malagos Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 A może już dacie spokój? Czytać się tego nie chce............. Wstyd!
psiara56 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) malagos - przepraszam ale nie lubię jak ktoś dużo krzyczy a mało robi. Takich mądrych jest na pęczki. Ja nikomu nie ubliżam, nikogo nie szarpię więc niech ktoś pokaże co robi a później się tu wywnętrza. Najpierw się na wątek wypina, a później w "blasku chwały" powraca pod pretekstem walki z psiarą, a tak prawdę mówiąc nigdy z tego wątku nie wyszła. Edited February 2, 2013 by psiara56
Rewelacja Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='psiara56']Rewelacja - PUKNĄĆ W STÓŁ NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ - BOLI??????? TACY SĄ WŁASNIE LUDZIE, KTÓRZY ZA CUDZĄ FORSĘ POMAGAJĄ. POKAŻ CO ZROBIŁAŚ DLA ZWIERZĄT ZA WŁASNĄ KASĘ ( O ILE COŚ ZROBIŁAŚ). PEŁNA INTELIGENCJI. BIEDNA Rewelacja MUSIAŁAŚ POWRÓCIĆ ABY STAWIĆ CZOŁA PSIARZE i przy okazji zaczepić jeszcze innych. Jeżeli wypisujesz się z subskrypcji to po co wracasz - przecież zrezygnowałaś bo masz nas w głębokim poważaniu. Na koniec powiem tak Rewelacja wara od mojego pradziada - ja nie tykam twojego więc odwal się. Nie masz o czym pisać???? Czy nie zliczyłaś dzisiaj czegoś??[/QUOTE] [quote name='psiara56']malagos - przepraszam ale nie lubię jak ktoś dużo krzyczy a mało robi. Takich mądrych jest na pęczki. Ja nikomu nie ubliżam, nikogo nie szarpię więc niech ktoś pokaże co robi a później się tu wywnętrza. Najpierw się na wątek wypina, a później w "blasku chwały" powraca pod pretekstem walki z psiarą, a tak prawdę mówiąc nigdy z tego wątku nie wyszła.[/QUOTE] przyznaj się, popuściłaś z emocji?
psiara56 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Rewelacja - mylisz się nie popuściłam z emocji to ty popuszczasz ze strachu i to tak bardzo, że w sowim profilu nie podajesz nawet ogólnikowego miejsca zamieszkania - w przeciwieństwie do ciebie JA nie mam nic do UKRYCIA - i nie powinnam z tobą dyskutować- nie handluje starymi ciuchami nikogo ze sobą nie skłócam (jak to ty robisz w swoich postach bo pozjadałaś wszystkie rozumy) nie liczę na drapane aby utrzymać swoje zwierzaki - jeszcze pomagam innym. Jak się nie ma na to - to się nie pomaga nawet zwierzętom nie mówiąc o braniu ich do domu. Każdy sądzi według siebie. Nie znasz mnie nie byłaś u mnie w domu to nie masz prawa wygłaszać o mnie żadnych opinii. Jak jeszcze tego nie rozumiesz to w ogóle co tu robisz????. Wiesz wole poświęcić czas swoim zwierzakom niż tobie - lubię ludzi ale mądrych - nie muszą być wykształceni bo na ogól mają więcej rozumu niż ci po fakultetach. Żegnam
Tymonka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Psiaro chciałam tylko zauważyć , że wyrzucając Rewelacji , że zbiera pieniądze na ratowanie psów na dogo i sprzedając swoje / podarowane rzeczy na bazarkach obrażasz 90 % ludzi na dogomani , w tym także mnie i Ocelot .
psiara56 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Anja czy napisałam że tyczy się to Ocelot lub Anji reprezentujące i zbierające jako fundacja????? lub wymieniłam inne osoby??//czy Nie zauważyłaś, że znikła karolina_g_k a pojawiła się Rewelacja???? pod iloma nickami jeszcze występuje i gdzie????? Odwiedziłyście jej profil?????? Wiesz kim jest??? Nigdy do kogoś kogo znam kto działa zgodnie z prawem tak bym nie napisała. Ten powyższy ostatni mój post jest imiennie skierowany do Rewelacji. Pamiętasz, ze zaufałaś komuś kogo znałaś i rozczarowałaś się bardzo. Jestem taka jaka jestem znasz mnie chyba z działania. Dzięki mnie okazało się z kim miałyśmy do czynienia.????? Jeżeli kogoś uraziłam to proszę zapraszam na wasze profile które czytałam i z których coś wynika w przeciwieństwie do powracającej aby walczyć z psiarą Rewalacji. Przepraszam wszystkich tych którzy poczuli się urażeni. Pomagać - a Pomagać jest wielką różnicą. Czegoś życie mnie nauczyło.
Recommended Posts