Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogloszony boks 3 - Kuki, boks 4 - Dalia, boks 5 - Edi, Mobi, boks 10 - Rupert, Reks, Robin, Kolo, boks 12 - Pako, Niebruś, Roger, z boksu 13 - Figo.
Ciąg dalszy nastąpi:)

Posted

Uzupełniłam metryczki Bąblowi, Fargo, Iwanowi, Fafikowi i Spajkiemu. Są obok zdjęć.

ocelot napisał(a):
Asia rób amstafom ogłoszenia nawet z takimi zdjęciami, nie są złe. Ściagnij zdjęcia fargo ze strony Urzedu. Ja po owczarkach widzę, ze jak ktos ma dzwonić to nawet jak zdjęcia za kratami to zadzwoni. No a czy adoptuje hmmmmmm inna sprawa.

Z takimi im niestety zrobię, bo i tak długo na spacer nie wyjdą i fot nowych nie będzie.

managua napisał(a):
W poście 2498 na pierwszym zdjęciu jest Fafik, a na drugim chyba Iwan?

Tak, to Iwan.

rita60 napisał(a):
Cioteczko KatiKorej mozesz zrobić pare fot Dworkowi:modla:

Lepszych jak to

nie zrobię, bo mój aparat już odmawia posłuszeństwa i wszystkie zdjęcia wychodzą bardzo rozmazane. Zresztą Dworek ma teraz sierść długości ok. 15-stu cm (nie przesadzam) i mu całą mordkę zasłania :) Na spacer pewnie wyjdzie, ale czy ktoś mu zrobi zdjęcia, to nie obiecuję.

Posted

ocelot napisał(a):
Dzisiaj zoastał adoptowany Pręgacz.
a ja nie wiem czy się cieszyć....

od 2005 roku w schronisku....
Sprawdzimy ten domek

O Matko!!! Powodzenia piesku!
A wiesz coś więcej o tym domku?

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
O Matko!!! Powodzenia piesku!
A wiesz coś więcej o tym domku?

Opoczno, Pan często wyjeżdża w trasy. Ale na placu brat i mama. Bedzie chodził na spacery z kuzynem, bo ma psa.
Tyle wiem. Chciał sunię, ale ze niewysterylizowana ta co chciał to ładnego psa. No i padło na Pręgacza.

Posted

hej, dziewczyny pomożecie szukać transportu dla Pani która chce adoptować Alfa? jest z Poznania, dom super ale nie ma jak przyjechać :(, Ania z nią rozmawiała.

Posted

ocelot napisał(a):
Opoczno, Pan często wyjeżdża w trasy. Ale na placu brat i mama. Bedzie chodził na spacery z kuzynem, bo ma psa.
Tyle wiem. Chciał sunię, ale ze niewysterylizowana ta co chciał to ładnego psa. No i padło na Pręgacza.

Brzmi dobrze. Oby faktycznie było mu tam dobrze! :)

Posted

[quote name='Hekate1']hej, dziewczyny pomożecie szukać transportu dla Pani która chce adoptować Alfa? jest z Poznania, dom super ale nie ma jak przyjechać :(, Ania z nią rozmawiała.[/QUOTE]
Dom naprawdę wydaje się super. Nie bardzo jak mamy pomóc z transportem.
A szkoda.
Alf nadal kwitnie w schronisku

Posted

Interia mi blokuje zdjęcia, które wrzucam do galerii. Znacie jakiś łatwy sposób na wrzucenie zdjęć na dogo?
mam sporo zdjęć ze spacerów, ale co z tego jak nie mogę wrzucić?

Posted

Pomocy , chora , wyczerpana czika (mix bolończyka ?) :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219205-Czika-2-5-kg-(mix-Bolo%C5%84czyka)-wyczerpana-przera%C5%BCona-i-bezdomna-pomocy-[/url]!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...