Magda Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 nikusia napisał(a):Dawno mnie u Was nie było i muszę stwierdzic , że o ile kiedyś sądziłam że nasze psiulki to bracia, o tyle teraz widzę że to bliźniaki! :evil_lol:;) Inna matka inny ojciec, a kurcze takie same potworki :D Miki jest trochę inaczej wyfryzowany- główkę ma taką owalną- my nie ruszamy łebka. Identyczne kolory... szczerze mówiąc nie zorientowałabym się że to nie mój :diabloti: Tylko teraz wąsiska obcięte mamy to troszku inaczej. Aaaa no i ogonek mamy malutki :evil_lol: Muszę mojemu cyknąc fotkę dla porównania, bo te w galerii są w żółtym świetle więc zmienia kolory, a oni są naprawdę nie do odróżnienia... :crazyeye: A ile Miki waży? Miki wazy siakies 2,9-3kg. Ja tez postanowilam go troszeczke zapuscic i juz nie obcinam mu wasow itd. Zobaczymy jak bedzie wygladal:roll: No to czekam na fotki!! Asiaczek ja moze kiedys sie tam zabiore za fotki:lol: W tygodniu to chyba nie bede miala czasu.... Dzisiaj ostatni dzien wolnosci. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pstrykać możesz, a wstawisz je później... Pzdr. Quote
Magda Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Pstrykać możesz, a wstawisz je później... Pzdr. Jesli chcesz same spiace foty to prosze bardzo:diabloti: Siakos sie nie mozemy zgrac z Mikim. Jak ja sie ucze to on mnie prowokuje wszystkimi mozliwymi sposobami i zaciaga do zabawy. Kiedy ja juz skocze i chce sie z nim pobawic to on wtedy spi...:lol: No i wez tu czlowieku rob jakies ciekawe ujecia. Chcialoby sie gdzie wybrac w plener, a tu d***:evil_lol: Zimno, wietrznie i inne takie. Jejciu ja jakas nerwowa sie zrobilam:roll: Quote
chihuahua Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Widzisz , bo Miki chce pokazac , ze ON rzadzi , bawicie sie wtedy gdy ON chce!!!:diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 to ten wiatr... ale już niedługo minie... Pzdr. Quote
Magda Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 chihuahua napisał(a):Widzisz , bo Miki chce pokazac , ze ON rzadzi , bawicie sie wtedy gdy ON chce!!!:diabloti::diabloti: Och no ja wiem! Przeciez to wielkie bydle to taki dominant, ze lepiej mu sie nie przeciwstawiac:evil_lol: Ja jestem potulna jak baranek (jednak znak zodiaku tez robi swoje:lol:) Hej Gosiu!! Zaraz do ciebie lece.........:bigcool: Asiaczek napisał(a):to ten wiatr... ale już niedługo minie... Mam nadzieje, bo juz dluzej tego nie wytrzymam:mad: Musze spac w duzym pokoju, bo przez te silne podmuchy i swiszczace okno nie moge zasnac:shake: Te plastiki to jakis badziew... Na szczescie juz niedlugo:cool3: Quote
chihuahua Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Och no ja wiem! Przeciez to wielkie bydle to taki dominant, ze lepiej mu sie nie przeciwstawiac:evil_lol: Rzeczywiscie[SIZE=7]Wielkie bydle!! Quote
Magda Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 chihuahua napisał(a):Rzeczywiscie[SIZE=7]Wielkie bydle!! i jeszcze przez duze B!!:eviltong: Quote
Magda Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Hihi....chyba wystarczy:eviltong: Wpadam sie z wami przywitac i szybko smigam ponadrabiac w innych galeryjkach:cool3: Zaraz sie z niektorymi "spotkam". buziaki i milego wieczoru:p Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 heyka witam dobrywieczór i wszytko co najleprze:D:D:D:evil_lol: Quote
chihuahua Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Miki sie wygrzewa na wietrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Madziaaaaa! :multi: hej kochani!!:multi: Nareszcie dotarlam po dlugiej (jak dla mnie) nieobecnosci:p Cos mi necik szwankowal od wtorku i niestety nie moglam wpasc.... a sie stesknilam za wami:multi: Jutro z samego ranca ide do lekarza z plucami, bo cos mnie pobolewaja:shake: Mam nadzieje, ze to nie jest zapalenie pluc. Pogoda jak narazie wporzadku, nie wieje, ale troszeczke popadalo. Jutro postaram sie porobic troche zdjatek, bo az tak nieladnie sie tu pokazywac z pustymi rekami:eviltong: Madziu masz bardzo ladny bannerek:loveu: Przyjde do ciebie pogratulowac jeszcze raz. Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hey:D co tam slychać u Ciebie i Miki ? Quote
Alka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): Jutro z samego ranca ide do lekarza z plucami, bo cos mnie pobolewaja:shake: Mam nadzieje, ze to nie jest zapalenie pluc. i jak Madziu, byłaś u lekarza?:roll: podobno masę ludzi choruje na zapalenie płuc... a tak a propo , masz już ferie? Quote
Magda Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Hey:D co tam slychać u Ciebie i Miki ? A siedzimy sobie w domciu. Miki poszedl spac, a ja nadrabiam zaleglosci. Moze pozniej porobie jakies nowsze zdjecia:p narazie wstawiam troszke starsze. tata smyra po brzyszku i KONIEc!!:placz: Quote
Magda Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Alka napisał(a):i jak Madziu, byłaś u lekarza?:roll: podobno masę ludzi choruje na zapalenie płuc... Na szczescie to nie jest zapalenie pluc.... na wszelki wypadek zrobilam RTG i czeka mnie morfologia. Alka napisał(a): a tak a propo , masz już ferie? Jeszcze nie... zaczynam 29 stycznia. A siedze w domku, bo juz nie ma sensu jechac do szkoly na 2-3 lekcje:lol: Quote
Alka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): Jeszcze nie... zaczynam 29 stycznia. A siedze w domku, bo juz nie ma sensu jechac do szkoly na 2-3 lekcje:lol: na szczęście, póki co uważaj na siebie...:razz: Madziu, mogłam zapytać: BTW, masz już ferie?:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):Na szczescie to nie jest zapalenie pluc.... na wszelki wypadek zrobilam RTG i czeka mnie morfologia. Jeszcze nie... zaczynam 29 stycznia. A siedze w domku, bo juz nie ma sensu jechac do szkoly na 2-3 lekcje:lol: ja mam ferie od 12 lutego...a 10 studniówka :D:multi: Quote
Magda Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Alka napisał(a):na szczęście, póki co uważaj na siebie...:razz: Madziu, mogłam zapytać: BTW, masz już ferie?:eviltong: bede uwazac:p BTW bardzo smieszne:eviltong::p Dzieki tobie Alu uzylam pierwszy raz Multi Quote:multi: Paulina_mickey napisał(a):ja mam ferie od 12 lutego...a 10 studniówka :D:multi: No to bedzie zabawa! U nas stodniowka za tydzien w sobote:cool3: Ciekawe jak wypadnie Quote
Alka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): Dzieki tobie Alu uzylam pierwszy raz Multi Quote:multi: no widzę , super ci wyszło :razz::p BTW, przy Was to ja dzisiaj nie ugotuję obiadku...:evil_lol: Quote
Magda Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Alka napisał(a): BTW, przy Was to ja dzisiaj nie ugotuję obiadku...:evil_lol: A co bedzie?? U mnie rybka prosto z portu i fryteczki:cool3: WOW sloneczko wyszlo:loveu: Quote
Alka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):A co bedzie?? U mnie rybka prosto z portu i fryteczki:cool3: haha u mnie też ryba dla chłopaków ,a dla mnie racuchy...:razz: Quote
Recommended Posts