Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Madziu :multi: To jak Ty się tak dowiadujesz z dnia na dzień, że gdzieś wyjeżdzasz to może i do Bournemouth byś się wybrała, co? :cool3: :lol: A tak swoją drogą to wiesz przyzwyczaiłam się już do Mikusia bez gumeczki i podoba mi się chłopak zwłaszcza z tym jęzorkiem na wierzchu i ze spuszczoną mordusią, normalnie żywa maskota :loveu: chciałabym taką, aj zatuliłabym ją na śmierć :loveu: A to już niedługo prackę zaczynasz, czyli będziesz tak jak ja rzadko na kompie? Będzie mi razniej jak ktoś inny będzie miał tyle samo zaległości co ja :evil_lol: Mizianki dla chłopaka i pozdrowionka da Ciebie ode mnie :p Quote
Magda Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Aga76']No i gdzie te zdjęcia buu Cze Madziu, pozdrawiamy słonecznie i opowiedz coś o wystawie. Będą, ale komputer brata jest tak powolny, że już nie mam siły... Zdążyłam wkleić trochę zdjęć z wystawy na yorkach i dzisiaj chyba na tym zakończę (a może wieczorkiem coś pokażę;)). Co tu mówić. Wystawa jak wystawa. Na początku pogoda była super. Nie ciepło, nie zimno, ale potem przyszła burza i wszystkich wygoniła pod namioty:cool1: Buty mi przemokły, spodnie nasiąknięte wodą do kolan, ale i tak byłam zadowolona. W końcu spotkałam Martę, Renatę i Dagmarę:loveu: Bardzo miło mi się gawędziło w przerwach między foceniem (a dużo tych przerw nie było:lol:) [quote name='PositiveThought']dzień dobry Madzik, pokazuj co tam masz dobrego! :calus: Pokażę, pokażę:p [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu :multi: To jak Ty się tak dowiadujesz z dnia na dzień, że gdzieś wyjeżdzasz to może i do Bournemouth byś się wybrała, co? :cool3: :lol: A tak swoją drogą to wiesz przyzwyczaiłam się już do Mikusia bez gumeczki i podoba mi się chłopak zwłaszcza z tym jęzorkiem na wierzchu i ze spuszczoną mordusią, normalnie żywa maskota :loveu: chciałabym taką, aj zatuliłabym ją na śmierć :loveu: A to już niedługo prackę zaczynasz, czyli będziesz tak jak ja rzadko na kompie? Będzie mi razniej jak ktoś inny będzie miał tyle samo zaległości co ja :evil_lol: Mizianki dla chłopaka i pozdrowionka da Ciebie ode mnie :p Już lecę:multi: Po drodze załapie sie na Oskarka i razem przylecimy:cool3: No, no... tylko uważaj z tym tuleniem:mad: Chcesz, żeby mu gały wyleciały od uścisku? Nie będę rzadko, bo pracuje tylko w weekendy:eviltong: Mam 5 dni na nadrabianie:diabloti: My również pozdrawiamy i przesyłamy buzi:loveu: Quote
Kasia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Madziu czy będziesz tak jak Daga kelnerować? Bom chyba nie doczytała...:roll: Quote
Magda Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Nie Kasiu;) będę stała pod hawajska budka i sprzedawała papieroski i dawała prezenty w ramach promocji. Praca weekendowa po 10h. Quote
Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cze Madziu:p tylko mi tam pod tą budką nie przypalaj bo wiesz papierosy szkodzą zdrowiu:p sprzedawać innym mozesz w końcu to oni będą się truć nie Ty:lol: a prezenty ee rozdaj nam:evil_lol: Quote
Magda Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Hihi... dobra. Powysylam Wam koszulki, polary, stroje kapielowe... Nie moge spac. Przed chwilka upieklam ciasto z bratem hihi i ten zapach uniemozliwia spokojny sen. aaa... niech mnie ktos psytuli Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Plesiem bardzo O tak tak tak!!! Chcemy prezenciki!!! Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dzień dobry Madziu :) Z Ciebie to zabiegana dziewczyna... Pozdrawiamy Cie cieplutko miłego dzionka życzymy i slemy mocne tulaski :calus: Mizianko dla Mikusia Quote
Aga76 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hihi... dobra. Powysylam Wam koszulki, polary, stroje kapielowe... Nie moge spac. Przed chwilka upieklam ciasto z bratem hihi i ten zapach uniemozliwia spokojny sen. aaa... niech mnie ktos psytuli Jakie jakie??? pewnie smaczne było :roll: Cze Madziu, pozdrawiamy. Quote
Pegaza Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Chodz koffana cie przytule i utule i co tam jeszcze chcesz... tylko bez podtekstów poka ciacho dobre:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dooooobry! Odwiedzilysmy i Was :grins: A TY MAGDA ZNOWU O JEDZENIU!!!! Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Skąpe jesteście! :obrazic: Jedna o gołębiach i bigosie, druga o kotletach, trzecia o ciastach ale żeby sie podzielić to nie ma komu...:shake: Nic tylko smaka robią! Quote
Magda Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 fidelek2 napisał(a):Plesiem bardzo O tak tak tak!!! Chcemy prezenciki!!! Ała! Nie tak mocno:placz: Mam bezdech... Kasia_zg napisał(a):Dzień dobry Madziu :) Z Ciebie to zabiegana dziewczyna... Pozdrawiamy Cie cieplutko miłego dzionka życzymy i slemy mocne tulaski :calus: Mizianko dla Mikusia Hej Kasiu! No trochę zalatana, a Wy mi nie ułatwiacie tylko ciągle gadulicie jak najęte:mad: Dziękujemy! Aga76 napisał(a):Jakie jakie??? pewnie smaczne było :roll: Cze Madziu, pozdrawiamy. Z jabłkami. Smaczne jest:p Mieliśmy małe problemy, bo robiliśmy bez mamy, ale jakoś daliśmy radę. Zobaczymy czy nie będzie sensacji żołądkowych:diabloti: PositiveThought napisał(a):dzień dobry, tu znowu się zaczyna :roll: Ty nie możesz piec jakiś niedobrych rzeczy, tylko ciasta? :placz: niektórzy jedzą kalosze, a ty zawsze pychotki takie! Ale ja nie umiem piec niedobrych rzeczy.... niestety. Musze sie nauczyć:diabloti: A kto je kalosze? Pegaza napisał(a):Chodz koffana cie przytule i utule i co tam jeszcze chcesz... tylko bez podtekstów poka ciacho dobre:lol: I chcem jeszcze jednego ogonka jak już zaczęłaś:eviltong: Helga_psiaki napisał(a):witam Madzia Hej Helga!:multi: koregra napisał(a):Madzia my ciacho chcemy Nie ma! Tym razem Wam tego nie zrobię:p Anusia & Alutka napisał(a):Dooooobry! Odwiedzilysmy i Was :grins: A TY MAGDA ZNOWU O JEDZENIU!!!! Trzeba było nie przychodzić:evil_lol: Niedługo strona sie przewinie i nie będzie śladu po cieście:lol: fidelek2 napisał(a):Skąpe jesteście! :obrazic: Jedna o gołębiach i bigosie, druga o kotletach, trzecia o ciastach ale żeby sie podzielić to nie ma komu...:shake: Nic tylko smaka robią! No tak Kasiu! Tak to jest jak na forum są same baby:evil_lol: Rozmowy kręcą się tylko wokół kilku podstawowych rzeczy:diabloti: Zaraz wstawię kilka zdjęć Mikiego, bo strasznie Was zaniedbałam... Quote
Magda Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Miki w samochodzie. Tutaj była taka śmieszna sytuacja, bo mały siedział nieruchomo i patrzył się na mnie, a jakiś przechodzień tak zerka przez okno i macha ręką... Nagle Miki się przestraszył i zaczął głośno szczekać:lol: Facet tez się przestraszył, bo myślał, że to maskotka siedzi:evil_lol: Hahaha.....szkoda, że tego nie nagrałam I początek plażowych Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [CENTER]haaaaaaj :D Czekam-y na dalsza część plażowych :D [/CENTER] Quote
koregra Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 No Mikuś jak maskotka wygląda :loveu: Kochane sreberko :lol: Quote
Helga&Ares Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 no czekamy, plazowe najlepsze fajny by był filmik z tego zdarzenia:D Quote
Magda Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Już, już daje plażowe:p tup, tup Się piesek zmęczył:loveu: I koledzy z plaży (ten stojący nie ma całej nóżki:-() Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Miki Plażowicz rewelacyjny!!! Biedaczek tamten :-( ale pewnie jakos sobie radzi... Quote
Magda Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Dziękujemy;) Pies radzi sobie świetnie! Biega z innymi psami, bawi sie:loveu: Widać, że kalectwo mu nie przeszkadza. Zmykam, bo przez Was stracę wzrok:lol: Quote
Aga76 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Miki fajnie śpiocha na piasku, a koledzy z jednego domu? Quote
Magda Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Koledzy to mieszkają na podwórku we wsi i czasami przyjdą z jakimiś plażowiczami pobrykać:p Śmieszne te psiaki. Wiedzą kiedy pora przyjść i kiedy trzeba zmykać na obiad Jestem uzależniona, bo się nie mogę oderwać:lol: Quote
maartucha Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Koledzy to mieszkają na podwórku we wsi i czasami przyjdą z jakimiś plażowiczami pobrykać:p Śmieszne te psiaki. Wiedzą kiedy pora przyjść i kiedy trzeba zmykać na obiad Jestem uzależniona, bo się nie mogę oderwać:lol:[/quote] 3/4 z nas ma z tym problem :D Quote
Recommended Posts