Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Jestem pewna ze on wiedzial!!!
A niby dlaczego by kopal akurat po Toba???

To ja mam taki skarb w domu?:loveu: Może mi przepowie przyszłość jak go ładnie poproszę:razz:

Chcecie zdjęcia nieMikusiowe?:cool3:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie będę już taka i nie wstawię żarełka:lol:

Będzie misz masz

serducho:loveu:

pączek - nie mylić z tym z dżemem:eviltong:

ślimak, ślimak wystaw rogi dam Ci sera na pierogi:loveu:

Dzisiaj wszystko kręci się wokół jedzenia:evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Wlasnie mialam mowic ze cemy o ile nie bedzie to żarcie :evil_lol:

Mialam wlasnie telefon od pewnego TK.

A kto to TK?:cool3:

I gdzie jest Miki?

Posted

Cześć Madziu!
Szelki już widziałam, wyglądają na skomplikowane. Gdzie tu się wkłada łapki :grins: Na Mikusiu wyglądają zdecydowanie lepiej.
New image Mikusia też widziałam, ładniej mu bez kitki, niż z nią :loveu: I czego Ty się tak obawiałaś, co? Robisz z niego jeszcze większego przystojniaka niż jest. Nie zdziw się któregoś dnia, że popadnie w samozachwyt. Pod żadnym pozorem nie pokazuj mu lustra :grins:

A ja wiem... on się chował przed Madzią. Prowadził strajk, bo Pańcia zamiast go focić, wolała, phi, kwiatki :obrazic:

Posted

Witamy i nisko się kłaniamy Władzy :lol: :lol:

Dziś znów kolejny zimny i mokry dzień...jak tak będzie dalej to świetne wakacje się zapowaiadają :roll:

Madziu, czy Wy gdzieś się wybieracie na wakacyje? :lol:

Posted

Wreszczie zawitałyśmy do Mikusiowo - Madziowej galeryjki po długiej przerwie :multi:
Ile fajowych fot i plaża i działka i skoki ze skarpy z dzewkiem :D
A Mikuś czy w kitce czy bez i tak nieziemsko prystojny :loveu:
Dla pocieszenia w Wawie też pada ale np w Angli pada już 2 miesiace non stop i to jest dopiero deszczowa pogoda :shake:Normalnie w depresje można popaśc jak się tropche przesz okienko powygląda :shake:

Posted

[quote name='fidelek2']Miki bawił sie w chowanego...?

A nie wiem coś go opętała, bo jak głupi wpadł z rozpędu w roślinę, zrobił dwa obroty, położył się i zaczął łapać zębami liście. Potem tak szybko jak wpadł wypadł i poleciał po kaczkę:stupid:
Mam nadzieję, że choroba Torka mu nie grozi:lol:

[quote name='madziasto4']Cześć Modzie
Gdzieś Ty tyle kwiatków dorwała??

A jak myślisz?:eviltong: To są moje prywatne, zasiane przez rodziców działkowe kffiatki:cool1:

[quote name='Pegaza']ukradła pewnie
Madzia czasem mam dość tego zwierzyńca tak ze 2 sztuki bym sie pozbyła ale sumienia nie mam

Oj dobrze, że człowiek ma tez czasami coś takiego jak sumienie:eviltong: To ile tego masz w sumie?

[quote name='Yorkie']Cześć Madziu!
Szelki już widziałam, wyglądają na skomplikowane. Gdzie tu się wkłada łapki :grins: Na Mikusiu wyglądają zdecydowanie lepiej.
New image Mikusia też widziałam, ładniej mu bez kitki, niż z nią I czego Ty się tak obawiałaś, co? Robisz z niego jeszcze większego przystojniaka niż jest. Nie zdziw się któregoś dnia, że popadnie w samozachwyt. Pod żadnym pozorem nie pokazuj mu lustra

A ja wiem... on się chował przed Madzią. Prowadził strajk, bo Pańcia zamiast go focić, wolała, phi, kwiatki

Skomplikowane? Może... łapek się nigdzie nie wkłada:) Przekłada sie przez głowę i ten najdłuższy pasek zapina sie pod brzuchem:cool3:

Dzięki:loveu: On nawet nie patrzy w lustro... chyba nie widzi:evil_lol:

Taa.....hihi

[quote name='Helga_psiaki']ślicznie zza tych krzaczków zagląda:p
Madziunia zapraszam, u nas nowe fotencje:D:D
jeśli chcesz......;)

Chcem, ale jak będzie czas. Narazie mam trochę pracy, więc i tak nie zdążę odwiedzić wszystkich:cool1:

[quote name='fidelek2']Witamy i nisko się kłaniamy Władzy :lol: :lol:

Dziś znów kolejny zimny i mokry dzień...jak tak będzie dalej to świetne wakacje się zapowaiadają :roll:

Madziu, czy Wy gdzieś się wybieracie na wakacyje? :lol:

Jakiej tam władzy...Ja tu tylko sprzątam:evil_lol:

Jasne, że mam urlop. Wszystko zależy od pogody. W planach morza i jeziora, może Borholm na rowerach i oczywiście trochę Polski (głównie Wielkopolska). Czekam tylko na słońce:loveu:

[quote name='maartucha']

Dzień Dobrry :*
Miłego Dnia Madziu :)

A my też takie szeleczki mamy, teraz są nowe bo tamte juz za małe i szczerze powiem ze wkurzały mnie przy zakładaniu :shake:

Hej Martuś!:loveu:

No to ja wstawię tylko na koniec kilka zdjęć i zmykam sprzątać. Potem ktoś musi zrobić obiad i lecimy na budowę pomalować deski:lol: Stwierdziliśmy, że fachowcy robią nas w balona, bo za pomalowanie deski długości 1m i nieważne jakiej szerokości biorą 6zł:crazyeye: I to jeszcze tylko za jeden raz! A trzeba to pomalować przynajmniej 2 razy, bo wiadomo, że drewno nie łatwo pokryć dokładnie farbą:shake: No i teraz rodzice wzięli urlop i malujemy... roboty mamy do niedzieli. A fachowcy? Kiedy pada to nie pracują... Najlepiej ostatnio padało od 6-9, a potem było ciepło i słońce świeciło. To oni nie przyszli potem, bo im się nie opłacało!:chainsaw: Naprawdę budujemy się pierwszy i ostatni raz!!
W takim tempie to my się nie wprowadzimy do końca roku... A w umowie o sprzedaży mieszkania jest napisane, że mamy się wyprowadzić do końca września:diabloti: Będę bezdomna

Zaraz fotki

Posted

[quote name='Pegaza']Jestem:calus: przesyłam słoneczko które u nas teraz świeci i przygrzewa:p

Nawet mnie nie denerwujta!!:mad: U nas wiadomo! LEJE!!:angryy:

[quote name='dzasta']Wreszczie zawitałyśmy do Mikusiowo - Madziowej galeryjki po długiej przerwie :multi:
Ile fajowych fot i plaża i działka i skoki ze skarpy z dzewkiem :D
A Mikuś czy w kitce czy bez i tak nieziemsko prystojny :loveu:
Dla pocieszenia w Wawie też pada ale np w Angli pada już 2 miesiace non stop i to jest dopiero deszczowa pogoda :shake:Normalnie w depresje można popaśc jak się tropche przesz okienko powygląda :shake:

Hej!:multi: Jak miło, że do nas zawitałaś:loveu: Ja jak już wcześniej wspomniałam jestem na 4 stopniu depresyjnym:diabloti:

Fotki

kaczka w wydaniu plażowym

Posted

Oj Magda ja nie wiem czy te zdjęcia z Kaczka w tych czasach i przy Tym Rządzie są bezpieczne :lol::evil_lol:Bo może i jakas dziwna ustawa Yorki dopadnie jak już się na Pinky Winky nawet zasadzili to kto wie :evil_lol: