Magda Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Madzia_19 napisał(a):Błagam Cię... ja jestem na diecie... Mniam.... Hahahahha......na diecie:evil_lol::evil_lol: Dobra juz nie bede taka. Wkleje zdjecia Mikiego, ok? Quote
Magda Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Tak ladnie prezentowalem sie na Wigilie:loveu: i z jednym z prezencikow Pozdr! A ja dalej dmucham w te chusteczki......inhalacja pomogla tylko na jakis czas. Ehhh..... chyba sie juz koncze:placz: Quote
Magda Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Witajcie!! Hmm.....czyzbym pozarazala wszystkich odwiedzajacych?:evil_lol: Ja tylko powiem , ze ze mna lepiej (wiem, ze sie cieszycie:diabloti:). Pogoda super! Snieg pada za oknem, Miki nie wie o co chodzi. Moze wpadne pozniej! Quote
Paulina_mickey Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzięki za odwiedzinki!!!!śliczne foteczki!!!pozdrawiamy:loveu: :loveu: Quote
Magda Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Paulina_mickey napisał(a):Dzięki za odwiedzinki!!!!śliczne foteczki!!!pozdrawiamy:loveu: :loveu: Ja tez dziekuje:eviltong: Quote
chihuahua Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):Witajcie!! Ja tylko powiem , ze ze mna lepiej (wiem, ze sie cieszycie:diabloti:) Moze wpadne pozniej! Powiedzmy, ze sie cieszymy:diabloti:, ale jakbys byla chora to ja sie Mikim moge zajac:evil_lol:Czy napewno jestes zdrowsza??:placz::placz::placz: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam, dziekuje, za odwiedziny w cerberkowej galerii. Dziękuję też, za podsuniecie mi pomysłu z imieniem dla chomiczka :* piękne foteczki zrobiłaś. Moja mama uwielbiała yorki, zawsze o takim marzyła... niestety nie doczekała się go... Quote
Madzia_19 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):Tak ladnie prezentowalem sie na Wigilie:loveu: i z jednym z prezencikow Pozdr! A ja dalej dmucham w te chusteczki......inhalacja pomogla tylko na jakis czas. Ehhh..... chyba sie juz koncze:placz: i tak słodkich foczeczek więcej, więcej! Mikuś jest the best :p :p :p Quote
madziasto4 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jaka kokaaarda :cool3: Mój śliczny, przystojny blondynek :loveu: U Was śnieg? :placz: Bo u nas pogoda jak na Wielkanoc :roll: Quote
chihuahua Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jak tam ma Miki partnerke na Sylwka?? Quote
Magda Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='chihuahua']Powiedzmy, ze sie cieszymy:diabloti:, ale jakbys byla chora to ja sie Mikim moge zajac:evil_lol:Czy napewno jestes zdrowsza??:placz::placz::placz: Na twoje nieszczescie juz jestem zdrowsza:eviltong: [quote name='Cerber']Witam, dziekuje, za odwiedziny w cerberkowej galerii. Dziękuję też, za podsuniecie mi pomysłu z imieniem dla chomiczka :* piękne foteczki zrobiłaś. Nie ma za co;) Jak tylko bede miala czas to wpadne czesciej. I dziekujemy za komlepent. [quote name='Madzia_19']i tak słodkich foteczek więcej, więcej! Mikuś jest the best:p:p:p Juz sie robi:cool3: [quote name='madziasto4']Jaka kokaaarda :cool3: Mój śliczny, przystojny blondynek:loveu: U Was śnieg?:placz: Bo u nas pogoda jak na Wielkanoc :roll: Ladna nie?:eviltong: Zakladana tylko na specjalne okazje. A u was nie ma sniegu, bo wy tam na drugim koncu Polski mieszkacie:evil_lol: Ale sie nie martw......u nas tez juz go nie ma:placz: [quote name='chihuahua']Jak tam ma Miki partnerke na Sylwka? Pewnie, ze ma:eviltong: A ja to co? Kilka fot kawalera Ekhm....tutaj sie troche fryzurka na poopie zepsula:lol: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Moniś napisał(a):Witajcie blondaski! :cool3: hej, hej! Idziemy gdzies dzisiaj na spacerek?:p Chlopaki sie pobawia Quote
limoncia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ale slodziasne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='limoncia'] Ale slodziasne:loveu: :loveu: :loveu: Witamy w galerii limoncia!:multi: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Magda_Miki']Chcialabym wam przedstawic mojego psiaka Mikiego. Miki urodzil sie 28 maja 2004r., a trafil do mnie 18 lipca 2004r (jechalam po niego ponad 730 km);) Galerie rozpoczne od zdjec szczeniaka i stopniowo bede szla do terazniejszosci;) Wiec musicie troszeczke poczekac;) No to lecimy: Zdjecia Mikiego w 8 tygodniu życia(przepraszam za jakosc) CDN..... Jestem dzisiaj po raz pierwszy w Twojej Galerii i zaczynająć oglądać zdjęcia (przede wszystkim!) od razu natknęłam się na takie "cudo"! Jakie to maleństwo...:loveu::loveu::loveu: Lecę dalej oglądać zdjątka. Pzdr. Quote
Magda Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Jestem dzisiaj po raz pierwszy w Twojej Galerii i zaczynająć oglądać zdjęcia (przede wszystkim!) od razu natknęłam się na takie "cudo"! Jakie to maleństwo...:loveu::loveu::loveu: Lecę dalej oglądać zdjątka. Pzdr. Milo nam, ze do nas zawitalas:p Tylko sie tam nie zgub posrod tych fotek:evil_lol: A tak przy okazji napisalam wlasnie 4000 poscika:multi: Tak jakos sobie spojrzalam Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Gratulejszyn! (ja tez patrzę, czy ilośc postów mi przybywa i mam juz cztery ogniki...). Ah, jak ja lubię DGM! W Twojej Galerii nie czytam postów, lecz jedynie patrzę na zdjęcia. Trudno jest przebrnąć przez 200 stron, dokładnie je czytając... Pzdr. Quote
Magda Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Gratulejszyn! (ja tez patrzę, czy ilośc postów mi przybywa i mam juz cztery ogniki...). Ah, jak ja lubię DGM! W Twojej Galerii nie czytam postów, lecz jedynie patrzę na zdjęcia. Trudno jest przebrnąć przez 200 stron, dokładnie je czytając... Pzdr. Hihi...toby bylo osiagniecie gdybys wszystko przeczytala:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Na pewno! Ale ja nawet nie będę próbowała. W sumie w każdej Galerii najciekawsze są zdjęcia. A u Ciebie widać, jak Miki się rozwija, jak się zachowuje na spacerach, jak w domu... To mnie interesuje. Choc, z wiadomych względów, nie wytrzymałam i zajrzałam na ostatnia strone i... zobaczyłam pięknego kawalera w kokardce, z cudnym spojrzeniem...:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dzień dobry... nie ma za co dziękować, to ja dziękuję, ze wymyśliłaś mi imie dla mojego Krecika :) Miki jest boski, mówiłam już to? Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :pśliczna fotka a Miki coraz śliczniejszy Quote
Magda Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Asiaczek']A u Ciebie widać, jak Miki się rozwija, jak się zachowuje na spacerach, jak w domu... To mnie interesuje. Choc, z wiadomych względów, nie wytrzymałam i zajrzałam na ostatnia strone i... zobaczyłam pięknego kawalera w kokardce, z cudnym spojrzeniem...:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy za takie komplementy:loveu: Zaraz Miki sie rozplynie........ [quote name='cerber']Miki jest boski, mówiłam już to? Cos tam podobnego napisalas:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'] :pśliczna fotka a Miki coraz śliczniejszy Hej Alu! Dziekujemy:p Mam taki plan zapuscic mu troche kudelki, ale nie wiem czy Miki tez tak mysli:evil_lol: Narazie utrudnia mi robote i niechetnie sie czesze. Chyba podobala mu sie krotka fryzurka.....nie wiem co mam zrobic:roll: Ja lece szybciutko na spacerek, bo nareszcie wybuchy ucichly. Dobrze, ze Miki nie boi sie petard i nie dyszy. Troche halasu robi w domu, ale lepsze to niz biegunka:lol: Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ale mam pecha, ze tez musisz byc zdrowsza, wiesz ja moge zabrac Mikiego do siebie , idz i wybaw sie na Sylwka!!:eviltong::diabloti: Quote
Magda Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='chihuahua']Ale mam pecha, ze tez musisz byc zdrowsza, wiesz ja moge zabrac Mikiego do siebie , idz i wybaw sie na Sylwka!!:eviltong::diabloti: Ty to sie nigdy nie meczysz?:diabloti: Quote
Recommended Posts