Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian Quote
Magda Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='madziasto4']Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :multi: Madzia, ja też z rodziną i psami :p Dzieki Madziu! Szkoda, ze moje plany nie wypalily, bo w tej chwili bylabym w innym miescie. No, ale siedzenie z rodzicami tez ma swoje dobre strony;) [quote name='Cerber'] Szczęśliwego nowego roku życzę :) [quote name='Patikujek_Zabrze'] Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ... TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Dzieki!!:multi: Jeszcze tylko 50min:p Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jeszcze tylko 50min A teraz 30 min :evil_lol:. Micki piękny :loveu:. HAPPY NEW YEAR wam życzę ! PS . Wpadnijcie do nas do galeri :loveu:. Quote
Magda Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Kamcia_14']A teraz 30 min :evil_lol:. Micki piękny :loveu:. HAPPY NEW YEAR wam życzę ! PS . Wpadnijcie do nas do galeri :loveu:. Kamciu zagladam do Was regularnie, ale zadnych foteczek nie widac:eviltong: No moze 2..... My rowniez zyczymy szczesliwego nowego roku!! Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Karol szuka Twojej fotki :diabloti: Tutaj :diabloti: Quote
chihuahua Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Yorkowo-Mikowego-Nowego-Wesolego-Slodkiego -Nowego-2007 ROKU Quote
Magda Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Pysia napisał(a):Karol szuka Twojej fotki :diabloti: Tutaj :diabloti: Hihihi:evil_lol::evil_lol: Dobre. Dzieki dziewczyny!:multi: Jak tam zyjecie po zabawie? Ja juz na nogach od 11:lol: Wybralismy sie na dzialeczke, do lasu i nad morze. W nocy bylo ponoc 11/12 w skali Beauforta:crazyeye: Pozmniejszam tylko zdjecia i pokaze wam co zostalo z naszego wyjscia na plaze... Miki czeka na obiad i zaraz pewnie padnie na kanapie:loveu: Zasnal o 2, bo caly czas musial czatowac na oknie. Myslalam, ze o polnocy ogon mu ze szczescia odpadnie:lol: Cieszyl sie na fajerwerki jak wariat. Caly czas tylko na raczki i do okna. Udalo mu sie nawet wpasc z pospiechu do akwarium swinki morskiej:evil_lol: Trociny porozrzucane w calej kuchni. Jutro juz powrot do normalnego zycia:shake: Ale za 3-4 tygodnie ferie:diabloti: Milego popoludnia! Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cześć Magdula :) Jak się macie w tym roku? :) Quote
Magda Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Teklunia napisał(a):Cześć Magdula :) Jak się macie w tym roku? :) Hej Kasiu! A bardzo dobrze:p Zaraz leciem na obiadek i potem na kanape odpoczac. Ten wiatr i pogoda powoduja okropne zmeczenie...... Quote
gogunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Przeglądałam galerie I trafiłam tutaj do galerii Mikiego:p Pieknego masz psiaczka i Super foty:loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hihihi:evil_lol::evil_lol: Dobre. Dzieki dziewczyny!:multi: Jak tam zyjecie po zabawie? Ja juz na nogach od 11:lol: Wybralismy sie na dzialeczke, do lasu i nad morze. W nocy bylo ponoc 11/12 w skali Beauforta:crazyeye: Pozmniejszam tylko zdjecia i pokaze wam co zostalo z naszego wyjscia na plaze... Miki czeka na obiad i zaraz pewnie padnie na kanapie:loveu: Zasnal o 2, bo caly czas musial czatowac na oknie. Myslalam, ze o polnocy ogon mu ze szczescia odpadnie:lol: Cieszyl sie na fajerwerki jak wariat. Caly czas tylko na raczki i do okna. Udalo mu sie nawet wpasc z pospiechu do akwarium swinki morskiej:evil_lol: Trociny porozrzucane w calej kuchni. Jutro juz powrot do normalnego zycia:shake: Ale za 3-4 tygodnie ferie:diabloti: Milego popoludnia! Jednym słowem - SUPER PIES!!!:lol: pZDR. Quote
madziasto4 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Jednym słowem - SUPER PIES!!!:lol: pZDR. A to są 2 słowa :evil_lol: A serio- wyrazy uznania dla Mikiego:razz: Master był na proszkach :roll: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No to napiszę inaczej SUPERPIES! I teraz pasi? PZDR. Quote
madziasto4 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Asiaczek napisał(a):No to napiszę inaczej SUPERPIES! I teraz pasi? PZDR. Pasi :grins: Quote
Magda Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='gogunia']Przeglądałam galerie I trafiłam tutaj do galerii Mikiego:p Pieknego masz psiaczka i Super foty:loveu: :loveu: Witamy w galerii:multi: [quote name='madziasto4']A serio- wyrazy uznania dla Mikiego:razz: Master był na proszkach :roll: Tez sie dziwilam, bo rok temu to nawet nie chciał byc na rekach. Mial podkulony ogon, ale bacznie mnie pilnowal, zebym czasem nie wypadla przez balkon:evil_lol: Asiu dziekujemy pieknie za SUPERPSA!!:p Tak sie bawil Koszalin:cool3: A tak wyglada wejscie na plaze:crazyeye: Podest zupelnie zmylo:lol: drzewa wyrwane z korzeniami podmyte kamienie morze kaczuchy znalazla sie nawet lodowka:evil_lol: i wiatraki mikusiowe zdjecia tez beda, ale jutro:p Quote
Moniś Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cześć Madzia! Świetne fotki:multi: Ja też próbowałam złapać te fajerwerki, ale jakoś mi sie nie udało ;) cóż, może za rok ;) Na taką plażę też bym się chętnie wybrała.... :roll: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No, rzeczywiście, 10-11 stopni w skali Beauforta! No, i ta lodówka... koszmar... Pzdr. Quote
Magda Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Moniś'] Na taką plażę też bym się chętnie wybrała.... :roll: Hej! Nie wiem dlaczego, ale mialam wrazenie, ze jestem na jakims cmentarzu... zero ludzi, sam ciemny piach i morze, powywracane drzewa:roll: Zimno bylo okropniascie, a wiatr spychal Mikiego na bok:evil_lol: Cos mu sie chyba nie podobalo, szczegolnie jak wial mu w tylek:evil_lol::evil_lol: o tak Quote
Asiaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hihihi.. słyszałam o wietrze w plecy, ale w tyłek...:crazyeye: A to przeciez tylko kilka centymetrów niżej, prawda?:cool1: Pzdr. Quote
Magda Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Hihihi.. słyszałam o wietrze w plecy, ale w tyłek...:crazyeye: A to przeciez tylko kilka centymetrów niżej, prawda?:cool1: Pzdr. No tak.....:evil_lol: U psow to troche inaczej jest: wiatr w tylek (no bo w plecy to niby jak:roll:), a kto mi powiem, gdzie pies ma pępek? Bo przepuklina pepkowa jest:lol: Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej! Nie wiem dlaczego, ale mialam wrazenie, ze jestem na jakims cmentarzu... zero ludzi, sam ciemny piach i morze, powywracane drzewa:roll: Zimno bylo okropniascie, a wiatr spychal Mikiego na bok:evil_lol: Cos mu sie chyba nie podobalo, szczegolnie jak wial mu w tylek:evil_lol::evil_lol: o tak zazdroszczę Ci, że miaeszkasz nad morzem :) ja przez Koszalin średnio kilka razy w roku przejeżdżam, bo na wakacje zawsze jeździmy do Dźwirzyna za Kołobrzeg :) A Miki zabawnie wygląda :loveu: Quote
Magda Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Madzia_19']zazdroszczę Ci, że miaeszkasz nad morzem :) ja przez Koszalin średnio kilka razy w roku przejeżdżam, bo na wakacje zawsze jeździmy do Dźwirzyna za Kołobrzeg :) A Miki zabawnie wygląda :loveu: No to czasami moglabys wpasc:eviltong: My mamy dzialke w Kladnie niedaleko Gąsek gdzies pol godzinki od Kolobrzegu i tam najczesciej spedzamy wakacje. Plaza jest w Plesnej, wiec spokojnie mozemy chodzic na pieszo. [quote name='Asti']Śliczna fota :) Hej Asti! Witamy w galerii i zapraszamy czesciej:p Reszta plazowych fot troszke wialo......:lol: "szybciej sie ruszaj, bo jak nie...." "...to cie pogonie!!":mad: to to ja nie wiem co to jest.....:lol: udalo sie wejsc na wydme:multi: Quote
Recommended Posts