Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Duchota jest naprawdę okropna. Teraz przyszła jakaś ciemna chmura, ale jakoś nie zapowiada się na deszcz:roll:

Hihi... wspomnę jeszcze, że dzisiaj moje imieniny:lol:

:popcorn::popcorn: Znowu pijemy

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj robię sobie wolne:cool1: Zmęczona już jestem tym ciągłym gapieniem się w kartki... Tak myślę, że może zrobię tygodniowy urlop?:diabloti:

Posted

[quote name='Magda_Miki']
Dzisiaj robię sobie wolne:cool1: Zmęczona już jestem tym ciągłym gapieniem się w kartki... Tak myślę, że może zrobię tygodniowy urlop?:diabloti:

Dobrze myślisz - urlop to jest to, co należy sie każdemu człowiekowi :diabloti:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
Wszystkiego najnaj dla ciebie i Mikiego :D

Dzięki!:loveu:

maartucha napisał(a):
Dzien Dobry Madziu :*

Ehh... a tu tyle do nadrobienia :( pozwol ze przesle słodkiego cmokaska i wszystko przeczytam jak tylko usiąde na dłuuzej :*

Tęsknimy :(

Ja też tęsknię:-( Tak mało czasu, a chciałoby się pogadać...

PositiveThought napisał(a):
witaj Madzik :loveu:

co tam u Was, golaski moje? ^^

A stara bida:lol: Skończyłam właśnie pracę na historię i przymierzam się do emigracji do kuchni. Kolacyjka czeka:razz: Szkoda tylko, że tosty same się nie zrobią:cool1:
Miki świruje ze swoją piłką, a w przerwie stoi pod szafką i piszczy do ulubionych paseczków:lol:

Aha i jeszcze opalenizna mi wyszła.... dostanę przedwczesnych zmarszczek

Posted

Madziu, spóznione ale szczere życzonka dla Ciebie i Mikiego - wszystkiego najlepszego

Widze ,że znów masz golaska w domku , slicznie Mikuś wygląda :loveu::loveu:

Posted

Witamy i ślicznie dziękujemy za życzenia!:multi:

Musze to napisać: dzisiaj miałam ostatnią lekcję chemii!!:sweetCyb::sweetCyb: Nie będę widzieć tej ........ baby do września! Ale się cieszę:diabloti:

To pierwsza wiadomość. Druga jest zła, bo zepsuł mi się aparat:placz: Zoom nie działa... Mam nadzieję, że to tylko chwilowe (rodzice mnie zabiją). Trzecia jest dobra, bo mam nadzieję, że już niedługo wezmę się za sprzątanie na yorkach:cool3:

Posted

Madziu, mam nadzieje ,że szybko dotrzesz na yorki.Od czasu do czasu tam zaglądam ale odechciewa się ... szybkiego i sprawnego sprzątanka życzę :loveu::loveu:

Posted

Cześć Madzia!! :)

Miki chyba pierwszy raz jest tak wygolony, nie? :lol: Poprzednio włoski miał trochę dłuższe po fryzjerze :lol: Teraz jest różowy jak świnka:lol:, ale fajnie wygląda:loveu:, taka fryzura to najlepszy wybór na upały. Za jakieś 2 tygodnie biorę moje małpy znowu pod maszynkę i nożyczki, bo już obrośli trochę...

Spóźnione życzonka dla Mikusia i dla Ciebie:multi: Ja też obchodzę imieniny 29 maja :p

Anusia- marsz do fryzjera z Alicją, koniecznie! :) Będzie wygodniej w te upały ;)

Posted

Cześć Magdaleno!!! :lol:

Jak mija weekend?
Magda po wszystkich galeryjkach śmiga biegusiem a do swojej to nawet nie zajrzała...:p

Pozdrawiamy!!!

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Madzia!! :)

Miki chyba pierwszy raz jest tak wygolony, nie? :lol: Poprzednio włoski miał trochę dłuższe po fryzjerze :lol: Teraz jest różowy jak świnka:lol:, ale fajnie wygląda:loveu:, taka fryzura to najlepszy wybór na upały. Za jakieś 2 tygodnie biorę moje małpy znowu pod maszynkę i nożyczki, bo już obrośli trochę...

Spóźnione życzonka dla Mikusia i dla Ciebie:multi: Ja też obchodzę imieniny 29 maja :p

Anusia- marsz do fryzjera z Alicją, koniecznie! Będzie wygodniej w te upały

Czy ja wiem...... ostatnim razem też był różowy:lol: Teraz jednak ma trochę ciemniejsze włoski (bardziej srebrne), na pyszczku kolorek jest już jednolity:loveu: A jak pięknie się błyszczy:razz:

Dzięki:loveu:

fidelek2 napisał(a):
Cześć Magdaleno!!! :lol:

Jak mija weekend?
Magda po wszystkich galeryjkach śmiga biegusiem a do swojej to nawet nie zajrzała...:p

Pozdrawiamy!!!

Hej Kasiu!
A weekend mija bardzo miło choć troszeczkę nudno... Pogoda jakaś taka niezdecydowana:roll: Za chwilkę jedziemy na działkę zobaczyć co i jak. Niestety zdjęć nie będzie, bo aparat w naprawie do wtorku. Ze sprzętem to są jaja:cool1: Naprawa tego modelu kosztuje 524zł w firmie Olympus, a my znaleźliśmy z tatą pana w Koszalinie który weźmie za naprawę 100zł:crazyeye: Patrzcie jakie zdzierstwo!:mad:

MAREA SHAPIRO napisał(a):

slicznotek! chcialabym Mielonce takie cos zafundowac...ale troche sie boje takiej Melki bez wlosow...choc pieknie to podresla yorkowe"terierowe" cechy..

A czego tu się bać?:eviltong: Rach - ciach i po kłopocie. Ja się już zdążyłam przyzwyczaić. Najlepsi to są jednak ludzie na spacerach:evil_lol: "Czy to chiński grzywacz?":diabloti::diabloti:

PositiveThought napisał(a):
hej Madziu! :cool3:

ja miałam w zeszłym tygodniu ostatnią chemię, w tym tygodniu ostatnie realio! :Cool!:

zrób coś z tymi "Yorkami", bo się popłaczę :(
ja Ci nawet pomogę... jakoś :grins: bedę Ci pomagać, naprawdę :grins:

No to Beatko wakacje pełną gę...parą!:Cool!: Przybij piątkę!

Chciałabym coś zrobić, ale zrobiono mnie w konia:placz: Margo wysłała do mnie wiadomość na PW z pytaniem czy moja propozycja jest nadal aktualna. Ja potwierdziłam, myślałam, że już wszystko na dobrej drodze, wchodzę na Yorki i widzę Flaire:-o Oczywiście wysyłałam wiadomości o co chodzi, ale pewnie będę musiała czekać kolejny miesiąc na odpowiedź......