Magda Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Sam zawsze się domaga, żeby go podsadzić to w końcu ulegam i tak czeka na obiad:p Quote
Aga76 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Magda napisał(a):Sam zawsze się domaga, żeby go podsadzić to w końcu ulegam i tak czeka na obiad:p wiedziałam wiedziałam :cunao:hihihi Quote
Magda Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Aga76 napisał(a):wiedziałam wiedziałam :cunao:hihihi Ty coś za dużo o nas wiesz:razz: mam się bać? Quote
Aga76 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Magda napisał(a):Ty coś za dużo o nas wiesz:razz: mam się bać? Nie, nie masz :loveu: Quote
Kasia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 krzesełko Mikulowe rewelacja :loveu: choinka to prawie jak moja wygląda po przerobieniu przez Łukaszka :evil_lol: jest tak tragiczna, że juz bym ja rozebrała ale czekam na kolędę... Quote
ladyyork Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, Życzę Ci dużo radości! Życzenia śle Hodowla "Z Raju Lady":loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [SIZE="3"]M&M'sy, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :loveu: Quote
Aga76 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Foty miały być :roll: żywność miałam konsumować oczami :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witaj Madziu:loveu: Mikuś świetnie wygląda...jak zawsze zresztą:lol: Wszystkiego dobrego zyczymy Wam w tym Nowym Roku!! Quote
Pegaza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kasia napisał(a):z Nowym Rokiem Władka wsiąkła...:cool1: Kasia albo zostala w starym:evil_lol: Quote
Magda Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Dziękuje kochani!:loveu: Niestety muszę na jakiś czas ograniczyć swoją obecność na dogo, bo po prostu nie mam czasu. Mam na głowie próbne matury (jutro polski!:cool1:), do tego przygotowania do studniówki, czyli solarka, fryzjer. Na szczęście dzisiaj kupiłam buty, które idealnie pasują do sukienki i biżuterii. A już traciłam nadzieję, że będę miała w czym pójść:shake: Jeszcze tylko torebeczka i hop siup na balety. Start w piątek za tydzień. A potem... ferie! W sobotę po studniówce wyjazd na snowboard do Austrii, a potem nauka. Nie ma co...:cool1: Trzeba zacząć powtórki, bo w szkole cisną, wyzywają, że my nieuki i nie zdamy matury. Wiadomo:diabloti: Już dawno doszłam do wniosku, że przydałby się laptop. Wiecie jak mi się nie chce iść na górę i siedzieć sama przy kompie? Ręce mi zamarzają:mad: Widzicie jak ja się poświęcam? O zdjęciach to ja nawet nie będę wspominać. Aguś zdążysz zgłodnieć:eviltong::evil_lol: Trzymajcie za mnie kciuki jutro, w poniedziałek i wtorek!:loveu: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 oj Władka Władka :loveu: moja siostra też teraz szaleje - matury próbne, studniówka. nawet na solarium kasę ode mnie wysępiła :p Quote
Pegaza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bedziem trzymac:loveu: taa dwa nety w doma to jest fajowo:loveu::eviltong: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Magda napisał(a): O zdjęciach to ja nawet nie będę wspominać. Aguś zdążysz zgłodnieć:eviltong::evil_lol: Trzymajcie za mnie kciuki jutro, w poniedziałek i wtorek!:loveu: :placz: jestem głodna, wygłodzona... Noo dobra, kciuki będę trzymać :happy1::happy1: Ale zdjęcia muszą być! Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jak to ręce zamarzają ? też zimno w chałupie masz ? :evil_lol: Ja się jutro wprowadzam spowrotem .. aż na 1 dzień :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cze maturzystko :cool1: Jak było? Na pewno poszło dobrze, bo jak inaczej... Buty pokaż, kieckę, jedzenie i Mikiego :loveu: Quote
Magda Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Cześć Kasiu i DE:multi: Dzięki za kciuki! Be ja jestem niskociśnieniowiec i zawsze marzną mi nogi i ręce nawet kiedy w domu ciepło. Tak już mam... zdążyłam nabawić się reumatyzmu w prawym nadgarstku, ale jakoś długo się nie odezwał:loveu: Aguś nie będę zapeszać, zobaczymy co wyjdzie. Dla mnie nie za łatwe, ale też nie za bardzo trudne. Dzisiaj pokaże zdjęcia. Tylko zabiorę się wreszcie za porządki w pokoju. Przez tydzień nagromadziłam tyle ciuchów na łóżku:crazyeye: Quote
tigrunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 No ino daj te fotki dziś bo jutro już nie zobaczę :placz: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Magda napisał(a): Dzisiaj pokaże zdjęcia. Tylko zabiorę się wreszcie za porządki w pokoju. Przez tydzień nagromadziłam tyle ciuchów na łóżku:crazyeye: Noo nie, znów się migasz :obrazic: Jeszcze tu przyjdę :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 My też czekamy na fotki... Już dosyć dawno nie było...:loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 W końcu przyzwyczaił się do fatty i pufy Ale te święta męczące:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ale mi narobiłaś apetytu...:angryy: A Miki śliczny, super ma legowisko:loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ale mi narobiłaś apetytu...:angryy: A Miki śliczny, super ma legowisko:loveu::loveu::loveu: No same chciałyście:eviltong: Dziękujemy, to jest legowisko dzienne na dole, a u góry w pokoju jest jeszcze jedno - na noc:evil_lol: Co też sobie psina myśli:loveu: Quote
Recommended Posts