Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):Już niedziela:multi:... Madziu, pokazuj zdjątka :mad: Juz jestem i zabieram sie za zmniejszanie:p Przed chwilka wrocilismy z dluzszego spacerku i jak to Miki musial sie ubrudzic podczas zalatwiania:angryy: I ja biedna z taka mala chusteczka probowalam zminimalizowac skutki, ale z marnym wynikiem. Dobrze, ze nie widzielismy ludzi, bo spalilabym sie ze wstydu:shake: A maly w najlepsze ogon do gory i caly szczesliwy. Teraz lata z mokrym podwoziem po mieszkaniu. Moze pozniej wybierzemy sie nad morze, bo dawno go nie widzialam:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To może podetnij mu trochę włosków... tak, żeby na nie nie robił. Ale fajnie masz, morze, ja też tak chcę :placz: Ale widok mam tylko na okropnie brudną rzekę, do tego na przedmieściach, a ja jestem w środku miasta i nie chce mi się tam chodzić (nie znam drogi :roll: )... Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Yorkie napisał(a):To może podetnij mu trochę włosków... tak, żeby na nie nie robił. Ale fajnie masz, morze, ja też tak chcę :placz: Ale widok mam tylko na okropnie brudną rzekę, do tego na przedmieściach, a ja jestem w środku miasta i nie chce mi się tam chodzić (nie znam drogi :roll: )... Ma obciete wloski (zreszta zobaczycie na zdjeciach:evil_lol:), ale widocznie piers z kurczaka tak na niego podzialala:lol: Zobaczymy co bedzie pozniej po obiedzie. Moze to tylko chwilowe. Troszke zdjec kwiatkow Quote
Sara_i_Aris Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ah... przeczyściło go :evil_lol: No niestety, pies z długą sierścią łatwiej się pobrudzi, niż z krótką :eviltong: Fajne fotki kwiatków :loveu: Quote
Madzia_19 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ojeju :loveu: Jaki słodziak :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Zaczelo sie od pewnego kabanosa Wszystko bylo OK, dopoki Miki nie zechcial go schowac... Znalazl bardzo dobre miejsce, gdzie nikt inny nie trafi:evil_lol: i zaczelo sie zakopywanie Sprawdza czy nikt go nie obserwuje cos jest jednak nie tak jak powinno byc (za duzo gapiow:lol:) trzeba jak najszybciej zabrac zdobycz... ...dac jasno do zrozumienia, ze skonczyly sie zarty... ...i poszukac innej kryjowki tutaj z pewnoscia nikt nie znajdzie kabanosa w razie czego pojdzie glebiej no i po sprawie:multi: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Yorkie napisał(a):Ah... przeczyściło go :evil_lol: No niestety, pies z długą sierścią łatwiej się pobrudzi, niż z krótką :eviltong: Fajne fotki kwiatków :loveu: Niestety... Ale juz niedlugo bedzie krotki to zminimalizujemy takie wypadki do 0:diabloti: Madzia_19 napisał(a): Ojeju :loveu: Jaki słodziak :loveu: :loveu: :loveu: Hej Madziu!! Milo cie widziec:multi::multi: Zaraz sie do ciebie przelece zobaczyc jak sie ma Lucky:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Super fotki i super komentarze do nich :loveu: Uśmiałam się :evil_lol: A najlepsza ta fotka z wypiętą pupcią :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Miki chowający kabanosa wspaniały :roflt: Teraz już wiem dlaczego się tak uśmiałaś przy sesji zdjęciowej :grin: Master robi tak samo i ja wtedy też nie mogę ze śmiechu :grin: A temat obsrajnóg dobrze znamy :p Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Yorkie napisał(a):Super fotki i super komentarze do nich :loveu: Uśmiałam się :evil_lol: A najlepsza ta fotka z wypiętą pupcią :evil_lol: :p Hehe... chcialam tylko zeby Miki na mnie spojrzal, zeby zrobic mu zdjecie i powiedzialam "oddaj kabanosa" i wtedy tak szybko po niego polecial:evil_lol: jak zobaczylam efekt to sie prawie poplakalam ze smiechu madziasto4 napisał(a):Miki chowający kabanosa wspaniały :roflt: Teraz już wiem dlaczego się tak uśmiałaś przy sesji zdjęciowej :grin: Master robi tak samo i ja wtedy też nie mogę ze śmiechu :grin: A temat obsrajnóg dobrze znamy :p Normalnie komedia z tymi psami:loveu: Ale ty masz dwie obsrajnogi (dobry wyraz):eviltong: Quote
Madzia_19 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Widzę Madziu, że Miki zajął się chowaniem kabanosa nie na żarty ;) Może mu je podjadasz, że tak musi chować :evil_lol: A u Luckusia niestety nienajlepiej... :( Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a): Normalnie komedia z tymi psami:loveu: Ale ty masz dwie obsrajnogi (dobry wyraz):eviltong: Komedia to mało powiedziane :lol: Kochane głupolki :loveu: Toro obsrajnoga częściej się brudzi...Master bardzo rzadko... A co to w ogóle za kabanos? Quote
Aga76 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dzień dobry :loveu: Przyszłam się przywitać :Rose: Seria z kabanosem jest rewelacyjna. Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Madzia_19 napisał(a): Widzę Madziu, że Miki zajął się chowaniem kabanosa nie na żarty ;) Może mu je podjadasz, że tak musi chować :evil_lol: A u Luckusia niestety nienajlepiej... :( Tak, ja jestem wielkim smakoszem i zaden kabanos nie moze sie czuc bezpiecznie, szczegolnie ten Mikusiowy:lol: Czytalam wlasnie:-( Bede czekac na wiadomosci. madziasto4 napisał(a):Komedia to mało powiedziane :lol: Kochane głupolki :loveu: Toro obsrajnoga częściej się brudzi...Master bardzo rzadko... A co to w ogóle za kabanos? Bo Toro nie ma czasu tak dlugo stac:eviltong: On musi byc w ciaglym ruchu:lol: A kabanos jak to kabanos... nie wiem czy dobry, bo nie probowalam, ale Mikiemu odpowiada. Byl dluzszy o jakies 5cm i kosztowal 2,90. Kupilam jeszcze kosc nafaszerowana kosc wolowa:cool3: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Aga76 napisał(a):Dzień dobry :loveu: Przyszłam się przywitać :Rose: Seria z kabanosem jest rewelacyjna. Witamy i zapraszamy czesciej:p Czy wy tez macie problem z dgm? Cos strasznie dlugo mi sie laduje i nie moge wejsc do innych galerii:placz::placz: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a): Bo Toro nie ma czasu tak dlugo stac:eviltong: On musi byc w ciaglym ruchu:lol: A kabanos jak to kabanos... nie wiem czy dobry, bo nie probowalam, ale Mikiemu odpowiada. Byl dluzszy o jakies 5cm i kosztowal 2,90. Kupilam jeszcze kosc nafaszerowana kosc wolowa:cool3: Ha pewnie tak :eviltong: My gustujemy w ciasteczkach Hiltona, różnych, różnistych, ale Hiltona. A wędzone kurze łapki mu dajesz? Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a): Czy wy tez macie problem z dgm? Cos strasznie dlugo mi sie laduje i nie moge wejsc do innych galerii:placz::placz: U mnie też tak jest....A ja mam jeszcze o tyle dziwniej, że w Operze wcale nie mogę wejść, w IE straaaaaasznie długu, a w Mozilli na razie jakoś śmiga :lol: Nie ma to jak zapas przeglądarek internetowych :evil_lol: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Ha pewnie tak :eviltong: My gustujemy w ciasteczkach Hiltona, różnych, różnistych, ale Hiltona. A wędzone kurze łapki mu dajesz? Kurze lapki, uszy (swinskie zeby nie bylo:eviltong:), paseczki miesne, nadziewana kosc wolowa, kabanosy i jeszcze takie nadziewane rureczki (ostatnio cos ich zabraklo) madziasto4 napisał(a):U mnie też tak jest....A ja mam jeszcze o tyle dziwniej, że w Operze wcale nie mogę wejść, w IE straaaaaasznie długu, a w Mozilli na razie jakoś śmiga :lol: Nie ma to jak zapas przeglądarek internetowych :evil_lol: Ooo.... to ja mam tylko Mozille i Explorera:lol: Ale najwazniejsze, ze dziala Miki z koscia wolowa Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Kurze lapki, uszy (swinskie zeby nie bylo:eviltong:), paseczki miesne, nadziewana kosc wolowa, kabanosy i jeszcze takie nadziewane rureczki (ostatnio cos ich zabraklo) Ooo.... to ja mam tylko Mozille i Explorera:lol: Ale najwazniejsze, ze dziala Uszy też dostają i łapki. Moja Mama to patrzeć nie może jak chłopaki chrupią te łapki, po pierwsze, że wstrętnie wyglądają, a po drugie boi się, żeby dobrze pogryźli te kosteczki w środku czy co to tam jest :lol: Miki z koscia wolowa Aż mi kurcze zapachniało tą kością :lol: Głodna jestem :eviltong: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Uszy też dostają i łapki. Moja Mama to patrzeć nie może jak chłopaki chrupią te łapki, po pierwsze, że wstrętnie wyglądają, a po drugie boi się, żeby dobrze pogryźli te kosteczki w środku czy co to tam jest :lol: Aż mi kurcze zapachniało tą kością :lol: Głodna jestem :eviltong: Wcale sie twojej mamie nie dziwie, bo to okropnie wyglada...brr... Staram sie tego nie kupowac jak sa jakies inne przysmaki:lol: Madziu no cos ty! Chcesz taka kosc? To poczekaj Miki ja wyczysci w srodku to ja przesle i zrobisz sobie rosolek:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Wcale sie twojej mamie nie dziwie, bo to okropnie wyglada...brr... Staram sie tego nie kupowac jak sa jakies inne przysmaki:lol: Madziu no cos ty! Chcesz taka kosc? To poczekaj Miki ja wyczysci w srodku to ja przesle i zrobisz sobie rosolek:evil_lol::evil_lol: Mówiąc szczerze to ja też mam opory przy wyciąganiu ich z opakowania :lol: fuj..:eviltong: Bardzo śmieszne :eviltong: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Mówiąc szczerze to ja też mam opory przy wyciąganiu ich z opakowania :lol: fuj..:eviltong: Bardzo śmieszne :eviltong: To wy macie je w opakowaniach? U nas sa na sztuki:lol: No sama chcialas:eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):To wy macie je w opakowaniach? U nas sa na sztuki:lol: No sama chcialas:eviltong: U nas są po 5 sztuk w torebce, albo hurtowo 20 sztuk :lol: Ale pewnie na sztuki też sprzedają... A bo mnie też do tego środka kosteczki ciągnie :evil_lol: A nie tam, już pustą na rosołek.... Quote
Paulina_mickey Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale ma włoski słodko podpięte:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 madziasto4 napisał(a):U nas są po 5 sztuk w torebce, albo hurtowo 20 sztuk :lol: Ale pewnie na sztuki też sprzedają... A bo mnie też do tego środka kosteczki ciągnie :evil_lol: A nie tam, już pustą na rosołek.... Hehe..to moze chcesz w paczce? W sumie to sama jestem ciekawa co to jest to w srodku:hmmmm: Tak wyglada: Taki jakby ryz, ale ciemniejszy... Paulina_mickey napisał(a): Ale ma włoski słodko podpięte:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts