Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Madzia_19 napisał(a):
Błagam Cię... ja jestem na diecie...
Mniam....

Hahahahha......na diecie:evil_lol::evil_lol:

Dobra juz nie bede taka. Wkleje zdjecia Mikiego, ok?

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak ladnie prezentowalem sie na Wigilie:loveu:

i z jednym z prezencikow

Pozdr!

A ja dalej dmucham w te chusteczki......inhalacja pomogla tylko na jakis czas. Ehhh..... chyba sie juz koncze:placz:

Posted

Witajcie!!
Hmm.....czyzbym pozarazala wszystkich odwiedzajacych?:evil_lol: Ja tylko powiem , ze ze mna lepiej (wiem, ze sie cieszycie:diabloti:). Pogoda super! Snieg pada za oknem, Miki nie wie o co chodzi.

Moze wpadne pozniej!

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Witajcie!!
Ja tylko powiem , ze ze mna lepiej (wiem, ze sie cieszycie:diabloti:)

Moze wpadne pozniej!

Powiedzmy, ze sie cieszymy:diabloti:, ale jakbys byla chora to ja sie Mikim moge zajac:evil_lol:Czy napewno jestes zdrowsza??:placz::placz::placz:

Posted

Witam, dziekuje, za odwiedziny w cerberkowej galerii. Dziękuję też, za podsuniecie mi pomysłu z imieniem dla chomiczka :* piękne foteczki zrobiłaś. Moja mama uwielbiała yorki, zawsze o takim marzyła... niestety nie doczekała się go...

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Tak ladnie prezentowalem sie na Wigilie:loveu:

i z jednym z prezencikow

Pozdr!

A ja dalej dmucham w te chusteczki......inhalacja pomogla tylko na jakis czas. Ehhh..... chyba sie juz koncze:placz:

i tak słodkich foczeczek więcej, więcej! Mikuś jest the best :p :p :p

Posted

[quote name='chihuahua']Powiedzmy, ze sie cieszymy:diabloti:, ale jakbys byla chora to ja sie Mikim moge zajac:evil_lol:Czy napewno jestes zdrowsza??:placz::placz::placz:

Na twoje nieszczescie juz jestem zdrowsza:eviltong:

[quote name='Cerber']Witam, dziekuje, za odwiedziny w cerberkowej galerii. Dziękuję też, za podsuniecie mi pomysłu z imieniem dla chomiczka :* piękne foteczki zrobiłaś.

Nie ma za co;) Jak tylko bede miala czas to wpadne czesciej. I dziekujemy za komlepent.

[quote name='Madzia_19']i tak słodkich foteczek więcej, więcej! Mikuś jest the best:p:p:p

Juz sie robi:cool3:

[quote name='madziasto4']Jaka kokaaarda :cool3: Mój śliczny, przystojny blondynek:loveu:
U Was śnieg?:placz: Bo u nas pogoda jak na Wielkanoc :roll:

Ladna nie?:eviltong: Zakladana tylko na specjalne okazje.
A u was nie ma sniegu, bo wy tam na drugim koncu Polski mieszkacie:evil_lol: Ale sie nie martw......u nas tez juz go nie ma:placz:

[quote name='chihuahua']Jak tam ma Miki partnerke na Sylwka?

Pewnie, ze ma:eviltong: A ja to co?

Kilka fot kawalera

Ekhm....tutaj sie troche fryzurka na poopie zepsula:lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Chcialabym wam przedstawic mojego psiaka Mikiego. Miki urodzil sie 28 maja 2004r., a trafil do mnie 18 lipca 2004r (jechalam po niego ponad 730 km);)

Galerie rozpoczne od zdjec szczeniaka i stopniowo bede szla do terazniejszosci;) Wiec musicie troszeczke poczekac;)

No to lecimy:
Zdjecia Mikiego w 8 tygodniu życia(przepraszam za jakosc)

CDN.....
Jestem dzisiaj po raz pierwszy w Twojej Galerii i zaczynająć oglądać zdjęcia (przede wszystkim!) od razu natknęłam się na takie "cudo"! Jakie to maleństwo...:loveu::loveu::loveu:
Lecę dalej oglądać zdjątka.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jestem dzisiaj po raz pierwszy w Twojej Galerii i zaczynająć oglądać zdjęcia (przede wszystkim!) od razu natknęłam się na takie "cudo"! Jakie to maleństwo...:loveu::loveu::loveu:
Lecę dalej oglądać zdjątka.
Pzdr.

Milo nam, ze do nas zawitalas:p Tylko sie tam nie zgub posrod tych fotek:evil_lol:

A tak przy okazji napisalam wlasnie 4000 poscika:multi: Tak jakos sobie spojrzalam

Posted

Gratulejszyn!
(ja tez patrzę, czy ilośc postów mi przybywa i mam juz cztery ogniki...). Ah, jak ja lubię DGM!
W Twojej Galerii nie czytam postów, lecz jedynie patrzę na zdjęcia. Trudno jest przebrnąć przez 200 stron, dokładnie je czytając...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gratulejszyn!
(ja tez patrzę, czy ilośc postów mi przybywa i mam juz cztery ogniki...). Ah, jak ja lubię DGM!
W Twojej Galerii nie czytam postów, lecz jedynie patrzę na zdjęcia. Trudno jest przebrnąć przez 200 stron, dokładnie je czytając...
Pzdr.

Hihi...toby bylo osiagniecie gdybys wszystko przeczytala:evil_lol:

Posted

Na pewno! Ale ja nawet nie będę próbowała.

W sumie w każdej Galerii najciekawsze są zdjęcia. A u Ciebie widać, jak Miki się rozwija, jak się zachowuje na spacerach, jak w domu... To mnie interesuje.
Choc, z wiadomych względów, nie wytrzymałam i zajrzałam na ostatnia strone i... zobaczyłam pięknego kawalera w kokardce, z cudnym spojrzeniem...:loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A u Ciebie widać, jak Miki się rozwija, jak się zachowuje na spacerach, jak w domu... To mnie interesuje.
Choc, z wiadomych względów, nie wytrzymałam i zajrzałam na ostatnia strone i... zobaczyłam pięknego kawalera w kokardce, z cudnym spojrzeniem...:loveu::loveu::loveu:

Dziekujemy za takie komplementy:loveu: Zaraz Miki sie rozplynie........

[quote name='cerber']Miki jest boski, mówiłam już to?

Cos tam podobnego napisalas:eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']
:pśliczna fotka

a Miki coraz śliczniejszy

Hej Alu!
Dziekujemy:p Mam taki plan zapuscic mu troche kudelki, ale nie wiem czy Miki tez tak mysli:evil_lol: Narazie utrudnia mi robote i niechetnie sie czesze. Chyba podobala mu sie krotka fryzurka.....nie wiem co mam zrobic:roll:

Ja lece szybciutko na spacerek, bo nareszcie wybuchy ucichly. Dobrze, ze Miki nie boi sie petard i nie dyszy. Troche halasu robi w domu, ale lepsze to niz biegunka:lol:

Posted

[quote name='chihuahua']Ale mam pecha, ze tez musisz byc zdrowsza, wiesz ja moge zabrac Mikiego do siebie , idz i wybaw sie na Sylwka!!:eviltong::diabloti:

Ty to sie nigdy nie meczysz?:diabloti: