Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 fidelek2 napisał(a):A co Was tak wszystkie na kąpanie wzięło, co??? :cool3: No przeciez trzeba byc pieknym na urodziny mamy. Goscie przychodza itd.:eviltong: Troszeczke fotek porobilam, ale teraz najwazniejsze sa salatki:lol: Koncze juz druga. Musze jeszcze skaknac do wanny, przetrzec kurze i dalej pomagac przy ciastach:razz: Nasz stół:p oczywiscie z Mikusiem:lol: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Teklunia napisał(a):a nie chce Wam się wykąpać takiego ciut większego yorka ;) bo mam jednego za którego strasznie nie chce mi się zabrac ;) Ojej...pewnie, ze chce!! Szkoda tylko, ze nie mam ogrodu i węża:eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jaki śliczny stół :loveu: Oczywiście Mikusia nie mogło zabraknąć :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Troszeczke fotek porobilam, ale teraz najwazniejsze sa salatki:lol: Koncze juz druga. Musze jeszcze skaknac do wanny, przetrzec kurze i dalej pomagac przy ciastach:razz: oczywiscie z Mikusiem:lol: A jakie sałatki robicie? :cool3: Miki nadzoruje, a nuż coś spadnie...:lol: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a):A jakie sałatki robicie? :cool3: Miki nadzoruje, a nuż coś spadnie...:lol: Salatka warzywna i z wedzonym kurczakiem:p Hihi... narazie to moze spasc jedynie pusty talerz:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ojej...pewnie, ze chce!! Szkoda tylko, ze nie mam ogrodu i węża:eviltong:Ty brutalu!!! On korzysta z prysznica i pachnącego szmponu wyłącznie :eviltong: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Teklunia napisał(a):Ty brutalu!!! On korzysta z prysznica i pachnącego szmponu wyłącznie :eviltong: Tak, tak:eviltong: A chodzicie do York Centrum?:evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witaj Madziu :loveu: Piękny stół, wiosenne dekoracje, sałatki zapewne pyszne :happy1: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Salatki pyszne. Juz sie zdazylam najesc podczas przygotowywania:lol: Ale koniec trzeba dbac o linie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Magda_Miki']Salatki pyszne. Juz sie zdazylam najesc podczas przygotowywania:lol: Ale koniec trzeba dbac o linie:evil_lol: Mniam mniam :loveu: tyle smaczności :p Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Salatka warzywna i z wedzonym kurczakiem:p Hihi... narazie to moze spasc jedynie pusty talerz:evil_lol::evil_lol: Ale mi zrobiłaś chęć na te sałatki :loveu: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Aga76']Mniam mniam :loveu: tyle smaczności :p [quote name='madziasto4']Ale mi zrobiłaś chęć na te sałatki :loveu: no dobra porobie troche zdjec:eviltong: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Troche nas:p Patrzcie mam Zakoscielnego w domu:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 To Ty;>:cool3: ale pasujecie do siebie:loveu: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Tak to ja. Blondynka i blondyn:evil_lol: i Miki w kapieli fryz... Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Tak to ja. Blondynka i blondyn:evil_lol: ale pasujecie do siebie no nie moge:multi: To jednak prawda że pies upodabnia sie dom właściciela albo odwrotnie jak kto woli:diabloti: ja u siebie i Mickey nie widze podobnieństwa..przynajmniej wyglądem:roll: chyba że ślepa jestem:evil_lol: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dziekujemy:oops: Moze masz racje. Zniknal mi avatar!! łee..... EDIT: Wrocil!! Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Madziu! :multi: Jak moglaś Mikiego wykąpac i zrobić z niego mokrego szczurka z TAKĄ fryzurką :evil_lol: :evil_lol: Piękny masz bannerek :loveu: A Avek Ci znwou zniknął :D Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Magda_Miki']Troche nas:p Patrzcie mam Zakoscielnego w domu:loveu::loveu: Blondaski :p Brat czy kto? :cool3: Miki w kąpieli, biedaczysko :lol: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Bo ja wyrodna pancia jestem:diabloti: Musial sie wykapac do zdjecia, bo z brudasem nie dam sobie zrobic wspolnej foty:lol: dziekuje za bannerek:p Ten avek mnie juz wkurza:angryy: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='madziasto4'] Brat czy kto? :cool3: Miki w kąpieli, biedaczysko :lol: Brat:p Zdjecie robione wczoraj, a juz nieaktualne, bo byl u fryzjera:mad: [quote name='g_o_n_i_a']Łaaa jakie śliczne zdjęcie! :loveu: Dziekujemy:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ale do siebie z Mikim pasujecie :loveu: Obydwoje jaśni :loveu: Miki w kąpieli ślicznie wygląda :loveu: A ten fryz, śmieszny :grin: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Yorkie']Ale do siebie z Mikim pasujecie :loveu: Obydwoje jaśni :loveu: Miki w kąpieli ślicznie wygląda :loveu: A ten fryz, śmieszny :grin: To jest dopiero fryz:evil_lol: mam gremlina w domu Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: Pan loczek :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts