Xxxxxxxxxxxx Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Fotecki supcio. Plaża, morze i ganiającu Miki z kurakiem normalnie super!! A co do nowej fryzurki bez kucorka to supcio przynajmniej mu sterczą te kudełki mojemu za nic nie staną bo ma jak to fryzjerka określiła lejące się włosy :roll: U mnie nowe fotki, właśnie wkleiłam Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Właśnie zauważyłam, że na łapki nie ma miejsca :oops: Jutro z Arisem jedziemy po szelki, bez przymiarki pewnie się nie obejdzie, bo muszę zobaczyć, jak się w nich zachowuje. Na pierwszy rzut oka nie wyglądają na takie proste :obrazic: Miki nie widzi, a Aris ma gumowe zęby :evil_lol: http://img149.imageshack.us/img149/6650/p7010139ug8.jpg Śliczny umorasny nosek :loveu: Koniecznie go ode mnie wycałuj :loveu: Quote
maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [CENTER]Witaj Madziu :) MIłego Dnia Wam życzymy w ten zimny dzien brrrr :loveu: [/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Ja jak już wcześniej wspomniałam jestem na 4 stopniu depresyjnym:diabloti: Oj oj tylko nie to :shake: Masz, zjedz se śliwkę: od razu humor bedzie lepsiejszy. Tragedia sie stala. Pokochalam sliwki cala soba... Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jak to śpiewała moja ciocia: -Pojde na plaże majtki pokaże i sto złotych mam!- :lol: Mikiego wersja: -Ide na plaze kaczke pokaże i sto złotych mam!- :evilbat: Quote
Magda Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 fidelek2 napisał(a):Przyjedziesz do Krapkowic to Cię z Mikim trochę przechowam :p fidelek2 napisał(a):Ta kaczucha to już chyba była we wszystkich możliwych wydaniach :diabloti: Ojej:loveu: Będziemy pamiętać Chyba nie... na pewno coś sie jeszcze znajdzie:lol: dzasta napisał(a):Oj Magda ja nie wiem czy te zdjęcia z Kaczka w tych czasach i przy Tym Rządzie są bezpieczne :lol::evil_lol:Bo może i jakas dziwna ustawa Yorki dopadnie jak już się na Pinky Winky nawet zasadzili to kto wie :evil_lol: Hihi... my się nie damy!:diabloti: Kaczki rządzą (dosłownie i w przenośni):diabloti: madziasto4 napisał(a):Czołem Modku na 4 stopniu depresji.. Miki na plaaaży :loveu: Pegaza napisał(a):Madzia a po 4 jest 5 a potem 6 a potem co?:diabloti: Hej! Po 6 to jest już seppuku... Na szczęście z 4 spadło na 2,5. Nie pada:cool3: go|denk@! napisał(a):Fotecki supcio. Plaża, morze i ganiającu Miki z kurakiem normalnie super!! A co do nowej fryzurki bez kucorka to supcio przynajmniej mu sterczą te kudełki mojemu za nic nie staną bo ma jak to fryzjerka określiła lejące się włosy :roll: U mnie nowe fotki, właśnie wkleiłam Hej! Miło nam, że się podoba:loveu: Yorkie napisał(a):Właśnie zauważyłam, że na łapki nie ma miejsca :oops: Jutro z Arisem jedziemy po szelki, bez przymiarki pewnie się nie obejdzie, bo muszę zobaczyć, jak się w nich zachowuje. Na pierwszy rzut oka nie wyglądają na takie proste :obrazic: Miki nie widzi, a Aris ma gumowe zęby :evil_lol: Śliczny umorasny nosek :loveu: Koniecznie go ode mnie wycałuj :loveu: Oj przesadzasz... trochę techniki i się człowiek gubi?:diabloti: maartucha napisał(a):Witaj Madziu :) MIłego Dnia Wam życzymy w ten zimny dzien brrrr :loveu: Hej! Zimno nie jest. Tylko ten wiaterek daje w kość. Brr... Anusia & Alutka napisał(a):Oj oj tylko nie to :shake: Masz, zjedz se śliwkę: od razu humor bedzie lepsiejszy. Tragedia sie stala. Pokochalam sliwki cala soba... Mmm...ale łakocie:loveu: Dziękuję Ty moja piękna:multi: Helga_psiaki napisał(a):mniam mniam ale apetyczne śliwki Asia&Misia napisał(a):Jak to śpiewała moja ciocia: -Pojde na plaże majtki pokaże i sto złotych mam!- :lol: Mikiego wersja: -Ide na plaze kaczke pokaże i sto złotych mam!- :evilbat: Hihihi.... Słoneczko przygrzało?:evil_lol: U nas powtórka z rozrywki. Malowania ciąg dalszy:cool1: Pędzel w łapę i wio! To ja lecę w inne działy:p Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Magda jak Ci mijają wakacje:cool1: Planujesz jakieś wypady gdzieś? Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Magda_Miki napisał(a): Hihihi.... Słoneczko przygrzało?:evil_lol: Tak :D EDIT Madziu mam prośbe zamieściła byś dla mnie zdjecie Mikiego ja miał około 3 miesiecy :D Bo mi sie wydaje ze Misiu bedzie miał podobny kolorek jak Miki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Magda_Miki napisał(a): Mmm...ale łakocie:loveu: Dziękuję Ty moja piękna:multi: Ojej ach i och :loveu: Helga_psiaki napisał(a):Magda jak Ci mijają wakacje:cool1: Planujesz jakieś wypady gdzieś? No cicho no!! Nie podsuwaj takich pomysłów bo jeszcze Dusia nas zostawi :-( Wystarczy, ze Madźka i Atka wyjechaly. Aha, niedlugo ja jadem :bye: 23 chyba. Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 niedługo dogo będzie świecić pustkami:diabloti: ja też jadę, 14 lipca.......:bye: Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Madziu moja mama zakochała sie w Mikim :loveu: I pyta kiedy go pierwszy raz strzygłaś :D Quote
MAREA SHAPIRO Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 witamy alez sie tu dzieje! Miki plazowicz sliczny ale to przecie nie nowosc! Troche lyso bez cytatow, kupilam Melce kure, ale ona (Mela) ma jakis taki podejrzanie macierzynski uklad z drobiem..no nie tarmosi go tak jak..zajaca(dziczyzna?)i wogole nosi toto jakby to jajko bylo(drobiowa implikacja)a tak wogole to czesc i czolem milej niedzielki! Quote
Magda Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Helga_psiaki']Magda jak Ci mijają wakacje:cool1: Planujesz jakieś wypady gdzieś? Pewnie, że tak! Czekam tylko na pogodę:cool3: Wychodzi słońce i mnie już nie ma:evil_lol: [quote name='Asia&Misia']Tak :D EDIT Madziu mam prośbe zamieściła byś dla mnie zdjecie Mikiego ja miał około 3 miesiecy :D Bo mi sie wydaje ze Misiu bedzie miał podobny kolorek jak Miki :loveu: Asiu cała pierwsza strona naszej galerii to zdjęcia małego Mikusia, ale wstawię moją ulubioną:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Ojej ach i och :loveu: No cicho no!! Nie podsuwaj takich pomysłów bo jeszcze Dusia nas zostawi :-( Wystarczy, ze Madźka i Atka wyjechaly. Aha, niedlugo ja jadem :bye: 23 chyba. Hihi...:p To jeszcze mamy czas. Zdążymy pogadać i wogle:eviltong: [quote name='Asia&Misia']Madziu moja mama zakochała sie w Mikim :loveu: I pyta kiedy go pierwszy raz strzygłaś :D O ile dobrze pamiętam to w wieku 6 miesięcy;) [quote name='Pegaza']Wieczorwo dobry wieczór:cool3: A ja witam się dzień dobry!:cool3: [quote name='MAREA SHAPIRO']witamy alez sie tu dzieje! Miki plazowicz sliczny ale to przecie nie nowosc! Troche lyso bez cytatow, kupilam Melce kure, ale ona (Mela) ma jakis taki podejrzanie macierzynski uklad z drobiem..no nie tarmosi go tak jak..zajaca(dziczyzna?)i wogole nosi toto jakby to jajko bylo(drobiowa implikacja)a tak wogole to czesc i czolem milej niedzielki! Hahahaha....ja poprostu nie mogę z tych opisów:evil_lol: Hihi... Kochana Melcia:loveu: Ja również życzę miłej niedzielki! To ja sie witam ze wszystkimi i zmykam, bo mam dzisiaj duużo pracy:p Quote
Pegaza Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witam Cię popołudniowo:razz: fajana fota:p http://img300.imageshack.us/img300/6915/p7010158xk1.jpg lece bo chce lece bo życie jest złe..... pozdrowionka :p Quote
Acia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Takie samo skojzenie miałam z tą fotka :p http://img300.imageshack.us/img300/6915/p7010158xk1.jpg Ale madziu mi sie fotki z pirwszych stron nieotwieraja :placz: mam takie czerwone krzyzyki :D Dziekuje mały Mkus na plazy sliczny :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 TE Modegenerator!! Co Ty wydziwiasz? Se odnosnik zlikwidowala i do Mikusia kanalami musialam leźć :mad: Quote
Kasia_zg Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witam Was Madziu bardzo cieplutko!!:lol: Śliczniaste foteczki plazowe Mikusia :) Oniemiałam jak zobaczyłam go bez fitki ale ślicznie mu jest...zreszta takiemu przystojniakowi we wszystkim ładniutko:):loveu: :loveu: Pozdrawiam Was cieplutko i życze milusiego popołudnia :loveu: Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 śliiiiczne:multi::loveu: more more....:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no:mad: omija omija a my sie tu produkujemy:evil_lol: Madzia! foty!:lol: Quote
Magda Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Pegaza']Witam Cię popołudniowo fajana fota http://img300.imageshack.us/img300/6915/p7010158xk1.jpg lece bo chce lece bo życie jest złe..... pozdrowionka Witam!:p [quote name='Asia&Misia']Takie samo skojzenie miałam z tą fotka http://img300.imageshack.us/img300/6915/p7010158xk1.jpg Ale madziu mi sie fotki z pirwszych stron nieotwieraja mam takie czerwone krzyzyki Dziekuje mały Mkus na plazy sliczny Hmm...ja wszystkie widzę...:roll: [quote name='Anusia & Alutka']TE Modegenerator!! Co Ty wydziwiasz? Se odnosnik zlikwidowala i do Mikusia kanalami musialam leźć :mad: Już zrobiony:eviltong: Specjalnie dla Ciebie, żebyś częściej wpadała:razz: [quote name='Kasia_zg']Witam Was Madziu bardzo cieplutko!!:lol: Śliczniaste foteczki plazowe Mikusia :) Oniemiałam jak zobaczyłam go bez fitki ale ślicznie mu jest...zreszta takiemu przystojniakowi we wszystkim ładniutko:):loveu: :loveu: Pozdrawiam Was cieplutko i życze milusiego popołudnia :loveu: Hej Kasiu! Już niedługo będą fotki bezkitkowego Mikusia. Na razie te starsze, bo zalegają w kompie:p [quote name='Helga_psiaki']śliiiiczne:multi::loveu: more more....:evil_lol: [quote name='Pegaza']Madzia cos swoją galerie omija łukiem:mad: [quote name='Helga_psiaki']no:mad: omija omija a my sie tu produkujemy:evil_lol: Madzia! foty!:lol: Już jestem! Pracowałam:cool1: Wstawiam biegiem fotki i lecę robić obiad... Tylko co ja mam właściwie ugotować?:hmmmm: Fotki Mikusia i małego Urwiska:loveu: I sam łobuz CDKN (ciąg dalszy kiedyś nastąpi):) pa! Quote
Recommended Posts