Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dobre wieści.
I mniej dobre.

Barry nasz staruszek odszedł za Tęczowy Most ['], spij spokojnie maleńki, skrzywdzony psi staruszku....

A z dobrych... Beki adoptowana, choć dramatyczna walka się odbyła o jej życie, puściły szwy po sterylizacji.
Może do niedzieli zostanie adoptowana Beti.
Jutro ma jechać do Fundacji Mańka, i do domu Alf.
jest chętny dom na pudla, czekamy na kastrację. I zainteresowana pani pchełką, oby zadzwoniła.
I pani która ma przyjechać w sobotę po Puszka. Oby przyjechała.
Trzymajcie więc kciuki.

Posted

leni356 napisał(a):
To ja go poogłaszam. Od kiedy on jest? jakieś problemy z nim? wygląda na spokojnego

O dziekuję Leni, kilka miesięcy juz jest. Dowiem się dokładnie jak zadzwonie do schroniska.
Jest spokojny i bardzo lubi dzieci. Początkowo bardzo się bał i dopiero moja córka go uspokoiła, teraz trochę zgrywa chojraka.
Był porządnie skopana jak wylądował na ul. Warszawskiej.

• 2 weeks later...
Posted

Też bym się poryczała...takie spojrzenia snią mi się w nocy. Cudna ta mała i jej dzieciaczek. Aniu napisz parę słów o niej,dane do kontaktu,zrobię jej ogłoszenie.

Posted

[email protected] napisał(a):
a może ją na mikro psy byście dały ona taka kruszynka kochana żal jej a najgorsze te spojrzenie pełne nadziei .

Jest na mikropsach, na fb - widziałam ją. Dziewczyny ja ogłosiły.
Rzeczywiscie, cudne stworzenie.....

Posted

malagos napisał(a):
Jest na mikropsach, na fb - widziałam ją. Dziewczyny ja ogłosiły.
Rzeczywiscie, cudne stworzenie.....

A ty ciocia nie znajdziesz kacika dla tej rudej słodzizny ?

Posted

Rituś, chyba się zakałapućkałam -przyjedzie do mnie bezdomna sunia z Kieleckiego, a czeka tez Helenka z Kruszewa......muszę chyba wziac obie, choć nie powinnam.....

Posted

malagos napisał(a):
Rituś, chyba się zakałapućkałam -przyjedzie do mnie bezdomna sunia z Kieleckiego, a czeka tez Helenka z Kruszewa......muszę chyba wziac obie, choć nie powinnam.....

Jestem pewna,ze wezmiesz obie Małgos...mam nadzieje,ze ta malizna szybko znajdzie domek.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...