Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czesc Madizu :multi: Nie bede oryginalna, ale co tam i powtorze sie za dziewczynami, ze Mikus jest bowski :loveu: :loveu: no i te jego wlosy sweica z daleka, az po oczach daje i trzeba je mruzyc :evil_lol: :loveu: Wymiziaj te sreberko ode mnie i przybij łapkę od Oskarcia :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] no i te jego wlosy sweica z daleka, az po oczach daje i trzeba je mruzyc :evil_lol: :loveu: Eeee to na pweno od lampy błyskowej :evil_lol: :eviltong: Mikuś jest śliczny jaśniutki, a Madzia to już wymyśla :mad: Quote
Magda Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PositiveThought'] jejkuś, on to jest słodziutki :loveu: [mamy taką samą gumkę :P] Dzieki:loveu: Macie fioletowa? My posiadamy jeszcze: zolta, rozowa, czerwona, niebieska, biala (rozowej raczej nie nosimy:lol:) [quote name='Yorkie']A czemu, taki jasny jest śliczny. Ja bym już się cieszyła :loveu: Wolę mieć jasnego psa niż takiego czarnego :angryy: Ale ja sie ciesze:eviltong: Tylko moglby byc troszke ciemniejszy - taki stalowy jakie ma odrosty [quote name='madziasto4']Cześć :multi: A po co Ci ciemniejszy :crazyeye: Przecież taki blondynek jest śliczny :loveu: Jemu nie pasuje być ciemniejszym :cool1: Hehe...nie pasuje:evil_lol: Przyzwyczailas sie:eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madizu :multi: Nie bede oryginalna, ale co tam i powtorze sie za dziewczynami, ze Mikus jest bowski :loveu: :loveu: no i te jego wlosy sweica z daleka, az po oczach daje i trzeba je mruzyc :evil_lol: :loveu: Wymiziaj te sreberko ode mnie i przybij łapkę od Oskarcia :loveu: A te wloski to swieca tez od lampy:lol: (jak napisala Madzia), ale odzywka w spray-u tez swoje robi. Juz wymiziany:p troche na zakrecie nie wyszlo........ Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Magda_Miki napisał(a): Hehe...nie pasuje:evil_lol: Przyzwyczailas sie:eviltong: No to skoro ja się przyzwyczaiłam, to Ty powinnaś tym bardziej :lol: Ma być jasny taki jak jest i nic nie kombinuj! ;) Jakie śliczne portreciki :loveu: Robisz zdjecia z lampą czy bez? :roll: Bo są takie fajne te fotki w przytłumionym świetle :loveu: Quote
Magda Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='madziasto4']No to skoro ja się przyzwyczaiłam, to Ty powinnaś tym bardziej :lol: Ma być jasny taki jak jest i nic nie kombinuj! ;) Jakie śliczne portreciki :loveu: Robisz zdjecia z lampą czy bez? :roll: Bo są takie fajne te fotki w przytłumionym świetle :loveu: Dobrze juz dobrze nic nie bede kombinowac:eviltong: Fotki sa robione lampa, ale przyciemnionym trybem:lol: Chyba rozumiesz:evil_lol: Ekhm.... cos nie wyszlo:lol: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Magda_Miki napisał(a): Fotki sa robione lampa, ale przyciemnionym trybem:lol: Chyba rozumiesz:evil_lol: Nie rozumiem :hmmmm: Trybem przyciemnionym? :stupid: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie rozumiem :hmmmm: Trybem przyciemnionym? :stupid: Na okienku pokazuje się przyciemniony obraz, ale jak zrobisz zdjęcie jest jasne (jeśli z lampą). To chyba o to chodzi, bo ja tak robię ;) A zdjęcią śliczne :loveu: Quote
Magda Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie rozumiem :hmmmm: Trybem przyciemnionym? :stupid: HA ha ha wiedzialam, ze nie zrozumiesz:diabloti: Obok AUTO mam takie tryby jak krecenie filmu, M, S, P itd. Wybieram sobie tryb P i recznie sciemniam obraz (powstaje taka mgielka) potem normalnie robie w tym trybie zdjecia z lampa i przez to Miki sie nie swieci:cool3: Juz kumasz? Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Yorkie napisał(a):Na okienku pokazuje się przyciemniony obraz, ale jak zrobisz zdjęcie jest jasne (jeśli z lampą). To chyba o to chodzi, bo ja tak robię ;) No ja mam przyciemniony obraz i zdjecie wychodzi jasne, ale ja chcę zdjęcie ciemniejsze :stupid: Magda_Miki napisał(a):HA ha ha wiedzialam, ze nie zrozumiesz:diabloti: Obok AUTO mam takie tryby jak krecenie filmu, M, S, P itd. Wybieram sobie tryb P i recznie sciemniam obraz (powstaje taka mgielka) potem normalnie robie w tym trybie zdjecia z lampa i przez to Miki sie nie swieci:cool3: Juz kumasz? Nie :cool3: Z recznym ściemnianiem obrazu popróbuję, ale tryb P nic a nic mi nie mówi :cool3: Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Serebrka kochane :) Nawet nie będę udawać, że nadrabiam zaległości :oops: Quote
Magda Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='madziasto4']No ja mam przyciemniony obraz i zdjecie wychodzi jasne, ale ja chcę zdjęcie ciemniejsze :stupid: Z recznym ściemnianiem obrazu popróbuję, ale tryb P nic a nic mi nie mówi :cool3: Mi tez nic nie mowi:eviltong: Wazne, ze jest, a ja umiem go obslugiwac:evil_lol: [quote name='Teklunia']Cześć Serebrka kochane :) Nawet nie będę udawać, że nadrabiam zaległości :oops: Nie musisz:p Wiem, ze nie masz czasu, ale mam nadzieje, ze pamietasz;) [quote name='PositiveThought'] taki radosny :loveu: No pewnie, ze radosny. W koncu dostal nagrode:p Ehh... jak milo wpasc na stare smieci po przerwie. Przez te moje lenistwo zaleglosci rosna w zastraszajacym tempie i wszyscy o mnie zapominacie:-(:eviltong: Ale teraz mam troche czasu, wiec wkleje pozostale zdjecia. Nauczyciele chorzy to mozna odpoczac. Oj jakie to smutne:diabloti::diabloti: Suszymy swiniaka I Mikusiowy jezyczek:loveu: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Ehh... jak milo wpasc na stare smieci po przerwie. Przez te moje lenistwo zaleglosci rosna w zastraszajacym tempie i wszyscy o mnie zapominacie:-(:eviltong: eee tam zaraz zapominany :evil_lol: często się wpada ,oglada fotaski ale zapomni cosik skrobnąć :evil_lol: buziaczki dla was!:loveu: Quote
Magda Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Alka napisał(a):eee tam zaraz zapominany :evil_lol: często się wpada ,oglada fotaski ale zapomni cosik skrobnąć :evil_lol: buziaczki dla was!:loveu: Taa... zebym tylko wpadala:evil_lol: Zawsze musze cos skrobnac, bo inaczej nie wiem gdzie skonczylam ostatnim razem:lol: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Magda_Miki'] a co prosie takie mokre? robiłaś mu wiosenne kąpiułki? :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Magda_Miki napisał(a):Mi tez nic nie mowi:eviltong: Wazne, ze jest, a ja umiem go obslugiwac:evil_lol: Typowa egoistka :evil_lol: Liczy się tylko JA :diabloti: Planujecie zmianę fryzurki u Mikiego na wiosnę? :loveu: Quote
Jupi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 on jest rewelacyjny, :loveu: bardzo mi sie podoba jego sierściuszka:p Quote
Magda Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Teklunia']a co prosie takie mokre? robiłaś mu wiosenne kąpiułki? :cool3: A kurka cos sie przypaletalo i Gucia ma lysy brzuch, dlatego ja umylam:mad: Teraz schodzi jej skorka z lap:shake: Poczekam jeszcze troche, ale jak nie bedzie poprawy to pojde z nia do weta. Starosc nie radosc... [quote name='madziasto4']Typowa egoistka :evil_lol: Liczy się tylko JA :diabloti: Planujecie zmianę fryzurki u Mikiego na wiosnę? :loveu: Hahaha....cos musialam zle napisac, bo nie pamietam, zeby pisala ja:evil_lol: Maly blad:eviltong: Raczej tak, bo czeka nas przeprowadzka i nie bedzie czasu na zajmowanie sie pielegnacja tej szmatki. Poza tym dzialka i morze (dalej nie musze mowic:eviltong:). Zetniemy go na pietruche jak ostatnio:loveu: [quote name='Jupi'] on jest rewelacyjny, :loveu: bardzo mi sie podoba jego sierściuszka:p Hej Jupi! Boze jak ja dawno u ciebie nie bylam....az wstyd sie przyznac:oops: OBIECUJE, ZE JUTRO POSTARAM SIE WPASC!!! Troche spiacych fotek Quote
Magda Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dawno sie nie pokazywalam:cool1: Fotka robiona w sobote przed impreza Quote
Sara_i_Aris Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Miki jak zawsze śliczny :loveu: Świnka też :loveu: I ty też :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Magda_Miki napisał(a): Raczej tak, bo czeka nas przeprowadzka i nie bedzie czasu na zajmowanie sie pielegnacja tej szmatki. Poza tym dzialka i morze (dalej nie musze mowic:eviltong:). Zetniemy go na pietruche jak ostatnio:loveu: Przeprowadzka? Do Gdyni? :multi: :evil_lol: Ja też Masterka obciacham króciutko :loveu: Ale dopiero jak się na dobre ociepli :p Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Magda_Miki'] a jaka grzyweczka prosta...jak od linijki obcięta :diabloti: cześć Madziu :multi::multi: Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Jaki słodziutki śpioszek z niego :loveu: a kocyk też taki mamy - gazetowy co nie??? :cool3: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Madziu, co zrobiłaś Mickiemu ,że taki wykończony :evil_lol: a może był na imprezce?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Gdzie tu przód, a gdzie tył?:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts