Magda Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jestem pewna ze on wiedzial!!! A niby dlaczego by kopal akurat po Toba??? To ja mam taki skarb w domu?:loveu: Może mi przepowie przyszłość jak go ładnie poproszę:razz: Chcecie zdjęcia nieMikusiowe?:cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Aga76 napisał(a):żarełko czy kraju ~ obrazy :evil_lol: Wlasnie mialam mowic ze cemy o ile nie bedzie to żarcie :evil_lol: Mialam wlasnie telefon od pewnego TK. Quote
Magda Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Nie będę już taka i nie wstawię żarełka:lol: Będzie misz masz serducho:loveu: pączek - nie mylić z tym z dżemem:eviltong: ślimak, ślimak wystaw rogi dam Ci sera na pierogi:loveu: Dzisiaj wszystko kręci się wokół jedzenia:evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 pącek psepiękny ach i och :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo fajne zdjęcia! Quote
Magda Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wlasnie mialam mowic ze cemy o ile nie bedzie to żarcie :evil_lol: Mialam wlasnie telefon od pewnego TK. A kto to TK?:cool3: I gdzie jest Miki? Quote
Anusia & Alutka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Aaaale ślimor :crazyeye: TK jest to TK tralalalala :razz: Super foteczki :loveu: Quote
Kasia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Magda_Miki'] http://img258.imageshack.us/img258/8205/p7010052fs2.jpg Miki bawił sie w chowanego...? :p Quote
madziasto4 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cześć Modzie :razz: Gdzieś Ty tyle kwiatków dorwała?? Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ukradła pewnie:eviltong: Madzia czasem mam dość tego zwierzyńca:roll: tak ze 2 sztuki bym sie pozbyła ale sumienia nie mam:roll: Quote
Sara_i_Aris Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cześć Madziu! Szelki już widziałam, wyglądają na skomplikowane. Gdzie tu się wkłada łapki :grins: Na Mikusiu wyglądają zdecydowanie lepiej. New image Mikusia też widziałam, ładniej mu bez kitki, niż z nią :loveu: I czego Ty się tak obawiałaś, co? Robisz z niego jeszcze większego przystojniaka niż jest. Nie zdziw się któregoś dnia, że popadnie w samozachwyt. Pod żadnym pozorem nie pokazuj mu lustra :grins: http://img258.imageshack.us/img258/8205/p7010052fs2.jpg A ja wiem... on się chował przed Madzią. Prowadził strajk, bo Pańcia zamiast go focić, wolała, phi, kwiatki :obrazic: Quote
Pegaza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Też mam takie szelki SARA tylko czerwone ozdobione kwiatuszkami:loveu: pierwszy raz też myślałam gdzie łapki włożyc teraz juz nie ma problemu:lol: Quote
Helga&Ares Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ślicznie zza tych krzaczków zagląda:p Madziunia zapraszam, u nas nowe fotencje:D:D jeśli chcesz......;) Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witamy i nisko się kłaniamy Władzy :lol: :lol: Dziś znów kolejny zimny i mokry dzień...jak tak będzie dalej to świetne wakacje się zapowaiadają :roll: Madziu, czy Wy gdzieś się wybieracie na wakacyje? :lol: Quote
maartucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dzień Dobrry :* Miłego Dnia Madziu :) A my też takie szeleczki mamy, teraz są nowe bo tamte juz za małe i szczerze powiem ze wkurzały mnie przy zakładaniu :shake: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jestem:calus: przesyłam słoneczko które u nas teraz świeci i przygrzewa:p Quote
dzasta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wreszczie zawitałyśmy do Mikusiowo - Madziowej galeryjki po długiej przerwie :multi: Ile fajowych fot i plaża i działka i skoki ze skarpy z dzewkiem :D A Mikuś czy w kitce czy bez i tak nieziemsko prystojny :loveu: Dla pocieszenia w Wawie też pada ale np w Angli pada już 2 miesiace non stop i to jest dopiero deszczowa pogoda :shake:Normalnie w depresje można popaśc jak się tropche przesz okienko powygląda :shake: Quote
Magda Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='fidelek2']Miki bawił sie w chowanego...? A nie wiem coś go opętała, bo jak głupi wpadł z rozpędu w roślinę, zrobił dwa obroty, położył się i zaczął łapać zębami liście. Potem tak szybko jak wpadł wypadł i poleciał po kaczkę:stupid: Mam nadzieję, że choroba Torka mu nie grozi:lol: [quote name='madziasto4']Cześć Modzie Gdzieś Ty tyle kwiatków dorwała?? A jak myślisz?:eviltong: To są moje prywatne, zasiane przez rodziców działkowe kffiatki:cool1: [quote name='Pegaza']ukradła pewnie Madzia czasem mam dość tego zwierzyńca tak ze 2 sztuki bym sie pozbyła ale sumienia nie mam Oj dobrze, że człowiek ma tez czasami coś takiego jak sumienie:eviltong: To ile tego masz w sumie? [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Szelki już widziałam, wyglądają na skomplikowane. Gdzie tu się wkłada łapki :grins: Na Mikusiu wyglądają zdecydowanie lepiej. New image Mikusia też widziałam, ładniej mu bez kitki, niż z nią I czego Ty się tak obawiałaś, co? Robisz z niego jeszcze większego przystojniaka niż jest. Nie zdziw się któregoś dnia, że popadnie w samozachwyt. Pod żadnym pozorem nie pokazuj mu lustra A ja wiem... on się chował przed Madzią. Prowadził strajk, bo Pańcia zamiast go focić, wolała, phi, kwiatki Skomplikowane? Może... łapek się nigdzie nie wkłada:) Przekłada sie przez głowę i ten najdłuższy pasek zapina sie pod brzuchem:cool3: Dzięki:loveu: On nawet nie patrzy w lustro... chyba nie widzi:evil_lol: Taa.....hihi [quote name='Helga_psiaki']ślicznie zza tych krzaczków zagląda:p Madziunia zapraszam, u nas nowe fotencje:D:D jeśli chcesz......;) Chcem, ale jak będzie czas. Narazie mam trochę pracy, więc i tak nie zdążę odwiedzić wszystkich:cool1: [quote name='fidelek2']Witamy i nisko się kłaniamy Władzy :lol: :lol: Dziś znów kolejny zimny i mokry dzień...jak tak będzie dalej to świetne wakacje się zapowaiadają :roll: Madziu, czy Wy gdzieś się wybieracie na wakacyje? :lol: Jakiej tam władzy...Ja tu tylko sprzątam:evil_lol: Jasne, że mam urlop. Wszystko zależy od pogody. W planach morza i jeziora, może Borholm na rowerach i oczywiście trochę Polski (głównie Wielkopolska). Czekam tylko na słońce:loveu: [quote name='maartucha']Dzień Dobrry :* Miłego Dnia Madziu :) A my też takie szeleczki mamy, teraz są nowe bo tamte juz za małe i szczerze powiem ze wkurzały mnie przy zakładaniu :shake: Hej Martuś!:loveu: No to ja wstawię tylko na koniec kilka zdjęć i zmykam sprzątać. Potem ktoś musi zrobić obiad i lecimy na budowę pomalować deski:lol: Stwierdziliśmy, że fachowcy robią nas w balona, bo za pomalowanie deski długości 1m i nieważne jakiej szerokości biorą 6zł:crazyeye: I to jeszcze tylko za jeden raz! A trzeba to pomalować przynajmniej 2 razy, bo wiadomo, że drewno nie łatwo pokryć dokładnie farbą:shake: No i teraz rodzice wzięli urlop i malujemy... roboty mamy do niedzieli. A fachowcy? Kiedy pada to nie pracują... Najlepiej ostatnio padało od 6-9, a potem było ciepło i słońce świeciło. To oni nie przyszli potem, bo im się nie opłacało!:chainsaw: Naprawdę budujemy się pierwszy i ostatni raz!! W takim tempie to my się nie wprowadzimy do końca roku... A w umowie o sprzedaży mieszkania jest napisane, że mamy się wyprowadzić do końca września:diabloti: Będę bezdomna Zaraz fotki Quote
Magda Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Pegaza']Jestem:calus: przesyłam słoneczko które u nas teraz świeci i przygrzewa:p Nawet mnie nie denerwujta!!:mad: U nas wiadomo! LEJE!!:angryy: [quote name='dzasta']Wreszczie zawitałyśmy do Mikusiowo - Madziowej galeryjki po długiej przerwie :multi: Ile fajowych fot i plaża i działka i skoki ze skarpy z dzewkiem :D A Mikuś czy w kitce czy bez i tak nieziemsko prystojny :loveu: Dla pocieszenia w Wawie też pada ale np w Angli pada już 2 miesiace non stop i to jest dopiero deszczowa pogoda :shake:Normalnie w depresje można popaśc jak się tropche przesz okienko powygląda :shake: Hej!:multi: Jak miło, że do nas zawitałaś:loveu: Ja jak już wcześniej wspomniałam jestem na 4 stopniu depresyjnym:diabloti: Fotki kaczka w wydaniu plażowym Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Przyjedziesz do Krapkowic to Cię z Mikim trochę przechowam :p Quote
Kasia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ta kaczucha to już chyba była we wszystkich możliwych wydaniach :diabloti: Quote
dzasta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Oj Magda ja nie wiem czy te zdjęcia z Kaczka w tych czasach i przy Tym Rządzie są bezpieczne :lol::evil_lol:Bo może i jakas dziwna ustawa Yorki dopadnie jak już się na Pinky Winky nawet zasadzili to kto wie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czołem Modku na 4 stopniu depresji.. Miki na plaaaży :loveu: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Madzia a po 4 jest 5 a potem 6 a potem co?:diabloti: Quote
Recommended Posts