Asiaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='Magda']Trzymać kciuki jutro!! Geografia:p Gdzieś tak od 9 - 11.30, żeby Was łapki nie bolały hihi Ja już pasuje, bo normalnie nie mogę patrzeć na książki... Jutro wszystko palę:diabloti: Zmykam, do jutra!:loveu:[/quote] Trzymałam! Akurat w tym czasie byłam w domu, to i kciukaski potrzymałam!:lol: Pzdr. Quote
Anusia & Alutka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Władka maturalna... Tu zawsze najmniej nadrabiania :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]Chce mieć czas na dogo znowu... Władka Tyś Modem, zrób coś...[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Władka, jak tam? :diabloti: hehehe [COLOR=PaleTurquoise]trzymamy z Duniem kciuki czas cały za wszystkich znanych nam maturzystów! ;)[/COLOR] Quote
Magda Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dzięki moje kochane:loveu: Na Was zawsze można liczyć! Aniu niestety nie mam takich zdolności... sama bym tak chciała, jak za starych, dobrych czasów:loveu: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]teraz jest inaczej[/COLOR][/SIZE] Quote
PositiveThought Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 słuchaj mnie, pytanko mam. byłam w Manowei na wystawie, jechałam przez Koszalin. Twój domek jest na prawo czy na lewo od wjazdu? Po jednej stronie są jakieś samochody, a po drugiej dzialki, czy coś takiego i nie wiem właśnie... Quote
Agrafka2- Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 piękny piesek. Kocham yoreczki ! Niestety jeszcze nie ma swojego ale planuję zakup. Quote
Magda Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 [quote name='Agrafka2-']piękny piesek. Kocham yoreczki ! Niestety jeszcze nie ma swojego ale planuję zakup. [/quote] Dzięki;) Życzę spełnienia marzeń. Quote
Magda Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [quote name='Aga76']Cze Madzia :multi: Książki spalone? :evil_lol:[/quote] Hej! A gdzie tam! Zeszyty w połowie unicestwione w kominku, a reszta czeka na wyjazd na działkę - tam dokończę masakre:diabloti: Na książkach to jeszcze zarobię. Są w takim dobrym stanie, że na pewno ktoś się skusi, a ja zarobię na fryzjera hihi Idziemy na rower z M. Pa:razz: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='Magda'] Na książkach to jeszcze zarobię. Są w takim dobrym stanie, że na pewno ktoś się skusi, a ja zarobię na fryzjera hihi [/QUOTE] Moje też były w bardzo dobrym stanie. A niektóre jak nowe, bo wcale nie używane :evil_lol: Ja ponad 3 stówy zarobiłam :lol: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 I jak po spacerku rowerowym? Fotki są? Nózki bolą...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [B]Magda[/B], napisz ze dwa zdania, co u Ciebie... Pzdr. Quote
Magda Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Hej! Napisze nawet więcej zdań:eviltong: [B]Madźka[/B] nie wiem właśnie gdzie te książki zanieść... kiedyś były organizowane różne targi, a teraz to albo ogłoszenie na forum szkoły/miasta, albo zaniosę je do antykwariatu:lol: [B]Pegaza[/B] ja niestety jeszcze niepomaturalna:cool1: Jeszcze w czwartek ustny angielski. Dlaczego nie może być w poniedziałek? grrr.... [B]Aguś[/B] a no wiało! Na szczęście tulipany nie mają już głów to nie miało co dalej urywać:evil_lol: Rowerowe spacerki odbywamy prawie codziennie jak jest ładna pogoda. Zrobili nam teraz drogę rowerową to mamy gdzie jeździć:multi: W sumie i tak to nic nie daje, bo tylko ja wracam zmęczona z takich wypraw... Dla Mikiego to tylko rozgrzewka, bo zaraz biega z piłką po ogrodzie:cool1: Macie jakieś pomysły jak zmęczyć psa, tak maksymalnie?:mad: Zdjęcia to muszę porobić, bo na karcie pustki. Miki nic się nie zmienia hihi A dzisiaj to była w planach działka, ale pogoda nie dopisała... Ot, tyle u nas:loveu: Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kurdę, to jedyny york, za którym szaleję!:loveu: [url]http://img5.imageshack.us/img5/7113/p4093154.jpg[/url] Quote
Sara_i_Aris Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Madziu, ja też oczywiście trzymam kciuki :calus: Jak zmęczyć Mikusia? :diabloti: Moje się nigdy nie męczą, nawet po całym dniu spędzonym na dworze. Quote
Kasia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 cze Władka :loveu: dzis pogoda dopisuje więc dzis na działkę wypad zróbcie ;) a czwartku nie ma co sie obawiać, na pewno będzie do przodu!!!! Quote
Magda Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Byliśmy wczoraj na działce! Spaliłam sobie cały ryjok:diabloti: Zapomniałam, że słońce już opala... Wpadłam na szybko, bo czekam na film. Robimy wieczór filmowy:p Dziękujemy za miłe posty:loveu: Jeju, jutro będę robiła za materiał do eksperymentu na pokazie fryzur:-o Moja szopa bierze udział w pokazie modnych spięć hihi ciekawa jestem jak dadzą sobie radę z takim cieżarem. Najwyżej mnie wyrzucą:evil_lol: Zdam relacje jak wrócę. Quote
Magda Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Wróciłam, wróciłam:lol: Spałam 2h po tej całej przygodzie. Otóż nie mam żadnego modnego fryza, ale mam chyba kilo lakieru, który do tej pory pachnie mi owocami przy każdym ruchu. Na fotelu spędziłam prawie 5h, a w tym czasie na głowie znalazło się spięcie za pomocą siateczki, po którym można było fajnie spiąć włosy - miałam na przykład rogi niczym z [I]Gwiezdnych wojen, [/I]potem banan i na koniec hiszpanka. U mnie cała trudność polegała na tym, że mam bardzo grube, długie włosy i praca zajmowała więcej czasu niż u drugiej koleżanki:evil_lol: Był moment, że stały przy mnie 4 fryzjerki i każda albo rozczesywała, albo tapirowała... Facet, który prowadził warsztat miał dużo radochy, że trafiła mu się taka modelka i robienie hiszpanki XXL wziął sobie za punkt honoru hihi Bo muszę powiedzieć, że w porówaniu z efektem u koleżanki to ja każdą fryzurę miałam w rozmiarze XXL!:cool1: Na dniach będę w posiadaniu zdjęć to Wam pokażę. Trzeba przyznać, że to była ciężka praca i teraz już wiem, że nie jest wcale łatwo uczesać rozbrykane włosy. Sama się przekonałam, że nie mam co liczyć na takie fryzury w przyszłości... Do ślubu pójdę łysa:diabloti: Quote
Recommended Posts