ja nie nawidze limitu znaków!!!!!!!!

Posted

madziasto4 napisał(a):
Oj bo Ci się łapki poplączą, tak je zakąładasz jedna na drugą :diabloti:

A tobie nozki kiedy bedziesz przede mna uciekac:mad::evil_lol::evil_lol:

fidelek2 napisał(a):
cudny ma ten pycholek :loveu::loveu:

Hej fidlasta Kasiu!!
Ale mam dzisiaj humorek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Mama odebrala moje zdjecie RTG klatki piersiowej i jak sie okazalo mam.......nerwice:roll: Mam sie faszerowac tabletkami od rana do wieczora. Musze troche wiecej poczytac, bo szczerze mowiac sie troche zdziwilam:-o

Madziu, to na zdjęciu widać było nerwicę?:crazyeye::evil_lol:
A tak poważnie to chyba nie łykasz prochów.Witaminki, spacerki ,uśmiech i będzie dobrze.

Magda_Miki napisał(a):

Ale mam dzisiaj humorek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

i tak trzymać Madziu!:p:multi::multi:

Posted

Nadia86 napisał(a):
Slicznia mordeczka Fibi to rzadk okiedy ma jezor na wieszchu a Miki jak zwykle bosko wyglada:)

Bo Madzia to mu chyba wody żałuje :diabloti: Albo za bardzo grzeją u niej :eviltong: