Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I Amelka znaleziona dwa tyg. temu na spacerze przez wolontariuszy. Maleństwo siedziało w rurze pod mostem...
Potem bardzo chorowało, baliśmy się że yo parvo, ale już jest lepiej.
Zobaczcie jaka piękna

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mtf zalesie napisał(a):
nowa ustawa o zwierzetach chyba jest dla was korzystna wiec badzie dobrej mysli- jak nie to szum w mediach ze wraca stare zlo

Ja myślę, że stare zlo już nie wróci. To zwyczajnie jest niemożliwe.

Posted (edited)

Witam...to ja 04.01.2012 roku adoptowałam Beki ( nr.208 ) i powiem szczerze,że Ona chyba czekała na nas. Jest wspaniałym małym szczekacze i co najważniejsze... żyje - bo było ciężko jak szwy puściły, bardzo baliśmy się o nią.Ale już jest dobrze.Biega co sił w małych nóżkach po podwórku i dowołać ją do domu jest ciężko...tym bardziej że ma przyjaciela - i nie przeszkadza jej że kumpel jest ponad 35 kg cięższy. Oby jak najwięcej osób decydowało się na adopcję zwierzaka ze schroniska - to najbardziej kochane stworzenia na świecie . Pozdrawiam

Edited by DAGMARA_75
Posted

DAGMARA_75 napisał(a):
Witam...to ja 04.01.2012 roku adoptowałam Beki ( nr.208 ) i powiem szczerze,że Ona chyba czekała na nas. Jest wspaniałym małym szczekacze i co najważniejsze... żyje - bo było ciężko jak szwy puściły, bardzo baliśmy się o nią.Ale już jest dobrze.Biega co sił w małych nóżkach po podwórku i dowołać ją do domu jest ciężko...tym bardziej że ma przyjaciela - i nie przeszkadza jej że kumpel jest ponad 35 kg cięższy. Oby jak najwięcej osób decydowało się na adopcję zwierzaka ze schroniska - to najbardziej kochane stworzenia na świecie . Pozdrawiam

witamy , pozdrawiamy i prosimy o zdjatka :)

Posted

DAGMARA_75 napisał(a):

witamy bardzo serdecznie:)
Proszę Beki od nas wyglskać:)
Zapraszamy częściej.

a ze smutnych wieści...
Stan Erra jest krytyczny. Anka jedzie z nim do łodzi. Poziom mocznika 11, kreatyniny 600. kciuki bardzo potrzebne

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...