Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dzień dobry Madziu :loveu: Jak nastrój, jak nóżka? :zly7: oddaj Mikiego ! oddaj Mikiego ! :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Magda Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Helga_psiaki']Koffana Madzia, pomogła mojej galerii, już było ponad 1 metr kurzu a ona uratowała sytuację na razie jest dobrze a Londynu dodam więcej, na życzenie a co byś chciała widzieć? bo cięzko mi wybrać z 500 fotek:cool3: Ekhe, ekhe! PSIK! Wiesz co to było za dużo dla mnie... Chcesz mnie wykończyć tym kurzem?:motz: [quote name='Anusia & Alutka']Aaaaaa po co przypominala????????????? Sasasasasa:evilbat: [quote name='Patikujek_Zabrze']Mi się tam Mikulek bez kitki bardzo podoba i rządam jego nowych fotek:mad: Helga zaraz do ciebie zaglądam pomogę Magdzie odkurzać u ciebie:) Będą za chwilkę... a może nie? Mam na razie fotki z Urwisem. [quote name='madziasto4']Cześć Modzie :lol: Aleś se banerki strzeliła :razz: Ale dziób Mikulińskiego powinien BYĆ na banerku :obrazic: [quote name='Anusia & Alutka']Oj tak. Ja tez manifestuje swoje niezadowolenie :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: [quote name='Patikujek_Zabrze']Manifestuje z wami!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Anusia & Alutka']A nie widac... Gdzie Twoj manifestant? [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Bannerki śliczne, ale... gdzie mój Mikuś :scream_3: W takim razie ja tez manifestuję :obrazic: Słodki maluch :loveu: Ile on już ma? To ja razem z Wami:obrazic: Maluch ma hmm.... niech pomyślę... 8-9 tygodni:loveu: [quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu :loveu: Jak nastrój, jak nóżka? :zly7: oddaj Mikiego ! oddaj Mikiego ! :obrazic: :obrazic: :obrazic: Hej Aguś! Psysłam się psywitać i poplotkować:p Nóżka ma się coraz lepiej. Zawarłam z nią rozejm i już mnie nie boli. Skakam jak sarenka:razz: Banerek zmienię później:eviltong: Quote
Magda Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Taka si(usi)aka i owaka:diabloti: Mleczko na niebie, ani gram słońca i deszczu. Mmm... przypomniało mi się ptasie mlecko:loveu: Urwis Taki mały, a już umie rozwiązywać sznurówki:razz: Quote
Magda Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Ciepła klucha:loveu: Mam nową pomoc przy wyprowadzaniu Mikiego:cool3: I KOŃ!:cool3: Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 On jest kochany :loveu: i jego super stópeczki też :loveu: Quote
Magda Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Aga76']On jest kochany :loveu: i jego super stópeczki też :loveu: Noo... szkoda, że nie mój:placz: Patsaj co mam:diabloti: Quote
madziasto4 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Latarnia...:razz: Łaciatek jest świetny :loveu: Quote
Magda Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Hej Madzik! Z tarasu widać morze:razz: Duużo morza z kitą Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A z tarasu u mnie jeziora :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dzien dobry :loveu: Sluchajcie, mialam straszny sen. Snilo mi sie, ze w domu pojawil sie drugi ogonek, tym razem yorkowy chlopczyk, i bylam jakas niepocieszona, bo chcialam zeby Alusia byla jedynaczka, taka wykochana, wypieszczona, a tu to male. Psiaczek byl dziwny, taki jakby chorowity. Normalnie mam nierowno pod sufitem :stupid: Quote
madziasto4 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ależ jak nierówno pod sufitem, coooś Ty. Masz sny jak każdy rasowy dogomaniak :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ale ja go nie chcialam, tego maluszka :-( Quote
Patikujek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ależ boski sceniorek:loveu: A jakie piękne kolorki I Miki się pojawił tylko co tak mało fote:mad: A tu mój zaległy manifest:evil_lol: :obrazic: :obrazic: :obrazic::obrazic: :obrazic: :obrazic::obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Pegaza Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witam Madzie:loveu: Pytam się po raz setny od kogo ten Łobuz?:razz: :obrazic:a to za palemke Quote
Magda Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry :loveu: Sluchajcie, mialam straszny sen. Snilo mi sie, ze w domu pojawil sie drugi ogonek, tym razem yorkowy chlopczyk, i bylam jakas niepocieszona, bo chcialam zeby Alusia byla jedynaczka, taka wykochana, wypieszczona, a tu to male. Psiaczek byl dziwny, taki jakby chorowity. Normalnie mam nierowno pod sufitem :stupid: [quote name='Anusia & Alutka']Ale ja go nie chcialam, tego maluszka :-( Oj biedna dręczona koszmarami Anusia :glaszcze::calus: [quote name='Patikujek_Zabrze']Ależ boski sceniorek:loveu: A jakie piękne kolorki I Miki się pojawił tylko co tak mało fote:mad: A tu mój zaległy manifest:evil_lol: :obrazic: :obrazic: :obrazic::obrazic: :obrazic: :obrazic::obrazic: :obrazic: :obrazic: Teraz to nie ma! Za późno:eviltong: [quote name='Pegaza']Witam Madzie:loveu: Pytam się po raz setny od kogo ten Łobuz?:razz: :obrazic:a to za palemke To ja po raz pierwszy odpowiadam, że to piesek koleżanki;) [quote name='Helga_psiaki']witam Madziu:loveu: jaka pogoda u Was? Hej! Właśnie zaczęło padać:mad: W sumie to dobrze, bo dawno tak nie było:angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dario gdzie Ty te babeczki rozdajesz? Widzialam i zgubilam buuu :roll: Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dobry :loveu: Sluchajcie, mialam straszny sen. Snilo mi sie, ze w domu pojawil sie drugi ogonek, tym razem yorkowy chlopczyk, i bylam jakas niepocieszona, bo chcialam zeby Alusia byla jedynaczka, taka wykochana, wypieszczona, a tu to male. Psiaczek byl dziwny, taki jakby chorowity. Normalnie mam nierowno pod sufitem :stupid: O moja biedna Anusia :glaszcze: ty się nic nie martw i tak cię kocham :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Aga76 napisał(a):O moja biedna Anusia :glaszcze: ty się nic nie martw i tak cię kocham :calus: Bezduszna jestem. Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Bezduszna jestem. nieee noo, ja nie pozwalam tak mówić :mad: Quote
Recommended Posts