Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale mi uwierz: )
Pan z Piotrkowa. Przyjechał po Cywila z 4 letnim dzieckiem, ale Cywil skakał a Fiodor zaczął się z maluchem bawić i... pojechał: ) wiem bo dzwonił: )

Posted

Świetnie. Fiodor kochany, jak zobaczylam go pierwszy raz to pomyslalam, ze ciezko bedzie z chetnym do adopcji, a tu prosze. Super, beda pewnie zadowoleni, Fiodor jest taki spokojny |(przynajmniej byl na spacerze ze mna :P) i wogole nie ciagnie na smyczy. Jupii

Posted

No ponoć dwa razy warknął. Poprosiłam, żeby go karcili ale słownie. To taka rasa, że mimo cudowności charakteru Fiodora trzeba uważać.
I... uwierzycie? On tęskni za schroniskiem. Piszczy. Do domu wchodzi tylko na smakołyk i ucieka.
Będzie dobrze.

Posted

ooo kurcze, niespodziewany obrót spraw!!!!!
Fiodor ma dom, :-) A ostatnio jak oprowadzałam po schronie nowych wolontariuszy to myślałam, że z siebie wyjdzie tak zaczął szczekać na jednego z nich.. no no no.... Fiodor ma dom! fiu fiu!!!!! pomyślałyście, że Fiodor będzie następny???? to dla mnie szokkkkk. ale jak najbardziej pozysywny!!!!!

Posted

Fiodor jeszcze nie rozumie co się dzieje , nowe miejsce , nowi ludzie , napewno już strzelają , to dla niego ogromny stres , myślę że dwa trzy dni i będzie wszystko w pożądku .

Posted

ona mi bardzo przypomina Kajtka, który był w szpitaliku z Bajką i Groszkiem...więc może Kajtusia????

jest Hienek i była Hienka więc może?...

Posted

który???
aaa ten cooli!? hmmm.....
no nie wiem
.....
może..... nie, nie wiem!
jakieś dostojniejsze by do niego pasowało....może, MARCEL, ARTUR ALBO COLLIN blisko/kojazy sięz rasą cooli?

"COLLIN" TO MÓJ FAWORYT!

Posted

[FONT=Arial]Dzisiaj Lunę i Fifi zostały przywiezione z hoteliku u Agnieszki. Wyglądają świetnie i czują się też o wiele lepiej. Luna jest piękna i kochana. One dwie i Psotka jadą teraz do Holandii.
[/FONT]
[FONT=Arial]Perełka i Hienka dalej jeszcze są mocno przestraszone. Śliczna jest bardzo otwartym i pozytywnym psem, ale zdecydowanie dominującym w stosunku do innych psów. Azorek za to zżył się z nią i mieszkają razem w kojcu. [/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...