Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Śliczne fotki :loveu: Kitka mi się najbardziej podoba ;) Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Magda_Miki napisał(a): "Widze, ze z ciebie dzisiaj nic nie bedzie. Siadaj. Jestes wielkim zerem". Ja bym coś odpowiedziała :eviltong: Chociażby grzeczne 'proszę? :razz: ' :eviltong: Quote
Magda Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Yorkie']Śliczne fotki :loveu: Kitka mi się najbardziej podoba ;) Hej Yorkie:multi: Witamy w galerii i zapraszamy czesciej:p [quote name='madziasto4']Ja bym coś odpowiedziała :eviltong: Chociażby grzeczne 'proszę? :razz: ' :eviltong: Ja bylam w takim szoku, ze chyba nie uslyszalam co dokladnie powiedziala. Wszystkiego dowiedzialam sie po lekcji:lol: Witajcie niedzielnie:cool3: Cos mi za szybko minal ten weekend:shake: Nawet nie zdazylam odpoczac...Wczoraj mielismy wielkie kapanie - efekt - pies wilgotny, moja koszulka cala mokra:roll: Foty z serii "Piles? Nie mysl o chodzeniu..." W efekcie nadmiar alkoholu spowoduje zachwianie rownowagi... ...mozliwosc rozbicia glowy... ...i calkowita utrate kontroli. Lekcja pokazana dzieki uprzejmosci Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Sierota mokra :evil_lol: Te moje 2 wariaty tyż tak latają jak pijane :evil_lol: Madzia jakiego szamponu używasz dla Mikiego? Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jaki potwór :-o Nie no, żartuję, jest śliczna, ale... nie mogę się powstrzymać od śmiechu :roflt: A skąd ja znam te wygibasy na dywanie :hmmmm: ;) :lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Yorkie'] Nie no, żartuję, jest śliczn[SIZE="3"]a śliczn[SIZE="3"]y, to chłopaczek przecież :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='madziasto4']śliczny, to chłopaczek przecież :eviltong: Literka nie ta co trzeba :oops: Quote
Magda Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='madziasto4']Sierota mokra :evil_lol: Te moje 2 wariaty tyż tak latają jak pijane :evil_lol: Madzia jakiego szamponu używasz dla Mikiego? Iv San Bernarda Zielone Jabluszko:p Musze jeszcze dokupic odzywke bez splukiwania. [quote name='Yorkie']Jaki potwór :-o Nie no, żartuję, jest śliczna, ale... nie mogę się powstrzymać od śmiechu :roflt: A skąd ja znam te wygibasy na dywanie :hmmmm: ;) :lol: :evil_lol: Alez prosze. Wolno sie smiac;):evil_lol: [quote name='madziasto4']śliczny, to chłopaczek przecież :eviltong: Madzia jak zawsze na posterunku:eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Magda_Miki napisał(a):Iv San Bernarda Zielone Jabluszko:p Musze jeszcze dokupic odzywke bez splukiwania. Madzia jak zawsze na posterunku:eviltong: A jak często go kąpiesz i na jak długo Wam wystarcza tego szamponu?:eviltong: Czuwam nad sytuacją :cool1: Quote
Magda Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a):A jak często go kąpiesz i na jak długo Wam wystarcza tego szamponu?:eviltong: Czuwam nad sytuacją :cool1: W zime kapie co tydzien, bo sol niszczy wlos, a piach i brud wysuszaja. Latem zadziej (co 2 tygodnie), bo z reguly mamy krotka fryzurke. Butelke kupilam na swiatowce w Poznaniu (10 listopad) i mam ja do dzisiaj. Oczywiscie to koncentrat. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czesc Madziu :multi: Mikus po % rewelka haha, jak sie zatacza, pewnie przeciag w domu mieliscie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Magda_Miki napisał(a):W zime kapie co tydzien, bo sol niszczy wlos, a piach i brud wysuszaja. Latem zadziej (co 2 tygodnie), bo z reguly mamy krotka fryzurke. Butelke kupilam na swiatowce w Poznaniu (10 listopad) i mam ja do dzisiaj. Oczywiscie to koncentrat. A ile ml ma ta butelka? :eviltong: Bo to dość istotne :eviltong: Quote
Magda Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi: Mikus po % rewelka haha, jak sie zatacza, pewnie przeciag w domu mieliscie :evil_lol: A tak zapomnialam dodac:evil_lol: W Koszalinie wichury to i przeciagi w domu:lol: [quote name='madziasto4']A ile ml ma ta butelka? :eviltong: Bo to dość istotne :eviltong: Juz mowie.....250ml;) Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Magda_Miki napisał(a):Juz mowie.....250ml;) Dla ścisłości powinnam się jeszcze zapytać ile w tej butelce Wam jeszcze zostało, ale chyba nie będę Cię już wkurzać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nadia86 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Madziu ja Ci powiem uzywam tez ISB zielone jabluszko malego nie oplaca sie kupowac bo kosztuje 36 zl a duzy litrowy kolo 50 .Ja mam litrowy kapie ja zawsze co tydzien czy zima czy lato butelke kupilam w maju i mam ja do dzisiaj fakt konczy sie ale chyba sporo wytrzymala:) Teraz musze tez dokupic odzywke i tez litrowa:) Quote
Magda Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Dla ścisłości powinnam się jeszcze zapytać ile w tej butelce Wam jeszcze zostało, ale chyba nie będę Cię już wkurzać :evil_lol: :evil_lol: A wiec butelka ma 15cm wysokosci (bez nakretki, w ktorej nie ma szamponu). Jest zielona i mieciutka. Zostalo mi jeszcze 4cm 7mm plynu (liczac od denka) Srednica denka 5cm co daje pole IIr2 (2,5 do kwadratu * pi) Wystarczajaca scislosc?:diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nadia86 napisał(a):Madziu ja Ci powiem uzywam tez ISB zielone jabluszko malego nie oplaca sie kupowac bo kosztuje 36 zl a duzy litrowy kolo 50 .Ja mam litrowy kapie ja zawsze co tydzien czy zima czy lato butelke kupilam w maju i mam ja do dzisiaj fakt konczy sie ale chyba sporo wytrzymala:) Teraz musze tez dokupic odzywke i tez litrowa:) Butla 1 litrowa za 50zł wystarczyła na 10 m-cy? Łaał to super:) Potwierdź proszę czy dobrze policzyłam miesiące :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Magda_Miki napisał(a):A wiec butelka ma 15cm wysokosci (bez nakretki, w ktorej nie ma szamponu). Jest zielona i mieciutka. Zostalo mi jeszcze 4cm 7mm plynu (liczac od denka) Srednica denka 5cm co daje pole IIr2 (2,5 do kwadratu * pi) Wystarczajaca scislosc?:diabloti: Jezuuu ale się wczułaś :evil_lol: Dziękuję :grins: :lol: Quote
Magda Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Nadia86']Madziu ja Ci powiem uzywam tez ISB zielone jabluszko malego nie oplaca sie kupowac bo kosztuje 36 zl a duzy litrowy kolo 50 .Ja mam litrowy kapie ja zawsze co tydzien czy zima czy lato butelke kupilam w maju i mam ja do dzisiaj fakt konczy sie ale chyba sporo wytrzymala:) Teraz musze tez dokupic odzywke i tez litrowa:) Tez polecam duzo butelke. Ja kupilam mala, zeby ja przetestowac na psie. Kilka razy slyszalam, ze moga wystepowac alergie, lupiez itd, wiec nie chcialam stracic kasy. Quote
Magda Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Butla 1 litrowa za 50zł wystarczyła na 10 m-cy? Łaał to super:) Potwierdź proszę czy dobrze policzyłam miesiące :eviltong: Super! Na yorka wystarczy tylko kilka kropel i troszke wody;) madziasto4 napisał(a):Jezuuu ale się wczułaś :evil_lol: Dziękuję :grins: :lol: Alez prosze:eviltong: Quote
pingwinek=] Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ooo a skad macie taka fajna pilke szmacianke ^^? Quote
Nadia86 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Butla 1 litrowa za 50zł wystarczyła na 10 m-cy? Łaał to super:) Potwierdź proszę czy dobrze policzyłam miesiące :eviltong: tak dobrze przeliczylas:) ja z tego szamponu jestem strasznie zadowolona a jak cudnie pachnie potem to Fibie nie moze sie odemnie opedzic bo ja caly czas tule i wacham jej pachnace wloski:):evil_lol: Quote
Magda Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 'pingwinek= napisał(a):;3647611']ooo a skad macie taka fajna pilke szmacianke ^^? Kupiona w zoologiku za kilka zlotych. Fajna sprawa:p [quote name='Nadia86']tak dobrze przeliczylas:) ja z tego szamponu jestem strasznie zadowolona a jak cudnie pachnie potem to Fibie nie moze sie odemnie opedzic bo ja caly czas tule i wacham jej pachnace wloski:):evil_lol: O tak......ten zapach jest swietny:loveu: Po kapieli mam ochote zabrac go do lozka, ale wiem, ze wtedy znowu zostanie na stale:lol: Quote
pingwinek=] Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 mam rozumiec ze Miki nie wlazi na kanapy i fotele.lozka itp ? x>??? Quote
Magda Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Dobra zmykam, bo maly sie nudzi. Wpadne potem, a zebyscie sie nie nudzili wstawiam kilka fotek:p Quote
Recommended Posts