Aga76 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorange]Cze Madzia, pa Madzia - wracaj już[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :terazpol: Quote
Kasia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Cześć Magdaleno!!! Pewnie juz po zabiegu...teraz trzymamy kciuki za szybki powrót do domku!!! :lol: :lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Jak samopoczucie?] czekamy na wiesci :) Quote
Magda Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Już jestem:p Nie powiem, żeby było miło, ale trzeba żyć dalej. Uczę się na nowo chodzić chociaż szwy ciągną jak głupie:shake: Na szczęście już nie muszę leżeć w szpitalu, bo wpadłabym w depresje... Dwie noce wystarczą mi na całe życie:roll: Miki co chwile poluje na kule, bo myśli, ze to jakaś nowa zabawa:lol: Macha ogonem i prowokuje do uganiania się za nim:evil_lol: Jeszcze 5 tygodni będę chodziła z pomocą kul i potem już z górki:multi: Ale się tu pozmieniało:crazyeye: Dziękuje Wam za wsparcie i pozytywne fluidy:loveu: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jesteś :multi: Noga boli? :-( haha Miki głuptasie :lol: Quote
Magda Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Boli... Najgorzej jak posiedzę chwilkę w jednej pozycji i jej nie ruszam. Zastygnie i ani rusz:placz::lol: Ale jestem uzbrojona w leki przeciwbólowe i to mi musi wystarczyć Schody to były dla mnie sprawdzianem:mad: Wdrapać się na 3 piętro:crazyeye: Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Magda, co Ci się stało:-(:-( Czemu byłaś w szpitalu? Quote
Magda Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Helga_psiaki']Magda, co Ci się stało:-(:-( Czemu byłaś w szpitalu?[/quote] Operacja - wycięcie nowotworowej narośli na kości piszczelowej. Wszystko się udało, teraz się leczę:p Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 o bosz.... To Ci na prawdę współczuję:-( Na szczęście się udało:multi::multi: Teraz będę często tu do Was zaglądać:razz: Miki pewnie za Tobą bardzo tęsknił... Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witaj Madziu super ze jestes! Miki za pewne zaszalal! dwie noce panci nie bylo! Pewno za nim tesknilas! szybciutko wracaj do zdrowka! :) :) :) Quote
PositiveThought Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Madziu, super, że już po wszystkim :loveu: trzmaliśmy kciuki! lecz się lecz, bo leczenie się to do zdrowia klucz, a jak uzbierasz dużo kluczy, to zostaniesz woźną, jak to mówię ja, Beatrycze Pierwsze. pozdrawiamy cieplutko z siekierką, którą wysłałam, by Ci odcięła tą głupią nogę, bo jak czegoś nie ma, to boleć nie może :grins: :calus: Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cześć Madziu!!! Jak dobrze że już wróciłaś do domku :multi::multi: Kuruj się teraz i nie nadwyrężaj za bardzo nogi :lol: no i słuchaj Beatrycze Pierwszej - woźna to fajny zawód i bardzo lubiany przez wszystkich uczniów :loveu::loveu: ;) Quote
Kasia_zg Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry Madziu!![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_7_1.gif[/IMG][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Bardzo sie ciesze że już wróciłaś do domku tym bardziej że wszystko jest wporządeczku [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/202.gif[/IMG][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]To teraz szybciusieńko wracaj do zdrówka i uważaj by nie forsowac nogi.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego dzionka życze i gorące tulaski dla Was[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_104.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Cze Madziu kulowa[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :buzi: [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Dobrze, że już jesteś.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] Quote
Alka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej Madziulka, super ,że już po wszystkim :multi: teraz szybko wracaj do formy ...:loveu: Pozdrowionka !:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dobry :loveu: Magdusia, ratuj Ty dziolcha sytuacje :placz: Przecie jak [B]cos[/B], to ja stad spadam i nie wracam... Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cze Madziu:p jak tam nóżka? wporzo? Anusia się nie bój znajde cię i tu przyprowadze[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/3882.gif[/IMG] spowrotem Quote
Magda Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Helga_psiaki']o bosz.... To Ci na prawdę współczuję:-( Na szczęście się udało Teraz będę często tu do Was zaglądać:razz: Miki pewnie za Tobą bardzo tęsknił...[/quote] Dzięki! Ja też muszę się do Was przejść:cool3: Dzisiaj postaram sie zaglądnąć do innych [quote name='MAREA SHAPIRO']witaj Madziu super ze jestes! Miki za pewne zaszalal! dwie noce panci nie bylo! Pewno za nim tesknilas! szybciutko wracaj do zdrowka! [/quote] Z tego co słyszałam to Miki bardziej tęsknił:loveu: Chodził z ogonkiem w dół i cały czas mnie szukał. Leżał w moim pokoju na tapczanie i dzielnie czekał. Moja kruszynka kochana. Teraz nie odstępuje mnie na krok. Nie chce chyba, żebym znowu uciekła:lol: [quote name='PositiveThought']Madziu, super, że już po wszystkim :loveu: trzmaliśmy kciuki! lecz się lecz, bo leczenie się to do zdrowia klucz, a jak uzbierasz dużo kluczy, to zostaniesz woźną, jak to mówię ja, Beatrycze Pierwsze. pozdrawiamy cieplutko z siekierką, którą wysłałam, by Ci odcięła tą głupią nogę, bo jak czegoś nie ma, to boleć nie może :grins: :calus:[/quote] Wiem i dziękuje WSZYSTKIM!!! I nie chcę być woźną... nie lubię dzieci:diabloti::evil_lol: I nogę też wole mieć swoją choćby bolała jak nie wiem:eviltong: [quote name='fidelek2']Cześć Madziu!!! Jak dobrze że już wróciłaś do domku Kuruj się teraz i nie nadwyrężaj za bardzo nogi no i słuchaj Beatrycze Pierwszej - woźna to fajny zawód i bardzo lubiany przez wszystkich uczniów ;)[/quote] Kuruje się:p Odpoczywam. Chciałam spędzić cały ranek na dogo, ale nie było neta:mad: Musze to nadrobić przecież [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry Madziu!![/COLOR][/I][I][COLOR=navy]Bardzo sie ciesze że już wróciłaś do domku tym bardziej że wszystko jest wporządeczku [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/202.gif[/IMG][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]To teraz szybciusieńko wracaj do zdrówka i uważaj by nie forsowac nogi.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego dzionka życze i gorące tulaski dla Was[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_104.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Witamy! I dziękuje za życzenia powrotu do zdrowia:loveu: [quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Cze Madziu kulowa[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :buzi: [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Dobrze, że już jesteś.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/quote] Ja też sie cieszę:loveu: [quote name='Alka']Hej Madziulka, super ,że już po wszystkim :multi: teraz szybko wracaj do formy ... Pozdrowionka ![/quote] Hej! Wracam najszybciej jak potrafię:razz: [quote name='Anusia & Alutka']Dobry :loveu: Magdusia, ratuj Ty dziolcha sytuacje :placz: Przecie jak [B]cos[/B], to ja stad spadam i nie wracam...[/quote] Nie!! Nie dopuszczę do [U]tego[/U]:mad: Będzie dobrze:p [quote name='Pegaza']Cze Madziu:p jak tam nóżka? wporzo? Anusia się nie bój znajde cię i tu przyprowadze[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/3882.gif[/IMG] spowrotem[/quote] Hej! Już lepiej:p Spałam caaałą noc (pierwsza taka od kilku dni) i jestem wypoczęta:multi: Na razie zajmują mnie Yorki, ale postaram się wpaść do Was:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Magdusia, powdziedzże Ty mnie, co to sie dzieje :-( Tak byc nie bedzie!! Nie moze... Quote
Magda Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Anusiu napisałabym coś, ale mam szpiegów:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nooo oni sa wszedzie. Sciany maja uszy, a profil uzytkownika opcje wyswietlania wszystkich postow :roll: Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Magda_Miki']Anusiu napisałabym coś, ale mam szpiegów:diabloti:[/quote] ...BORA :angryy: .... Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wlasnie czytalam temat o rasach :roll: bez komentarza :shake: Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']wlasnie czytalam temat o rasach :roll: bez komentarza :shake:[/quote] Jakich rasach? "Czy są rasy których nie lubicie?" ? Quote
Recommended Posts