Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):Tuffiasty ma charakterek, to w końcu góral z pochodzenia ...:evil_lol: Nowy domownik:cool3: jutro zawita do nas.:evil_lol:Jedziemy z Tuffiastym na lotnisko , przypuszczam ,że ok.18 powinniśmy być już w domku... na pewno go ufocę i przedstawię...:evil_lol::evil_lol: O goral:crazyeye::lol: A to ci! No to bede czekala. Widze Alu, ze juz sie nie mozesz doczekac jutra o 18:eviltong: Aga76 napisał(a):Prawdziwy smakosz w akcji :loveu: Przynajmniej jeden wie co dobre:lol: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 małyskrzat napisał(a):aaa teraz zajarzyłam:) :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):O goral:crazyeye::lol: A to ci! N Widze Alu, ze juz sie nie mozesz doczekac jutra o 18:eviltong: góral z Istebnej...:evil_lol: Madziu, nareszcie będziemy w komplecie...:multi::multi: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alka napisał(a): Madziu, nareszcie będziemy w komplecie...:multi::multi: No to super! My bedziemy w komplecie w piatek:p Mama tez sie juz nie moze doczekac brata, bo nie widzieli sie miesiac. Ja jak bede w jego wieku to chyba bede przyjezdzac co tydzien:evil_lol: Nie wytrzymam tesknoty Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 PositiveThought napisał(a):ślicznoootaa :loveu: Gdzie?:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 PositiveThought napisał(a):wiesz, to taka refleksja po przypomnieniu sobie ostatniego odcinka 'Mody na sukces' :p A ktory to dokladnie odcinek? Ja juz sie pogubilam:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a): Haha... moi rodzice tak samo:roflt::roflt::roflt:Nie moge... jacy to ludzie potrafia byc podobni:evil_lol: Chomik tez dziwnie sie zachowywal, bo ganial Mikiego po pokoju i tarzal sie w miejscu, w ktorym Miki wczesniej stal:evil_lol: Istny cyrk! noo:evil_lol: Ten chomik to jakies psie nawyki ma, skoro się tarzał :evil_lol: PositiveThought napisał(a):o jaaa, nie oglądasz? chyba 47593762420 ^^ dokładniej chodziło mi o Dżona, który jest bratem kuzynki przyjaciela szwagra ciotki koleżanki siostry znajomej zięcia dziadka brata swojej matki... i podobno zjadł zatrute orzeszki... Beata, rozwalasz mnie :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 zdięcie "smakosz" bajeczne :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Patikujek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Po 3 dniach męczarni wreszcie nadrobiłam zaległości:loveu: A mam pytanko(bo opisów nie czytałam) co on tutaj takie ogromniastego wsuwa?? Quote
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Madziu, spodobał ci się mój banerek to i dla was zrobiłam. Taki trochę niefachowy...ale wiosenny :p Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no Madga, chciałas sie spotkac... wiec jestem ;) Quote
Magda Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 PositiveThought napisał(a):o jaaa, nie oglądasz? chyba 47593762420 ^^ dokładniej chodziło mi o Dżona, który jest bratem kuzynki przyjaciela szwagra ciotki koleżanki siostry znajomej zięcia dziadka brata swojej matki... i podobno zjadł zatrute orzeszki... :-oO zesz!!:-o Moment ja dam rade to sobie poukladac w glowie:megagrin: madziasto4 napisał(a): Ten chomik to jakies psie nawyki ma, skoro się tarzał :evil_lol: A nie wiem... wygladal jak chomik:evil_lol: PositiveThought napisał(a):ooo... ja to się wzruszam tylko przy reklamie Wertels Oryginals... A jest taka?:lol: Cos mam slaba pamiec... bGirl napisał(a): zdięcie "smakosz" bajeczne :loveu: Witamy w galerii (o przepraszam w fotoblogu:evil_lol:)!!:multi: Patikujek_Zabrze napisał(a):Po 3 dniach męczarni wreszcie nadrobiłam zaległości:loveu: A mam pytanko(bo opisów nie czytałam) co on tutaj takie ogromniastego wsuwa?? Jakie tam 3 dni:eviltong: I do tego meczarni? Ja to bym chciala miec tylko tyle zaleglosci w innych blogach:lol: To "ogromniaste co wsuwa" to nadziewana kosc wolowa:p Alka napisał(a):Madziu, spodobał ci się mój banerek to i dla was zrobiłam. Taki trochę niefachowy...ale wiosenny :p Alu jest sliczny!! Ojej... nie wiedzialam, ze taka niespodzianka na mnie czeka:loveu::loveu: Aga76 napisał(a):Słoneczne dzień dobry dla M & M :loveu: Hej Agus!:razz: My witamy ciemno i wieczorowo, ale wesolo:p Teklunia napisał(a):no Madga, chciałas sie spotkac... wiec jestem ;) O ja tez:cool3: No to co masz do powiedzenia? Witamy! Dzisiaj taki piekny dzionek, ze nawet nie myslalam o siedzeniu w domu:loveu: Poszlismy z Mikulem na spacerek do lasu, spotkalismy slicznego yorczka i buldożka francuskiego. Ale bylo latanie... W lesie cieplutko, mozna bylo chodzic bez kurtki, a towarzystko dwoch starszych pan dobrze nam zrobilo:p Jacy to ludzie potrafia byc mili i sympatyczni:multi::multi: Nareszcie trafilam na prawdziwego psiego maniaka. Nagadalam sie za wszystkie czasy. Potem padlismy z Mikim na 2h na drzemke:lol: Dopiero wstalam i jestem! Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć Madziula :p A jak tam stoicie z obroną przed kleszczami? Podobno już się cholery pojawiły :mad: Quote
Magda Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Madziula :p A jak tam stoicie z obroną przed kleszczami? Podobno już się cholery pojawiły :mad: O kurka nie pomyslalam...:crazyeye: Musze zakupic Frontline. Dobrze, ze mi przypomnialas, bo zapomnialam na amen Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):O kurka nie pomyslalam...:crazyeye: Musze zakupic Frontline. Dobrze, ze mi przypomnialas, bo zapomnialam na amen Kupcie, kupcie, my też chyba niedługo się zabezpieczymy Frontline albo czymś innym ;) Quote
Magda Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Ale na kleszcze to chyba jeszcze czas, nie? Powoli beda sie pojawiac... moze sie myle:cool1: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No właśnie łajzy podobno już są :mad: Dlatego chyba lepiej dmuchać na zimne, tymbardziej jak się szwęda po lasku :cool3: Na WoP jest temat właśnie o pojawiających się już kleszczach ;) Quote
Helen Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 śliczny jest! :) przekochany! :loveu: z kolorku przypomina mi Lussi :) ona też jest taka jaśniusieńka, a ogon ciemny xD świetnie to wygląda :) a jaką fajną kość dostał :p Quote
Magda Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 madziasto4 napisał(a):No właśnie łajzy podobno już są :mad: Dlatego chyba lepiej dmuchać na zimne, tymbardziej jak się szwęda po lasku :cool3: Na WoP jest temat właśnie o pojawiających się już kleszczach ;) No dobra to jutro ide do weta i walczymy z lajzami:mad::diabloti::diabloti: Helen napisał(a):śliczny jest! :) przekochany! :loveu: z kolorku przypomina mi Lussi :) ona też jest taka jaśniusieńka, a ogon ciemny xD świetnie to wygląda :) a jaką fajną kość dostał :p Hej! Witamy w galerii:multi: Widzialam Cie na yorkach, ale niestety jeszcze nie zdazylam poczytac. Wklejalas moze jakies zdjecia swojej suni? Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć Madziu! :multi: Widzę, że również zmieniłaś banner na wiosenny ;) Śliczny :loveu: Quote
Magda Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Dobry wieczór:D Hej Paulinko!:multi: Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! :multi: Widzę, że również zmieniłaś banner na wiosenny ;) Śliczny :loveu: No w koncu to prezent:loveu: Dziekujemy Quote
Magda Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Wkleje jeszcze kilka zdjec i zmykam masowac mame:eviltong: :lol::lol: "Co z tym zrobic...":evil_lol: Quote
Recommended Posts