madziasto4 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A to szukaj w mikulińskiej galeryjce, Madzia dawała fotki kiedyś :p Quote
chihuahua Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jakie fajniusie zdjatka ,:loveu::loveu::loveu:, no to czekam na powrot na duzooo dluzejjj Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 hihi Gizmo po trwalej ondulacji:cool3: miziaki dla obydwu panow :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A jakie były plany w stos. do Gizmo? Czego miał się spodziewać? pzdr. Quote
Kasia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 pewnie Gizmo został ostrzyżony ze swoich lokersów :grins: cze weekendowo! Quote
Magda Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='madziasto4']Czeeść Madziulka :multi: Muli, muli, szlag mnie trafia:roll: Chociaż już się polepszyło.. A mnie to już brakuje określeń, żeby opisać urok Mikiego :loveu: Aa, i byłam w Ikei i na własne oczy widziałam posłanko Mikusia, ach jak je wymacałam i wymiętoliłam:lol: Ja wysiadłam wczoraj, bo strony ładowały mi się z 5 minut:shake: Och jej:loveu: I jak? Fajne, nie? Kupiłaś?:cool3: [quote name='koregra']Oj posłanko w Ikei a ja nie wiem jakie :-( Już znalazłaś?:razz: [quote name='matusz5']Witamy z rana ;) śliczne fotki :):loveu: [quote name='koregra']No to witamy się sobotnio:lol: Witajcie! Miło, że wpadliście:multi: Matusz5 muszę w końcu do Ciebie trafić...:lol: [quote name='chihuahua']Jakie fajniusie zdjatka, no to czekam na powrot na duzooo dluzejjj No mam nadzieję:p [quote name='PositiveThought']witajcie w weekendzik tęksnimy bałdzo... Ja też:loveu: Ach te gaduły:loveu: [quote name='MAREA SHAPIRO']hihi Gizmo po trwalej ondulacji:cool3: miziaki dla obydwu panow :loveu: Co?! Hahahahahaha:evil_lol: Jeden wymiziany, a drugi pewnie też [quote name='Asiaczek']A jakie były plany w stos. do Gizmo? Czego miał się spodziewać? pzdr. [quote name='fidelek2']pewnie Gizmo został ostrzyżony ze swoich lokersów :grins: cze weekendowo! Właśnie tak. Owca została ogolona:diabloti: Ale dzisiaj było nuuuudno!:shake: Koniec sezonu, pogoda taka sobie. Z nudów rozwiązywałam krzyżówki i czytałam "Chwilę dla Ciebie":evil_lol: No po prostu koszmar. Jutro to ja zasnę... do tego tak zimno w tym cieniu...brr... Ale na pocieszenie dostałam 5 zgrzewek Tymbarków Egzotycznych. Tylko jak ja je wszystkie upchnę w lodówkę:crazyeye: Już napoiłam rodziców, jeszcze czekam na brata, żeby wepchnąć w niego:evil_lol: Na szczęście jeszcze tylko 3 dni!! Jakieś 30 godzin...:cool1: Spoko :cool1: Quote
Magda Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Mój lisek strasznie znudzony ze smoczkiem morsikiem:loveu: Tak sobie zasypia "Mój morsiu"! Quote
Magda Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Gizio Miki (po drapaniu:lol:) Chłopaczki - każdy pilnuje swojej zdobyczy:mad: Zdjęcie z rańca (widać po Mikim):evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Coś Ty, nie kupiłam posłanka, rodzice wyrzuciliby mnie razem z tym posłąnkiem z domu:lol: W mieszkaniu walają się już 4:evil_lol: Ale miałam na nie niemiłosierną chrapkę :grins: Ślicznie wyszedł na tej fotce. http://img177.imageshack.us/img177/8986/tnp7300085pf0.jpg Quote
koregra Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Już znalazłaś?:razz: Sorki ale nawet nie szukałam tyle stron:placz: [quote name='Magda_Miki']Mój lisek strasznie znudzony http://img177.imageshack.us/img177/8986/tnp7300085pf0.jpg Słodziak:loveu: [quote name='madziasto4']Kurcze oni wyglądają jak bracia:lol: Jak lustrzane odbicia:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 koregra napisał(a): Jak lustrzane odbicia:evil_lol: A co, nie? :obrazic: Quote
chihuahua Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ale Mikulec slodziutki, on na tej kanapie blyszczy jak gwiazdka na niebie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Jak przez ten miesiąc który byłam na wakacjach Miki zarósł sierściuchem sweetaśny jest :loveu: A Gizuś kropka w kropke jak Harry. Ja zapraszam do Haroldowej galerii na wakacyjne fotencje. Wimiziaj odemnie oba psiacki Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 http://img138.imageshack.us/img138/3203/tnp7300100mi7.jpg blyskotliwy Miki...jak lustrzane odbicia..:cool3: pozdrawiamy deszczowo niestety...Wladzie...hihi Wladzia przez wielkie W:evil_lol: Quote
chihuahua Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Do czwartku , bo aj se wakacje robie... Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 http://www.allegro.pl/item227351612_york_yorkshire_terier_sliczne_szczeniaczki.html zobaczcie Quote
Magda Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Witajcie poniedziałkowo (Kasiu:cool3::evil_lol:). Jestem już od godziny, ale przez te zaległości dopiero teraz mogę przyjść do siebie. Właśnie teraz dogo musi zaczynać mulić:mad: Postaram się wpaść później do Waszych galerii:loveu: Teraz muszę się zająć Mikim, bo coś się z nim dzieje:-( Nie jest już taki wesoły, mama zauważyła, że stał się nerwowy, gryzie łapy... Trzęsie się jak wychodzę do pracy, a moją nieobecność przesypia (nawet nie chce wychodzić na spacery). Moja kruszyna. Trzeba poświęcić mu trochę czasu. Do napisania! Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):Witajcie poniedziałkowo (Kasiu:cool3::evil_lol:). Jestem już od godziny, ale przez te zaległości dopiero teraz mogę przyjść do siebie. Właśnie teraz dogo musi zaczynać mulić:mad: Postaram się wpaść później do Waszych galerii:loveu: Teraz muszę się zająć Mikim, bo coś się z nim dzieje:-( Nie jest już taki wesoły, mama zauważyła, że stał się nerwowy, gryzie łapy... Trzęsie się jak wychodzę do pracy, a moją nieobecność przesypia (nawet nie chce wychodzić na spacery). Moja kruszyna. Trzeba poświęcić mu trochę czasu. Do napisania! Biedny Mikuliński :(:( Magda witaj znowu:):) Quote
madziasto4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tęskni chyba biedactwo..:glaszcze: Cześć Madziu:multi: Quote
Kasia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Jeszcze 2 tydnie i tak jak ja polubicie poniedziałki :evil_lol: Masz zdjęcia wygolonego Gizma? :lol: Quote
Magda Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Miki już w lepszym humorze. Został wykapany, wyrównany na włosiu, wybawiony i teraz smacznie śpi w swoim łóżeczku:loveu: Kasiu wcześniej dałam już zdjęcie wygolonego Gizma:eviltong: Miksiu Zuzia przed i po Quote
Recommended Posts