Magda Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Dzisiaj robię sobie wolne:cool1: Zmęczona już jestem tym ciągłym gapieniem się w kartki... Tak myślę, że może zrobię tygodniowy urlop?:diabloti: Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Dzisiaj robię sobie wolne:cool1: Zmęczona już jestem tym ciągłym gapieniem się w kartki... [B]Tak myślę, że może zrobię tygodniowy urlop?:diabloti:[/B] [/quote] Dobrze myślisz - urlop to jest to, co należy sie każdemu człowiekowi :diabloti: Quote
Magda Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Tylko ja mam o tyle lepiej, że mam go do oporu. Jedynie potrzeba usprawiedliwienia:diabloti: Quote
maartucha Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dzien Dobry Madziu :* Ehh... a tu tyle do nadrobienia :( pozwol ze przesle słodkiego cmokaska i wszystko przeczytam jak tylko usiąde na dłuuzej :* Tęsknimy :( Quote
PositiveThought Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 witaj Madzik :loveu: co tam u Was, golaski moje? ^^ Quote
Magda Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Asia&Misia']Wszystkiego najnaj dla ciebie i Mikiego :D[/quote] Dzięki!:loveu: [quote name='maartucha']Dzien Dobry Madziu :* Ehh... a tu tyle do nadrobienia :( pozwol ze przesle słodkiego cmokaska i wszystko przeczytam jak tylko usiąde na dłuuzej :* Tęsknimy :([/quote] Ja też tęsknię:-( Tak mało czasu, a chciałoby się pogadać... [quote name='PositiveThought']witaj Madzik :loveu: co tam u Was, golaski moje? ^^[/quote] A stara bida:lol: Skończyłam właśnie pracę na historię i przymierzam się do emigracji do kuchni. Kolacyjka czeka:razz: Szkoda tylko, że tosty same się nie zrobią:cool1: Miki świruje ze swoją piłką, a w przerwie stoi pod szafką i piszczy do ulubionych paseczków:lol: Aha i jeszcze opalenizna mi wyszła.... dostanę przedwczesnych zmarszczek Quote
PositiveThought Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 oo, ja powinnam napisać pracę z muzyki, zrobić ćwiczenia z fizyki, nauczyć się historii. więc siedzę na dogo 8) bu, zmarszczki są be. Quote
Magda Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Ja też jestem dopiero na początku listy:evil_lol: Ohohoho.......Jak to mówi moja psorka: "Noc jest długa"!:diabloti: Quote
PositiveThought Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 a mi się wydaje, że odpowiednie jest tutaj[w moim przypadku]: "Nauczyciel to też człowiek!(podobno)" Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Stoooooooo lat stoooo lat niech żyją, żyją nam. Nieeeeeeeeeeech ży-ją nam!! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/82F.gif[/IMG] Mikuś i Dusia :loveu: Quote
Alka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Madziu, spóznione ale szczere życzonka dla Ciebie i Mikiego - wszystkiego najlepszego [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/163/zdj1oy3.gif[/IMG] Widze ,że znów masz golaska w domku , slicznie Mikuś wygląda :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dzień dobry Madziu:lol: przesyłam pozdrowienia i tulanko dla Mikiego:loveu: Quote
Magda Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Witamy i ślicznie dziękujemy za życzenia!:multi: Musze to napisać: dzisiaj miałam ostatnią lekcję chemii!!:sweetCyb::sweetCyb: Nie będę widzieć tej ........ baby do września! Ale się cieszę:diabloti: To pierwsza wiadomość. Druga jest zła, bo zepsuł mi się aparat:placz: Zoom nie działa... Mam nadzieję, że to tylko chwilowe (rodzice mnie zabiją). Trzecia jest dobra, bo mam nadzieję, że już niedługo wezmę się za sprzątanie na yorkach:cool3: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Madziu, mam nadzieje ,że szybko dotrzesz na yorki.Od czasu do czasu tam zaglądam ale odechciewa się ... szybkiego i sprawnego sprzątanka życzę :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witaj Madziu:p no to chemie masz juz z głowy:eviltong: aparat hmm może się sam naprawi:roll: taa posprzątaj pozamiataj i wyrzuć:evil_lol: Quote
Magda Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Co jest? Zaszła jakaś pomyłka na yorkach......:roll: Quote
madziasto4 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Cześć Madzia!! :) Miki chyba pierwszy raz jest tak wygolony, nie? :lol: Poprzednio włoski miał trochę dłuższe po fryzjerze :lol: Teraz jest różowy jak świnka:lol:, ale fajnie wygląda:loveu:, taka fryzura to najlepszy wybór na upały. Za jakieś 2 tygodnie biorę moje małpy znowu pod maszynkę i nożyczki, bo już obrośli trochę... Spóźnione życzonka dla Mikusia i dla Ciebie:multi: Ja też obchodzę imieniny 29 maja :p Anusia- marsz do fryzjera z Alicją, koniecznie! :) Będzie wygodniej w te upały ;) Quote
Kasia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Cześć Magdaleno!!! :lol: Jak mija weekend? Magda po wszystkich galeryjkach śmiga biegusiem a do swojej to nawet nie zajrzała...:p Pozdrawiamy!!! Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/9350/p5260013ra7.jpg[/IMG] slicznotek! chcialabym Mielonce takie cos zafundowac...ale troche sie boje takiej Melki bez wlosow...choc pieknie to podresla yorkowe"terierowe" cechy.. Quote
PositiveThought Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 hej Madziu! :cool3: ja miałam w zeszłym tygodniu ostatnią chemię, w tym tygodniu ostatnie realio! :Cool!: zrób coś z tymi "Yorkami", bo się popłaczę :( ja Ci nawet pomogę... jakoś :grins: bedę Ci pomagać, naprawdę :grins: Quote
Magda Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć Madzia!! :) Miki chyba pierwszy raz jest tak wygolony, nie? :lol: Poprzednio włoski miał trochę dłuższe po fryzjerze :lol: Teraz jest różowy jak świnka:lol:, ale fajnie wygląda:loveu:, taka fryzura to najlepszy wybór na upały. Za jakieś 2 tygodnie biorę moje małpy znowu pod maszynkę i nożyczki, bo już obrośli trochę... Spóźnione życzonka dla Mikusia i dla Ciebie:multi: Ja też obchodzę imieniny 29 maja :p Anusia- marsz do fryzjera z Alicją, koniecznie! Będzie wygodniej w te upały [/quote] Czy ja wiem...... ostatnim razem też był różowy:lol: Teraz jednak ma trochę ciemniejsze włoski (bardziej srebrne), na pyszczku kolorek jest już jednolity:loveu: A jak pięknie się błyszczy:razz: Dzięki:loveu: [quote name='fidelek2']Cześć Magdaleno!!! :lol: Jak mija weekend? Magda po wszystkich galeryjkach śmiga biegusiem a do swojej to nawet nie zajrzała...:p Pozdrawiamy!!![/quote] Hej Kasiu! A weekend mija bardzo miło choć troszeczkę nudno... Pogoda jakaś taka niezdecydowana:roll: Za chwilkę jedziemy na działkę zobaczyć co i jak. Niestety zdjęć nie będzie, bo aparat w naprawie do wtorku. Ze sprzętem to są jaja:cool1: Naprawa tego modelu kosztuje 524zł w firmie Olympus, a my znaleźliśmy z tatą pana w Koszalinie który weźmie za naprawę 100zł:crazyeye: Patrzcie jakie zdzierstwo!:mad: [quote name='MAREA SHAPIRO'][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/9350/p5260013ra7.jpg[/IMG] slicznotek! chcialabym Mielonce takie cos zafundowac...ale troche sie boje takiej Melki bez wlosow...choc pieknie to podresla yorkowe"terierowe" cechy..[/quote] A czego tu się bać?:eviltong: Rach - ciach i po kłopocie. Ja się już zdążyłam przyzwyczaić. Najlepsi to są jednak ludzie na spacerach:evil_lol: "Czy to chiński grzywacz?":diabloti::diabloti: [quote name='PositiveThought']hej Madziu! :cool3: ja miałam w zeszłym tygodniu ostatnią chemię, w tym tygodniu ostatnie realio! :Cool!: zrób coś z tymi "Yorkami", bo się popłaczę :( ja Ci nawet pomogę... jakoś :grins: bedę Ci pomagać, naprawdę :grins:[/quote] No to Beatko wakacje pełną gę...parą!:Cool!: Przybij piątkę! Chciałabym coś zrobić, ale zrobiono mnie w konia:placz: Margo wysłała do mnie wiadomość na PW z pytaniem czy moja propozycja jest nadal aktualna. Ja potwierdziłam, myślałam, że już wszystko na dobrej drodze, wchodzę na Yorki i widzę Flaire:-o Oczywiście wysyłałam wiadomości o co chodzi, ale pewnie będę musiała czekać kolejny miesiąc na odpowiedź...... Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witam:p niedzielnie to przyjmnego leniuchowania na działce życze:p Quote
barbara.h Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [IMG]http://img473.imageshack.us/img473/7606/p5250029wo1.jpg[/IMG] kurcze ale fryzurka! nie dziwię się, że i ty poszłaś do fryzjera! bo głupio tak, pies lepiej wygląda od pańci:lol:;) Quote
Recommended Posts