Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ale tutaj się działo.... Fotki plażowe, działkowe, kaczkowe, pozowane portreciki, z kitką i bez... No i ten przesłodki Urwisek - gdzie takie cudo można znaleźć/dostać/kupić?! On jest po prostu niesamowity!:loveu: Pzdr. Quote
Kasia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześć wieczorową porą...;) Fajną masz tą nową pomoc do wyprowadzania Mikiego...ostatnio mam takiego lenia, że sama bym se z chęcią taka zapodała :p Quote
Kasia_zg Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Hej hej :) Alez fajniusi ten Urwisek a jakie ma słodziachne oczęta:loveu: A cio tak skąpo tych fotusiek Mikiego?? Poprosimy o wiecej naszego srebełka Quote
maartucha Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [CENTER]Dobry wieczór MAdziu :* Miziu miziu i uciekamy :* Kiisssssssolle lecą dla Was od Nas :D [/CENTER] Quote
Kasia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Dobry!! :bye: A jak soneczko zaświeci to będzie jeszcze lepszy ;) Quote
Aga76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mod wyłaź spod kołdry, chodź cię wyściskam Ps. Oddaj Mikusia! Quote
Helga&Ares Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Madziunia witamy od rana:* gdzie Cię wcieło??:placz::-(:placz::diabloti: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale tutaj się działo.... Fotki plażowe, działkowe, kaczkowe, pozowane portreciki, z kitką i bez... No i ten przesłodki Urwisek - gdzie takie cudo można znaleźć/dostać/kupić?! On jest po prostu niesamowity!:loveu: Pzdr. Trochę tego było:razz: A Urwisek jest prezentem na wakacje mojej koleżanki. Taka sobie kluska tłusta:loveu: fidelek2 napisał(a):Cześć wieczorową porą...;) Fajną masz tą nową pomoc do wyprowadzania Mikiego...ostatnio mam takiego lenia, że sama bym se z chęcią taka zapodała :p A wiesz, że ja mam podobnie?:cool1: I to szczególnie wieczorami nachodzi mnie leń i nijak mi sie chce wychodzić z ciepłego domku... Kasia_zg napisał(a):Hej hej :) Alez fajniusi ten Urwisek a jakie ma słodziachne oczęta:loveu: A cio tak skąpo tych fotusiek Mikiego?? Poprosimy o wiecej naszego srebełka Skapo, bo nie mam już fotek na kompie... skończyły się, a jakoś nie mam weny do robienia nowych Zły Pan Leń mnie dopadł i teraz męczy :mad: maartucha napisał(a):Dobry wieczór MAdziu :* Miziu miziu i uciekamy :* Kiisssssssolle lecą dla Was od Nas :D Anusia & Alutka napisał(a):Dobry!! :bye: fidelek2 napisał(a):A jak soneczko zaświeci to będzie jeszcze lepszy ;) Witajcie!:bye: Aga76 napisał(a):Mod wyłaź spod kołdry, chodź cię wyściskam Ps. Oddaj Mikusia! Już leceeee.....!! Będziesz dzisiaj pierwsza Nie oddam! Teraz będzie fąfel manifestant :obrazic: Helga_psiaki napisał(a):Madziunia witamy od rana:* gdzie Cię wcieło?? Wcięło mnie w łóżko... Spałam 12h:lol: I już 12, a ja jeszcze śniadania nie jadłam!! Quote
Helga&Ares Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 pewnie o 3 szłaś spać, to później tak jest:diabloti: a ciekawe kto Mikiego wyprowadził na to i owo:lol: Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witaj Madziu leniuszku ;)!! :loveu: Tulasek dla Mikiego :calus: Miłego dzionka Quote
MAREA SHAPIRO Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :loveu: ladne ci to pomoce do wyprowdzania Mikiego! Konie,zwierzeta wydaje sie b przydatne do 'wyciagania' z domu i lozka...gratulujemy wyboru! :) Quote
Kasia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja też chcę choć raz pospać sobie do południa a nie codziennie wstawać o 6.00 rano :placz: :placz: Tobie to dobrze :lol: A kto z Mikim wyszedł na porannego sika? :mad: Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam moderatorke:loveu: i tyle bo dziś ciężko mam z pisaniem:roll: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Ja tez witam się popołudniowo! Dziękujemy za odwiedziny:loveu: Odpowiadam, że z Mikim był tata:eviltong: Ale mnie wziął szał na robienie banerków:evil_lol: Hihi....jakie głupoty mi przychodzą do głowy Quote
Magda Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Są 2 wersje banerka 1. 2. :evil_lol::evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cześć Madziu! Mi osobiście bardziej do gustu przypadł pierwszy bannerek, ma żywsze kolory, ten drugi... czegoś mu brak :hmmmm: A ten co masz teraz w podpisie :loveu: No i w końcu można cieszyć oczy moim ukochanym Mikulińskim :sweetCyb: Moja mama jak patrzyła na jego zdjęcia w nowej fryzurce, oczu nie mogła oderwać. Bardzo jej się spodobał i powiedziała, że chciałaby, żeby Aris miał takie kolorki. Chyba w snach :roflt: Ale Mikuś jest naprawdę śliczny :loveu: http://img444.imageshack.us/img444/5618/p6300029ec7.jpg Buuu :placz: Ostatnie wspomnienia kitki... Madzia, przestań żyć przeszłością :scream_3: Daaaawaaaj nowe foty! Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 a mi się ostatni podoba tylko zrób go dłuższy:p ide poleżakowac na balkon papa Quote
Magda Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Madziu! Mi osobiście bardziej do gustu przypadł pierwszy bannerek, ma żywsze kolory, ten drugi... czegoś mu brak :hmmmm: A ten co masz teraz w podpisie :loveu: No i w końcu można cieszyć oczy moim ukochanym Mikulińskim :sweetCyb: Moja mama jak patrzyła na jego zdjęcia w nowej fryzurce, oczu nie mogła oderwać. Bardzo jej się spodobał i powiedziała, że chciałaby, żeby Aris miał takie kolorki. Chyba w snach :roflt: Ale Mikuś jest naprawdę śliczny :loveu: Buuu :placz: Ostatnie wspomnienia kitki... Madzia, przestań żyć przeszłością :scream_3: Daaaawaaaj nowe foty! Każdy mówi co innego:lol: Na razie zostanie ten w podpisie. Dosyć zmian na dzisiaj:lol: Jak to w snach! Wystarczy wizyta u fryzjera i wybielanie:evil_lol: Będzie Miki 2 Będą za jakiś czas:p Pegaza napisał(a):a mi się ostatni podoba tylko zrób go dłuższy:p ide poleżakowac na balkon papa ciekawe jak....jak go rozciągnę to pixelki pouciekają i się rozmażą:roll: A masz chociaż słoneczko na tym balkonie?:cool3: Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 mam a co:diabloti: u Ciebie juz pewnie ten deszcz haha co mnie spotkał na mieście:evil_lol: dobra popisałam i przenosze się na balkon papa Quote
Magda Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 To muszę Cię rozczarować, bo słoneczko świeci mocniej niż u Ciebie:diabloti: Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 moja terapia słoneczna ta chciałabyś:razz: lece Ty gaduło bo specjalnie mnie przytrzymujesz :mad: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Ja wolę taką terapię szybsza i łatwiejsza:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 E Ty! Jak Cie wzial szal to porob mi troszke bannerkow tyz :oops: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):E Ty! Jak Cie wzial szal to porob mi troszke bannerkow tyz :oops: W wolnych chwilach to mogę się trochę pobawić:p Quote
Recommended Posts