baronka23 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1895-Szpice-w-potrzebie!!!/page260 link do wątku szpicowego
Tymonka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dzięki ciotka , że wpadłaś :)Szukaj naszym skarbom domków to może się niedługo się pod słupem spotkamy :D
NiJaSe Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 coraz więcej haszczęt a domków coraz mniej , ale popróbujemy
ocelot Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 NiJaSe napisał(a):coraz więcej haszczęt a domków coraz mniej , ale popróbujemy wiemy i dziękujemy. U nas właściwie zawsze jakiś?
patija Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Rafał przesłał mi fotki z spaceru z 20 czerwca grupowe :)
patija Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Kolejny psiak Chyba Alaska ;) Collin :) Jutro wieczorkiem wrzucę resztę fotek bo chcę trochę poprzycinać, a dziś już padam ;)
patija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 dopiero dziś mam chwilkę, żeby wrzucić fotki :/ Timon (i dlaczego tak blisko sąsiadki??????) Taki szary psiak i szczeniak, który w niedzielę znalazł DS
ocelot Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jest tu kilka psiaków bez imienia. Czekam na propozycję i króciutki opis jakie są. Kochani do dzieła, trzeba je na stronę wstawić.
NusiaiJa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [SIZE="4"]KOSTEK-imię adekwatne.... dobrze, że ma nieco więcej dłuższego futerka więc nie wygląda tak źle. Ale gdy się go dotyka to chce się płakać. Bardzo wylękniony, kurczący się w krzakach przed całym światem. Na cmoknięcie podbiega szybciutko do człowieka i wtula się z pytaniem w oczkach: "czy tak już zostanie, czy będziemy już razem??".... Daje brać się na ręce, noszony liże bo całej buzi, szyji nie pomijając uszu.......... KOCHANY i bardzo delikatny. DOMEK NA CITO!!!!!!!!!!!!!!
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 na bazarek chciałam zaprosić :) ciuszki w większych rozmiarach i duża dawka śmiechu gwarantowana :) http://www.dogomania.pl/threads/188032-Eksklusive-dla-PA%C5%83-ubrania-letnie-NOWE-42-44-pierwsza-prezentacja-mozna-ogl%C4%85da%C4%87
ocelot Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Świetnie Nusia:)w sobotę wrzucę:) Jeszcze Kilka psiaczków do opisania:)Kochani opisywać i nazywać!!!!!:)
Tymonka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 dodałam nasze dwa staruszki na wątek staruszków i przy okazji nadałam im imiona , onek to Odys , a sunia goldenowata to Lilka .
NusiaiJa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 nie mam pojęcia. była razem z timonem i bulinkiem na spacerze - mieszka z nimi. dowiesz się więcej jutro o nim??
ocelot Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='NusiaiJa']nie mam pojęcia. była razem z timonem i bulinkiem na spacerze - mieszka z nimi. dowiesz się więcej jutro o nim??[/QUOTE] Tak pamiętam, że o Kostku i Alfie. Nie mam aparatu, drugi zepsuty:(Będzie ktoś z ?
kameralna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='ocelot']Tak pamiętam, że o Kostku i Alfie. Nie mam aparatu, drugi zepsuty:(Będzie ktoś z ?[/QUOTE] Już nie zapomnisz nas...:evil_lol: My teraz z Nusią mamy zdwojoną siłę przypominania :) I wespół w zespół :lol:
ocelot Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='kameralna']Już nie zapomnisz nas...:evil_lol: My teraz z Nusią mamy zdwojoną siłę przypominania :) I wespół w zespół :lol:[/QUOTE] Alf ma około roku, Kostek też gdzieś tyle. Młodziutkie psiaki. Alf to spory pies. Znacznie powyżej kolana.Nie wiem czy zdjęcia wyjdą, ale i tak tylko głowa z budy. Jest bardzo zdominowany przez Stefana. Jak tylko wyszedł to Stefek na niego naskoczył. Będę prosić o rozdzielenie, ale nie wiem czy to coś da. Za tydzień ładne zdjęcia bo czas na jego spacer.
kameralna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='ocelot']Alf ma około roku, Kostek też gdzieś tyle. Młodziutkie psiaki. Alf to spory pies. Znacznie powyżej kolana.Nie wiem czy zdjęcia wyjdą, ale i tak tylko głowa z budy. Jest bardzo zdominowany przez Stefana. Jak tylko wyszedł to Stefek na niego naskoczył. Będę prosić o rozdzielenie, ale nie wiem czy to coś da. Za tydzień ładne zdjęcia bo czas na jego spacer.[/QUOTE] Oj, sytuacja Alfa nie jest najlepsza :-( Rozdzielenie dałoby coś na pewno, w końcu Alf miałby spokój, mógłby złapać odrobinę powietrza. Zdjęcia ze spaceru przydadzą się do ogłoszeń. Będzie można pokazać psa w całej krasie. Na fotkach z boksu nie widać wielkości Alfika, za serce chwyta za to jego proszące spojrzenie. Jest piękny i ma szanse na adopcję. Tylko niec inni to zobaczą! Kostkiem też się zajmiemy :) Koniecznie! Wygląda jak pies ze stylowych rycin, cudowny :loveu: Nie popuszczę, będę szukała dla nich domów :)
NusiaiJa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 co by mi tylko nie przeszkadzać w wgrywaniu zdjęć!!!! :)
NusiaiJa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 pamiętam imię.. tylko jakoś nie teraz:oops: ratunku!!!!
NusiaiJa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 głaskać baby, głaskać! nie ociągać się!:evil_lol: ooo, tak mi dobrze :) w upalne dni, chłodny murek jest najwspanialszy... sorry dziewczyny!;)
NusiaiJa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 W boksie, "nie podchodź do moichtowarzyszy bo ci rękę zjem" a na spacerze PSI IDEAŁ!:loveu:
NusiaiJa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 taka mała nie wyrośnięta gończa, bardzo się przywiązała do swojego spacerowego opiekuna i z nikim innym chodzić nie chciała uśmiech
NusiaiJa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 , że ma imię tylko jakoś znowu teraz nie pamiętam....:oops: help...
NusiaiJa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 toś mnie wymęczyłą,! dalej nie idę!! o chłopaki?!... to może jednak wstanę :p;) i łypnę na nich oczami:lol::lol:
Recommended Posts