Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa i flatki']Jamniczek jest młody, może ciotka Ocelot zadzwoniłaby w jego sprawie do pewnej mojej znajomej, co spać nie może ...[/QUOTE]
Przyślij mi jeszcze raz numer:) bo sobie głupia nie zapisałam...

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka1234']ocelot,masz moze jeszcze jakies inne jej fotki by była bardziej widoczna i sama.
A moze osobny watek jej zalożysz a my go przypilnujemy,bedzie gdzie ogloszenia wstawiac i pytac o nia by tego watku nie zaśmiecac.
[B]widze ze fotki jamnisiowate juz dostawione,czyli że to jest suczka?[/B][/QUOTE]
założę. nawet myślałam o tym już, ale jutro dobrze? Bo mnie gonią od komputera już.

Posted

Kajtusia już wystawiona na aukcjezwierzat.pl, szerlok.pl i adopcje.org Miejmy nadzieję, że ktoś się odezwie zainteresowany "Maleństwem" :)

Posted

Cioteczki bardzo prosze zajrzyjcie. zalozycielka watku jest tutaj nową osobą, ciągle ma problemy z dogo.... a mieszka w Wawie, wiec nie za bardzo ma jak dogladać psiaków: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176208-zmarzniAE-ty-psiak-szuka-domu[/url]

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/176840-ciuszki-dla-dzieci-i-dla-mamusi-na-KorAE-Amika-i-Toffino-do-20-01-2010?p=13813072#post13813072[/url]

ZAPRASZAMY !!!!!!!

Posted

dzwoniłam do schroniska i oto wiadomości.

Czarny do flata podobny to choroba strasznie biedny psiak. Tatuażu i czipa brak. Przywieziony 30 grudnia 2009 roku z ulicy Farbiarskiej z przedszkola. Mało tego on się tam w ostatnim czasie nie przybłąkał. Był w przedszkolu dosyć długo. W pewnym momencie zaczął przeszkadzać troskliwmu rodzicowi. Ma około trzech lat. Na pewno samczyk

Jamnisia - dziewczynka, bardzo delikatna i malutka, ma około 1,5 roku do dwóch lat. W schronisku od 12 grudnia 2009 roku, oddana przez ewidentnie właścicielkę twierdzącą, że się przybłąkała. Znudziła się.
Małej postaram się zaraz założyć wątek.

Wątek jamnisi : [url]http://www.dogomania.pl/threads/176851-Kuleczka-strachu-malutka-jamnisia-prosi-o-dom-OgA-oszenia-Zainteresowanie?p=13814196#post13814196[/url]

Posted

[B]Cioteczki!!! kto robi ogłoszenia na Moim pupilu?
Dzwonił telefon w sprawie labradorki Soni z domku Tymczasowego, ale ja takiego psa nie znam niestety. Ktoś się musiał pomylić.... i podał mój telefon. Szkoda stracić domek...[/B]

Posted

nie chcę tak wam rozciągać wątku ale bym poprosiła o zdjęcia Hienusia może na email mój [email][email protected][/email] mam sentyment do hienkowatych, bo mam takiego drania w domku /vide avatarek/, a on taki słodkiiii. Pamiętam była u was taka hienka Helenka...oczywiscie gdy będziecie w schronie to wygłasiajcie misia pomarańczowego prztulasnego ode mnie - ehhh że też takie to życie ułozone, że Ci co mają w ciul wszystkiego nie chcą pomagać, a Ci co nie mają to wyrywają sobie włosy z głowy żeby pomóc.

Posted

[quote name='Oczka_']Super wieści! W końcu się doczekał i widać ludzie nie żałowali pieniędzy :) chyba, że tym razem p.kierownik chciał mniej :][/QUOTE]
Tyle samo:)

Posted

Znowu ja... nie mam dobrych wiadomości.
Jutro chcą Fiodora odwieźć do schroniska. Podobno rzucił się na dziecko. Nie do końca w to wierzę.
Bez komentarza.

chyba mam dość na moment.

Posted

od początku chyba było za dużo telefonów i maili.
Z wydumanymi problemami. Akurat ja odbierałam to za dobrą monetę i troskę. No cóż chyba się nie znam na ludziach...:(

Posted

Ocelot kurcze ja własnie obawiałam się tylko tego, aby Fiodor nie poszedl do domu gdzie sa dzieci. On jest w typie rasy, że tak ujmę trudnej, to nie jest miś do przytulania - zreszta jak każdy inny psiak. On sprawdzi się zapewne jako stróż - nie wiem na jaki "warunkach" on tam był w tym nowym domu.

Posted

ja miałam tak z moja Bianeczką - dziabnęła kilka razy mojego najmłodszego syna w twarz - i to poważnie, tak, że krew sie polała - posłuchałam rad szkoleniowca i teraz jest cudnie. Tylko żeby skorzystali z rad. Jeśli miałabym numer do tych państwa to bym im podpowiedziała coś - potrzeba naprawde tylko malutkich zmian

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...