madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Taaaaaa. Widze jak sie uczysz... Szkole zycia na dogo przechodzisz :evil_lol: W sumie wyjsciowo mial byc Poznan, no ale niech juz bedom te Tworki. Ladne tereny...[/QUOTE] Bo ja se testy robie i tłumacze teksty, dlatego jezdem na dogo też. A Poznań jakoś w środku jest drogi? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Kasia']Ładne tereny i duży wybór w latarenkach co Agusi bardzo się przypodobało :evil_lol:[/QUOTE] Wlasnie tych ladnych to niewiele jest... Ale JA odkrylam ta o ktorej mowa i tylko Adze czasami odstapie! Albo na odwrot :hmmmm: zalezy ktora z nas sie pod nia bardziej zadomowi :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']Bo ja se testy robie i tłumacze teksty, dlatego jezdem na dogo też. A Poznań jakoś w środku jest drogi? :hmmmm:[/QUOTE] No wlasnie w śyrodeczku. Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No wlasnie w śyrodeczku.[/QUOTE] A kogo pod uwagę bierzesz, że Ci ten środeczek wyszedł? Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']A kogo pod uwagę bierzesz, że Ci ten środeczek wyszedł?[/QUOTE] Nuuu Age, Anusie, Atke, Dage, Darie-Ewe, Kasie, Madzke, Wladze... Kolejnosc alfabetyczna, zeby nie bylo... Sara z tego co pamietam wykazywala chec, ale poki co sposobu brak. No, śyrodeczek. Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nuuu Age, Anusie, Atke, Dage, Darie-Ewe, Kasie, Madzke, Wladze... Kolejnosc alfabetyczna, zeby nie bylo... Sara z tego co pamietam wykazywala chec, ale poki co sposobu brak. No, śyrodeczek.[/quote] A ja ?:placz::placz: A ja?? :placz::placz: Ja tyz kce!! :placz::placz: Moze wreszcie bede mogła przyfansolić tej zarazkowej A.. :mad: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote=tigrunia;9089031 ]A ja ?:placz::placz: A ja?? :placz::placz: Ja tyz kce!! :placz::placz: Moze wreszcie bede mogła przyfansolić tej zarazkowej A.. :mad: [/quote] Beatko nie płakaj, dla Ciebie też sie miejsce znajdzie :loveu: Tworki to duzy obiekt wiec nie ma obawy by gumowych ścian zabrakło albo okien z kratami :p Cze Modzisławie :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='tigrunia']A ja ?:placz::placz: A ja?? :placz::placz: Ja tyz kce!! :placz::placz: Moze wreszcie bede mogła przyfansolić tej zarazkowej A.. :mad:[/QUOTE] Jak my sie umawialysmy, to Ty jeszcze nie wiedzialas ze dogo istnieje :cool1: A ile masz do Poznania? Nam powychodzilo zazwyczaj kolo 300km. Czesc Wladza! Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jak my sie umawialysmy, to Ty jeszcze nie wiedzialas ze dogo istnieje :cool1: A ile masz do Poznania? Nam powychodzilo zazwyczaj kolo 300km. Czesc Wladza![/quote] Hihi .. ja mam jakies 130 :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='tigrunia']Hihi .. ja mam jakies 130 :turn-l:[/QUOTE] Eeee przeglam trochu. Kolo 200 wyszlo ;) Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Eeee przeglam trochu. Kolo 200 wyszlo ;)[/quote] I tak mam bliżej :evil_lol: Często do Ikei tam jeżdze Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='tigrunia']I tak mam bliżej :evil_lol: Często do Ikei tam jeżdze[/QUOTE] To jak sie kiedys melepety zdecyduja to sie spotkamy :loveu: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] To jak sie kiedys [B]melepety[/B] zdecyduja to sie spotkamy :loveu: [/quote] Że kto proszę? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Kasia']Że kto proszę? :roll:[/QUOTE] Nooo taka na ten przyklad Madzka nie? Co to udaje ze sie uczy do matury. Quote
PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ja to moje nerki pozbieram raz dwa i nawet teraz do was pojadę :evil_lol: czeee :loveu: Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Kasia']Ładne tereny i duży wybór w latarenkach co Agusi bardzo się przypodobało :evil_lol:[/quote] :grins: [quote name='Anusia & Alutka']Wlasnie tych ladnych to niewiele jest... Ale JA odkrylam ta o ktorej mowa i tylko Adze czasami odstapie! Albo na odwrot :hmmmm: zalezy ktora z nas sie pod nia bardziej zadomowi :eviltong:[/quote] :grins::grins::grins: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nooo taka na ten przyklad Madzka nie? Co to udaje ze sie uczy do matury.[/QUOTE] Nie udaję, tylko się uczę. Ej, ale zresztą to co Ty byś chciała już, teraz?? [COLOR="PaleTurquoise"]Na gwałt?[/COLOR] :evil_lol: W taką zimnicę? Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Cześć dzikusy! Szykuje się światowy zjazd tych inszych?:evil_lol: Ja do Poznania jak najbardziej! Mam jakieś hmm....ze 3h, do tego rodzinka, więc nocleg jest. Ja siem piszem, a raczej piszemy. Wiecie co wcale nie jestem zadowolona z weekendu, bo mi go odebrano! Kto to myśli wstać o 5:30 w sobotę? I to na roraty?:placz: Ja padnę ze zmęczenia w tej ławce... Muszę się wyżalić:-( Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Matko kochana 5:30, toż to środek nocy :crazyeye: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4'] Matko kochana 5:30, toż to środek nocy :crazyeye: [/quote] Dla Łukaszka to świetny początek dnia więc tym samym i dla mnie :p Poczekaj aż sama się kiedyś przekonasz ;) Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 W takich chwilach to nie mam ochoty na dzieci:evil_lol: Z Mikim było podobnie jak był małą dziewczynką... Wstawałam nawet kilka razy. Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dziecko to co innego niż roraty :lol: Normalne, że do dziecka trzeba wstać, ale do kościółka w środku nocy- nigdy..:shake: A to Miki był dziewczynką kiedyś? :p Władzo, pierniki robię właśnie :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Tyyyy Wladza, piernicz roraty. Bardziej swinta juz nie bydziesz. Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='madziasto4']Dziecko to co innego niż roraty :lol: Normalne, że do dziecka trzeba wstać, ale do kościółka w środku nocy- nigdy..:shake: A to Miki był dziewczynką kiedyś? :p Władzo, pierniki robię właśnie :p[/quote] Oj wiem... teraz się zacznie wykład:cool1: Moja wina, że dostałam takiego pokuta? [quote name='Anusia & Alutka']Tyyyy Wladza, piernicz roraty. Bardziej swinta juz nie bydziesz.[/quote] Hihi:lol: Najlepiej było po mszy - poszłyśmy z mamą do księdza, żeby zmienił pokutę, bo my na takim "zadupiu" mieszkamy i nie ma jak dojechać tak wcześnie, a poza tym rodzice idą na 7 do pracy i bla, bla... Niestety ksiądz wyszedł, ale był inny mi znajomy, bo miałam z nim religię. No i się pyta jak w szkole itd. Nagle mówi jak ten czas szybko leci, na to moja mama przyznała mu rację i mówi, że ona liczy czas od niedzieli do niedzieli. To ksiądz na to: "Ja liczę czas okresami co miesiąc":evil_lol::evil_lol: Oczywiście chodziło mu o to, że w jednym miesiącu jest okres rorat w innym różaniec itd, ale my dwie goopie zrobiłyśmy się czerwone i szybciutko z kościoła, żeby się wysmiać Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Hi hi okresami gosposi? :evil_lol: Quote
Recommended Posts