NusiaiJa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 szpitalik 1. mieszkają w jednym szpitalikowm boksie...o dziwo mały zachęca dużego i duży jest odważniejszy, podchodzi do wyciągniętej głaszczącej ręki malutki szczeniaczek w rozmiarze XXL, a tak naprawdę w garstce by się zmieścił. Strasznie garnie się do ręki człowieka 2. kolega z naprzeciwka 3. "mamusia" 4. w tym boksie jest czwórka psiaków śliczny mały jamniczek (a mówiłam, że jest jamniczek może to mix ale coś z jamniczka ma!)
NusiaiJa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 5. jeden ze szczeniaczków....najbardziej "rozgadany" 6. TICO 7. PRÓBUJĘ OKREŚLIĆ RASĘ! [SIZE="3"]KONIEC zachęcam do komentowania a przede wszystkim Pesteczko napisz jaki jest Kruczek, bo go jeszcze wogóle nie znamy.
NusiaiJa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 mówisz o maksie? nooooo :-( a bo to wszystko przez Ciebie:eviltong::diabloti:
Pestka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 NusiaiJa napisał(a):przede wszystkim Pesteczko napisz jaki jest Kruczek, bo go jeszcze wogóle nie znamy. Kruczek to naprawde fantastyczny psiak! Nie wszczyna konfilktów z innymi psami, ale poszczekac czasem lubi ;) Bardzo sympatyczny i przytulaśny, sam wkłada główkę pod rękę, żeby go miziać. Jakby go ktoś kiedys uczył, bo ładnie siada na komende. Na smyczy ciągnie niesamowicie, ale gdyby ktoś się za niego wziął pięknie, by chodził na luźnej smyczy, bo chwilami kiedy przywoływałam go do porządku, bo ciągnął jak mały parowozik :evil_lol: szedł ładnie, nawet troszeczkę nie napinając smyczy. Hmm, to chyba tyle co udało mi się zaaobserwować przez tą godzinke ;)
ocelot Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 NusiaiJa napisał(a):mówisz o maksie? nooooo :-( a bo to wszystko przez Ciebie:eviltong::diabloti: O Kruczku:):):) Maks ma dwa:) Ten co określasz jako rasę to do wątków astów dodany, ale to chyba mix asta albo boksera? I ma imię Tico:)
patija Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No nie wiem, może Ocelot ma tak jak ja. ale mi się zdjęcia jakoś losowo pokazują, co odświeżę to inne ;) i na początku też Kruczek miał tylko jedno foto, ale po kilkunastu odświerzaniach widziałam już chyba wszystkie piękne zdjęcia. TZn. teraz odświeżam szpitalik ;)
NusiaiJa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 nie, napewno ten co "próbuje określić rasę" ale jakoś określić do tej pory nie mogę to nie żaden ast! A W ŻYCIU! kruczek ma dwa. mi też pokazuje nie wszystkie ale są napewno dwa ----- ty mówisz o psie z pozycji nr. "6", a określam rasę do tego z pod pozycji nr. "7" - do tego dużego czarnego! tez z pod "6" to się zgodzę, że bokser ale 7 a w życiu!
Pestka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 To szóste male to jakieś bullowate na pewno. A siódemke? Można podczepić pod flata? Flat wygląda tak: http://puppydogweb.com/gallery/flatcoatedretrievers/flatcoatedretriever_grossenbacher.jpg
NusiaiJa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='pestka']to szóste male to jakieś bullowate na pewno. A siódemke? Można podczepić pod flata? Flat wygląda tak: http://puppydogweb.com/gallery/flatcoatedretrievers/flatcoatedretriever_grossenbacher.jpg nasza "siódemka" ma potężniejszy pysk.
Pestka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A no, bo na zdjeciu nie widać jeśli tak to nie wiem cóż to moze byc ;) Mieszaniec pewnie.
ocelot Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Tak pochrzaniły mi się zdjęcia. Szóste to Tico, 7 imienia nie ma.
NusiaiJa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 tak, 6 to tico, 7 bez imienia - mi się wydaje, że "7" pod labka podchodzi, mix.
ocelot Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 NusiaiJa napisał(a):tak, 6 to tico, 7 bez imienia - mi się wydaje, że "7" pod labka podchodzi, mix. Trochę na laba to za duży chociaż... Aha Cywil nadal w schronisku...
NusiaiJa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 właśnie mieli wziąść Cywila! i co zmienili na jakiegoś innego czy cena ich jednak odstraszyła!???
E-S Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dziewczyny macie trochę małych piesków, zgłoście te do 6 kg kruszyny na MIKROPSY w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie?p=13809528#post13809528 Ewa
ocelot Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 NusiaiJa napisał(a):właśnie mieli wziąść Cywila! i co zmienili na jakiegoś innego czy cena ich jednak odstraszyła!??? Nie pojechali bez żadnego. Cena. Chcieli dać 50 zł.
ocelot Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='E-S']Dziewczyny macie trochę małych piesków, zgłoście te do 6 kg kruszyny na MIKROPSY w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie?p=13809528#post13809528 Ewa Nam cięzko stwierdzić które ile waży... ale zaraz popatrzę:) Dziewczyny które?
E-S Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pestka napisał(a):A to ile kosztuje pies? Za 1 kg ? :)
E-S Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 W Zamościu w schronisku też każą płacić za psa i tak mnie zastanawia naprawdę - w/g jakich kryteriów robią "wycenę"?
NusiaiJa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 E-S napisał(a):W Zamościu w schronisku też każą płacić za psa i tak mnie zastanawia naprawdę - w/g jakich kryteriów robią "wycenę"? Ja Ci powiem wg jakich kryteriów!!!!....wg własnych widzimisie kierownika - jak widzi, że ludzi stać to wali ceny z kosmosu i nie popuści nawet złotówki!!!! on jest znany ze skąpstwa!!!!!!!!!!! ciekawa jestem jak rozlicza się ze skarbowym????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts