Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Ale tutaj się działo.... Fotki plażowe, działkowe, kaczkowe, pozowane portreciki, z kitką i bez... No i ten przesłodki Urwisek - gdzie takie cudo można znaleźć/dostać/kupić?! On jest po prostu niesamowity!:loveu:
Pzdr.

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć wieczorową porą...;)

Fajną masz tą nową pomoc do wyprowadzania Mikiego...ostatnio mam takiego lenia, że sama bym se z chęcią taka zapodała :p

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale tutaj się działo.... Fotki plażowe, działkowe, kaczkowe, pozowane portreciki, z kitką i bez... No i ten przesłodki Urwisek - gdzie takie cudo można znaleźć/dostać/kupić?! On jest po prostu niesamowity!:loveu:
Pzdr.

Trochę tego było:razz: A Urwisek jest prezentem na wakacje mojej koleżanki. Taka sobie kluska tłusta:loveu:

fidelek2 napisał(a):
Cześć wieczorową porą...;)

Fajną masz tą nową pomoc do wyprowadzania Mikiego...ostatnio mam takiego lenia, że sama bym se z chęcią taka zapodała :p

A wiesz, że ja mam podobnie?:cool1: I to szczególnie wieczorami nachodzi mnie leń i nijak mi sie chce wychodzić z ciepłego domku...

Kasia_zg napisał(a):
Hej hej :)
Alez fajniusi ten Urwisek a jakie ma słodziachne oczęta:loveu:
A cio tak skąpo tych fotusiek Mikiego?? Poprosimy o wiecej naszego srebełka

Skapo, bo nie mam już fotek na kompie... skończyły się, a jakoś nie mam weny do robienia nowych Zły Pan Leń mnie dopadł i teraz męczy :mad:

maartucha napisał(a):
Dobry wieczór MAdziu :*
Miziu miziu i uciekamy :*
Kiisssssssolle lecą dla Was od Nas :D

Anusia & Alutka napisał(a):
Dobry!! :bye:

fidelek2 napisał(a):
A jak soneczko zaświeci to będzie jeszcze lepszy ;)

Witajcie!:bye:

Aga76 napisał(a):
Mod wyłaź spod kołdry, chodź cię wyściskam

Ps. Oddaj Mikusia!

Już leceeee.....!! Będziesz dzisiaj pierwsza

Nie oddam! Teraz będzie fąfel manifestant :obrazic:

Helga_psiaki napisał(a):
Madziunia witamy od rana:*
gdzie Cię wcieło??

Wcięło mnie w łóżko... Spałam 12h:lol: I już 12, a ja jeszcze śniadania nie jadłam!!

Posted

Ja też chcę choć raz pospać sobie do południa a nie codziennie wstawać o 6.00 rano :placz: :placz:

Tobie to dobrze :lol: A kto z Mikim wyszedł na porannego sika? :mad:

Posted

Ja tez witam się popołudniowo! Dziękujemy za odwiedziny:loveu:

Odpowiadam, że z Mikim był tata:eviltong:

Ale mnie wziął szał na robienie banerków:evil_lol: Hihi....jakie głupoty mi przychodzą do głowy

Posted

Cześć Madziu!
Mi osobiście bardziej do gustu przypadł pierwszy bannerek, ma żywsze kolory, ten drugi... czegoś mu brak :hmmmm:
A ten co masz teraz w podpisie :loveu: No i w końcu można cieszyć oczy moim ukochanym Mikulińskim :sweetCyb:
Moja mama jak patrzyła na jego zdjęcia w nowej fryzurce, oczu nie mogła oderwać. Bardzo jej się spodobał i powiedziała, że chciałaby, żeby Aris miał takie kolorki. Chyba w snach :roflt: Ale Mikuś jest naprawdę śliczny :loveu:

Buuu :placz: Ostatnie wspomnienia kitki... Madzia, przestań żyć przeszłością :scream_3: Daaaawaaaj nowe foty!

Posted

Yorkie napisał(a):
Cześć Madziu!
Mi osobiście bardziej do gustu przypadł pierwszy bannerek, ma żywsze kolory, ten drugi... czegoś mu brak :hmmmm:
A ten co masz teraz w podpisie :loveu: No i w końcu można cieszyć oczy moim ukochanym Mikulińskim :sweetCyb:
Moja mama jak patrzyła na jego zdjęcia w nowej fryzurce, oczu nie mogła oderwać. Bardzo jej się spodobał i powiedziała, że chciałaby, żeby Aris miał takie kolorki. Chyba w snach :roflt: Ale Mikuś jest naprawdę śliczny :loveu:

Buuu :placz: Ostatnie wspomnienia kitki... Madzia, przestań żyć przeszłością :scream_3: Daaaawaaaj nowe foty!

Każdy mówi co innego:lol: Na razie zostanie ten w podpisie. Dosyć zmian na dzisiaj:lol:

Jak to w snach! Wystarczy wizyta u fryzjera i wybielanie:evil_lol: Będzie Miki 2

Będą za jakiś czas:p

Pegaza napisał(a):
a mi się ostatni podoba tylko zrób go dłuższy:p
ide poleżakowac na balkon papa

ciekawe jak....jak go rozciągnę to pixelki pouciekają i się rozmażą:roll:

A masz chociaż słoneczko na tym balkonie?:cool3:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
E Ty!
Jak Cie wzial szal to porob mi troszke bannerkow tyz :oops:

W wolnych chwilach to mogę się trochę pobawić:p