Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny psiak Chyba Alaska ;)

Collin :)

Jutro wieczorkiem wrzucę resztę fotek bo chcę trochę poprzycinać, a dziś już padam ;)

Posted

dopiero dziś mam chwilkę, żeby wrzucić fotki :/

Timon
(i dlaczego tak blisko sąsiadki??????)

Taki szary psiak

i szczeniak, który w niedzielę znalazł DS

Posted

[SIZE="4"]KOSTEK-imię adekwatne.... dobrze, że ma nieco więcej dłuższego futerka więc nie wygląda tak źle. Ale gdy się go dotyka to chce się płakać.
Bardzo wylękniony, kurczący się w krzakach przed całym światem.
Na cmoknięcie podbiega szybciutko do człowieka i wtula się z pytaniem w oczkach: "czy tak już zostanie, czy będziemy już razem??"....
Daje brać się na ręce, noszony liże bo całej buzi, szyji nie pomijając uszu..........
KOCHANY i bardzo delikatny.
DOMEK NA CITO!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='NusiaiJa']nie mam pojęcia.
była razem z timonem i bulinkiem na spacerze - mieszka z nimi.

dowiesz się więcej jutro o nim??[/QUOTE]
Tak pamiętam, że o Kostku i Alfie.
Nie mam aparatu, drugi zepsuty:(Będzie ktoś z ?

Posted

[quote name='ocelot']Tak pamiętam, że o Kostku i Alfie.
Nie mam aparatu, drugi zepsuty:(Będzie ktoś z ?[/QUOTE]

Już nie zapomnisz nas...:evil_lol: My teraz z Nusią mamy zdwojoną siłę przypominania :) I wespół w zespół :lol:

Posted

[quote name='kameralna']Już nie zapomnisz nas...:evil_lol: My teraz z Nusią mamy zdwojoną siłę przypominania :) I wespół w zespół :lol:[/QUOTE]
Alf ma około roku, Kostek też gdzieś tyle. Młodziutkie psiaki. Alf to spory pies. Znacznie powyżej kolana.Nie wiem czy zdjęcia wyjdą, ale i tak tylko głowa z budy. Jest bardzo zdominowany przez Stefana. Jak tylko wyszedł to Stefek na niego naskoczył. Będę prosić o rozdzielenie, ale nie wiem czy to coś da. Za tydzień ładne zdjęcia bo czas na jego spacer.

Posted

[quote name='ocelot']Alf ma około roku, Kostek też gdzieś tyle. Młodziutkie psiaki. Alf to spory pies. Znacznie powyżej kolana.Nie wiem czy zdjęcia wyjdą, ale i tak tylko głowa z budy. Jest bardzo zdominowany przez Stefana. Jak tylko wyszedł to Stefek na niego naskoczył. Będę prosić o rozdzielenie, ale nie wiem czy to coś da. Za tydzień ładne zdjęcia bo czas na jego spacer.[/QUOTE]

Oj, sytuacja Alfa nie jest najlepsza :-( Rozdzielenie dałoby coś na pewno, w końcu Alf miałby spokój, mógłby złapać odrobinę powietrza.
Zdjęcia ze spaceru przydadzą się do ogłoszeń. Będzie można pokazać psa w całej krasie. Na fotkach z boksu nie widać wielkości Alfika, za serce chwyta za to jego proszące spojrzenie. Jest piękny i ma szanse na adopcję. Tylko niec inni to zobaczą!

Kostkiem też się zajmiemy :) Koniecznie! Wygląda jak pies ze stylowych rycin, cudowny :loveu:
Nie popuszczę, będę szukała dla nich domów :)

Posted

głaskać baby, głaskać! nie ociągać się!:evil_lol:

ooo, tak mi dobrze :)

w upalne dni, chłodny murek jest najwspanialszy... sorry dziewczyny!;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...