karolina_g_k Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Izabela124.']Jestem bardzo zniesmaczona Twoją wypowiedzią. Powinnaś przeprosić psiara56 za swoje słowa, bo ona Cię w żadnej wiadomości nie obraziła. Uważasz, że Twoje zachowanie jest normalne? Chciałaś udowodnić, że Tobie można wszystko? Następnym razem przed napisaniem wyzwisk radzę się nad tym mocno zastanowić. Jeśli dogomania Ci nie odpowiada nie musisz to wchodzić ani się udzielać. Debilizmem jest to co napisałaś i świadczy tylko o poziomie Twojej kultury osobistej Przepraszam za off[/QUOTE] Izabela124 przeczytaj dokładnie posty psiary, nadmienię, ze w poście ponad Twoim przeczytałam np, że jestem "mało gramotna" (powiedzmy, ze to delikatniejsze okreslenie idiotki albo debilizmu), moze wtedy zrozumiesz, ze moga puscic nerwy :)
ocelot Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Moje panie bardzo proszę o zaniechanie tejże dyskusji!!!!!!!!! Nie zyczę sobie wycieczek osobistych na tym watku. jest coś takiego jak pw i tam sobie wyjasniajcie. Biblios podobno znalazł dom:)
psiara56 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) Izabelo 124 proponuje poczytać post karoliny 3858 str 155 pozdrawiam Poczytaj od początku dyskusje a dopiero się włączaj w nią. Nie wydawaj pochopnie opinii. Nie ubliżam Ci więc nie życzę sobie abyś Ty mi ubliżała i wyzywała od debili to właśnie Tobie brak wychowania i taktu bo wydajesz opinie po przeczytaniu jednego postu pozdrawiam. Nie obrażaj i nie przepraszaj bo to świadczy o barku wychowania Edited December 12, 2012 by psiara56
ocelot Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Amadorka']To też zapytam, a co z Gromem?[/QUOTE] grom nadal w schronisku...:( marzyło nam się zabranie go i fado do hotelu..., ale.... nie wiem czy uzbieralyby się deklaracja na dwoch staruszków.
psiara56 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Izabelo 124 jeżeli źle zrozumiałam Twoją informacje to bardzo Cię przepraszam zmylił mnie zwrot ...to powinnaś przeprosić psiara56.....:lol: i przestańmy już kobietki zajmować się aferami i ludźmi którzy są zbyt nerwowi nie potrafią trzeźwo ocenić sytuacji. Osoby takie nie powinny mieć z ludźmi do czynienia nie mówiąc o zwierzętach - raz jeszcze [B]przepraszam Izabello 124[/B]
karolina_g_k Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='psiara56']Izabelo 124 proponuje poczytać post karoliny 3858 str 155 pozdrawiam Poczytaj od początku dyskusje a dopiero się włączaj w nią. Nie wydawaj pochopnie opinii. Nie ubliżam Ci więc nie życzę sobie abyś Ty mi ubliżała i wyzywała od debili to właśnie Tobie brak wychowania i taktu bo wydajesz opinie po przeczytaniu jednego postu pozdrawiam. Nie obrażaj i nie przepraszaj bo to świadczy o barku wychowania[/QUOTE] Oj, oj czytanie ze zrozumieniem, tez sie widze kłania :D Psiara, pojechałas teraz Izabeli, a ona cytując post 3858 własnie, Cie broniła. A owy post ze strony 155 wcale nie był mojego autorstwa. Nie wiem czy zwróciłas na to uwagę :) Może Cię zdziwię ale nie jestem sobie sama sterem i okrętem w "Mikropsach" :) A TERAZ NAJWAZNIEJSZE! Za chwilke jade odebrac Pysie ze szpitala. Ma sie dziewczynka bardzo dobrze jak na psiaka po takim zabiegu. Prosze o trzymanie kciuków za szybkie zagojenie sie ran oraz za dobry wynik badania histopatologicznego.
psiara56 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 nie wiem karolino czy mam ten twój post potraktować jako wyciągnięcie ręki na zgodę??? jeżeli tak to puszczam w niepamięć nasze niesnaski - najważniejsze są psy to dlatego tutaj jesteśmy pozdrawiam
Izabela124. Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='psiara56']Izabelo 124 proponuje poczytać post karoliny 3858 str 155 pozdrawiam Poczytaj od początku dyskusje a dopiero się włączaj w nią. Nie wydawaj pochopnie opinii. Nie ubliżam Ci więc nie życzę sobie abyś Ty mi ubliżała i wyzywała od debili to właśnie Tobie brak wychowania i taktu bo wydajesz opinie po przeczytaniu jednego postu pozdrawiam. Nie obrażaj i nie przepraszaj bo to świadczy o barku wychowania[/QUOTE] [quote name='psiara56']Izabelo 124 jeżeli źle zrozumiałam Twoją informacje to bardzo Cię przepraszam zmylił mnie zwrot ...to powinnaś przeprosić psiara56.....:lol: i przestańmy już kobietki zajmować się aferami i ludźmi którzy są zbyt nerwowi nie potrafią trzeźwo ocenić sytuacji. Osoby takie nie powinny mieć z ludźmi do czynienia nie mówiąc o zwierzętach - raz jeszcze [B]przepraszam Izabello 124[/B][/QUOTE] Oczywiście, że źle mnie zrozumiałaś, ale dobrze że napisałaś sprostowanie :)
psiara56 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [B]IZABELO124 raz jeszcze dziękuje że mi wybaczyłaś -poprawię się jakiś chochlik próbował zabawić sie naszym kosztem[/B]:evil_lol::diabloti:;)
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) [QUOTE] [COLOR=#000000]AltaCaraya pozdrawiam serdecznie. Ile psów uratowałaś w ciagu ostatniego miesiąca? 5? 15? [/COLOR][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [/QUOTE] Karolinko zasmuce cie po raz kolejny.. Uratowalam bashe ktory w schronie by zginal. Nie jest mikro psem jest ogromny sercem, rozumem i cialem. Nie ratuje psow na sztuki- wszystkim nie umiem pomoc. Jestem tylko czlowiekiem. Przynaleze do Zlotego Psa nie jestemy fundacja;) To dobre ciotki porozmieszczane po calej Polsce ratujace goldeny. Skoro ja "latam po twoich watkach" przelec moje. Zobacz co sie stalo Bashce po kastracji odgryzl sobie moszne. I mam nie lada problem. Bo od kilku dni niedosypiam i nie dojadam. A wracajac do tematu osoba o nicku FUNDACJA MIKROPSY nie powinna sie tak odzywac. Kwestia postrzegania jej jako osoby i was jako Fundacji. Fajnie ze jestescie ale nie robcie wiochy na dogo gorszej niz jest. Kilka razy pisalyscie ze dogo was nie interesuje wiec po co tu jestescie? Spokojnie z umiarem i doza cierpliwosci a bedzie lepiej aha wybacz zapomnialam o kurduplu;) Majkelik vel rudzik z hoteliku u Funi;) Zostanie juz u mnie za duzo sie wycierpial ale odzyskal wiare w czlowieka;) Edited December 12, 2012 by Wiola&Miłosz
Amadorka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='ocelot']grom nadal w schronisku...:( marzyło nam się zabranie go i fado do hotelu..., ale.... nie wiem czy uzbieralyby się deklaracja na dwoch staruszków.[/QUOTE] Marzenia trzeba próbować spełniać.Często się udaje.
ocelot Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Chciałabym, żeby jakieś psiaki z tych hotelikowanych domy najpierw znalazły, to duże obciążenie kilkanaście psów. Z drugiej strony jak pomyślę o tych dwóch staruszkach w budach.... choć ponoć Fado jest w szpitaliku ogrzewanym.... najdłużej już w schronisku jest. Od 2008 roku. To 4 lata.
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 od 2008:o kawal czasu. A nie dalo by rad jakos ich pooglaszac? Jakby kazda z nas sie wziela za jedno ogloszenie dla konkretneego psa mogloby byc ich duzo..
ocelot Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Fado jest ogłaszany. To mniejszy owczarek, wiekowy już w tej chwili, chore stawy i serce. Grom to stary i slepy, głuchy staruszek również wielkości owczarka. W sumie bez szans na adopcje.
Wiola&Miłosz Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Moze jednak jakims cudem by sie udalo? Masz aktualne zdjecia? Podrzuce do siebie na Zlotego Psa..
ocelot Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='AltaCaraya']Moze jednak jakims cudem by sie udalo? Masz aktualne zdjecia? Podrzuce do siebie na Zlotego Psa..[/QUOTE] Groma mam chyba mało.... Podaj mi maila, to popołudniu wyślę zdjęcia
rita60 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [IMG]http://i48.tinypic.com/33cohev.gif[/IMG]
Wiola&Miłosz Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='ocelot']Groma mam chyba mało.... Podaj mi maila, to popołudniu wyślę zdjęcia[/QUOTE] [email][email protected][/email]
ocelot Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Dzięki, dzisiaj wieczorkiem albo jutro rano podeślę..... Okres przedświąteczny mnie przerasta:)
Wiola&Miłosz Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='ocelot']Dzięki, dzisiaj wieczorkiem albo jutro rano podeślę..... Okres przedświąteczny mnie przerasta:)[/QUOTE] Nie tylko ciebie ja tez od rana latam jak glupek;)
psiara56 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Wszystkim kochającym zwierzaki - wszystkie życzę dużo wytrwałości, zdrowia i jeszcze więcej miłości w swych zmaganiach z pomaganiem futrzakom no i sukcesów w znajdowaniu nowych domków dla nich. Czy ocelot może mnie i nas forumowiczów poinformować co z operowaną przed świętami Pysią, która jako maltanka ( dla mnie owczarek nizinny) trafiła do Mikropsów?
Recommended Posts