Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

krzesełko Mikulowe rewelacja :loveu:
choinka to prawie jak moja wygląda po przerobieniu przez Łukaszka :evil_lol:

jest tak tragiczna, że juz bym ja rozebrała ale czekam na kolędę...

Posted

Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia,
Wszyscy wszystkim ślą życzenia!
Przy tej pięknej sposobności,
Życzę Ci dużo radości!
Życzenia śle Hodowla "Z Raju Lady":loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękuje kochani!:loveu:
Niestety muszę na jakiś czas ograniczyć swoją obecność na dogo, bo po prostu nie mam czasu. Mam na głowie próbne matury (jutro polski!:cool1:), do tego przygotowania do studniówki, czyli solarka, fryzjer. Na szczęście dzisiaj kupiłam buty, które idealnie pasują do sukienki i biżuterii. A już traciłam nadzieję, że będę miała w czym pójść:shake: Jeszcze tylko torebeczka i hop siup na balety. Start w piątek za tydzień. A potem... ferie! W sobotę po studniówce wyjazd na snowboard do Austrii, a potem nauka. Nie ma co...:cool1: Trzeba zacząć powtórki, bo w szkole cisną, wyzywają, że my nieuki i nie zdamy matury. Wiadomo:diabloti:

Już dawno doszłam do wniosku, że przydałby się laptop. Wiecie jak mi się nie chce iść na górę i siedzieć sama przy kompie? Ręce mi zamarzają:mad: Widzicie jak ja się poświęcam?

O zdjęciach to ja nawet nie będę wspominać. Aguś zdążysz zgłodnieć:eviltong::evil_lol:

Trzymajcie za mnie kciuki jutro, w poniedziałek i wtorek!:loveu:

Posted

Magda napisał(a):

O zdjęciach to ja nawet nie będę wspominać. Aguś zdążysz zgłodnieć:eviltong::evil_lol:

Trzymajcie za mnie kciuki jutro, w poniedziałek i wtorek!:loveu:

:placz: jestem głodna, wygłodzona...

Noo dobra, kciuki będę trzymać :happy1::happy1:

Ale zdjęcia muszą być!

Posted

Cześć Kasiu i DE:multi: Dzięki za kciuki!
Be ja jestem niskociśnieniowiec i zawsze marzną mi nogi i ręce nawet kiedy w domu ciepło. Tak już mam... zdążyłam nabawić się reumatyzmu w prawym nadgarstku, ale jakoś długo się nie odezwał:loveu:

Aguś nie będę zapeszać, zobaczymy co wyjdzie. Dla mnie nie za łatwe, ale też nie za bardzo trudne.

Dzisiaj pokaże zdjęcia. Tylko zabiorę się wreszcie za porządki w pokoju. Przez tydzień nagromadziłam tyle ciuchów na łóżku:crazyeye:

Posted

Magda napisał(a):

Dzisiaj pokaże zdjęcia. Tylko zabiorę się wreszcie za porządki w pokoju. Przez tydzień nagromadziłam tyle ciuchów na łóżku:crazyeye:

Noo nie, znów się migasz :obrazic:

Jeszcze tu przyjdę :evil_lol:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Ale mi narobiłaś apetytu...:angryy:
A Miki śliczny, super ma legowisko:loveu::loveu::loveu:

No same chciałyście:eviltong:

Dziękujemy, to jest legowisko dzienne na dole, a u góry w pokoju jest jeszcze jedno - na noc:evil_lol:

Co też sobie psina myśli:loveu: