Medorowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='evaxon']nadal na jestes:roll::roll::roll: :diabloti:[/quote] [quote name='caroolcia']musiałas mi to z ust wyjąć :mad::diabloti: ???? :evil_lol:[/quote] Czysta zazdrość przez Was przemawia:roll::roll::shake: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Hej :)[/COLOR][/B] [COLOR=Olive][B]no i prawidłowo :evil_lol::evil_lol: życzę udanego piwka :) [/B][/COLOR][/quote] heloł:multi: dziekiiii:) bylo udane... to znaczy pyszne :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']To trzymamy kciuki za wszystko...;)[/quote] hahah dziekiii:loveu: [quote name='caroolcia']ooo juz zmieniasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzymam kciuki[/quote] nooo juz tamta mnie nudzi:cool1: no moze nie nudzi ale jakos nie wiem sama:roll: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Ewo :p[/quote] wieczor dobry:p [quote name='zuzolandia']hello ;-) zanim zaczniesz nowa prace jako kierowniczka to idz Ty najpierw dziecie bozie na odwyk eheheheh albo detoks ;-) hehehhhhhheh[/quote] buahahahah:evil_lol: heloł:multi: bylam na rozmowie pogadalam 3 min i zostalam przyjeta:grin: nie wiem czy ja tak aladna jestem czy tak dobrze sciemniam:grin: ogolnie najlepsza byla akcja jak si epytal ile chce zarabiac... ja tak mysle usmiech imowie a ile pan proponuje on no a ile pani chce ja w smiech (hehehe) on no wszystkich si epytam a ja z haslem no wie pan za 5pln to ja pracowac nie bede.. koles usmiechnol sie niesmialo i powiedzial aleja tyle dziewczyna place ...hahaha a ja do niego ze za 7pln mozemy pogadac i co ... i idziemy chyb ana układ:razz: on mni erejestruje w posredniaku na staz bede dostawac od posredniaka 480pln + roznice pomiedzy tym co zarobie ( pracujac 8h dziennie 5 dni w tygodniu za 7pln ) a tym co dostane od posredniaka czyli okolo tysiaka wyciagne + oczywscie jak bym chciala to w weekendy mote pracowac i jakies bankieciki :razz: w kawiarni bym miala 1200 ale praca ciezsza od tej co tu bym miala:roll: jutro ide na jakies 3h pobiegac z taca u tego kolesia i sie dogadac jak cos:p Quote
e.v.a Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Czysta zazdrość przez Was przemawia:roll::roll::shake: :diabloti:[/quote] czysta to tylko wódka:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 To się nazywa "negocjacje", czy jakoś inaczej...;) Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 czysta to tylko wódka:diabloti: a nie mowilm ze na odwyk ????? hehehehe a konkretnie to gdzie ? w knajpie masz te robote ? Quote
R.J.Osanna Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dziewczyny, ja naprawdę wymiękam jak was czytam! Idę sobie nalać czerwonego, wytrawnego winka, bo normalnie tymi "odwykami" to mi apetytu narobiłyście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='R.J.Osanna']Dziewczyny, ja naprawdę wymiękam jak was czytam! Idę sobie nalać czerwonego, wytrawnego winka, bo normalnie tymi "odwykami" to mi apetytu narobiłyście :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] o kogo ja widze ofiara jabolowa :evil_lol::evil_lol: do Efffy nie wchodz bo watrobe wykonczysz :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']To się nazywa "negocjacje", czy jakoś inaczej...;)[/quote] hehe tak własnie tak:diabloti: jutro mu powiem ze posredniak + 7pln za godzine +weekendy wolne i sie zgadzam na prace:diabloti:( nie odmowi :evil_lol: pozamiatal łoczkami ..hehe) [quote name='zuzolandia']czysta to tylko wódka:diabloti: a nie mowilm ze na odwyk ????? hehehehe a konkretnie to gdzie ? w knajpie masz te robote ?[/quote] :evil_lol:ciii to jest taka restauracyjka mini takie domowe obiady :razz: [quote name='R.J.Osanna']Dziewczyny, ja naprawdę wymiękam jak was czytam! Idę sobie nalać czerwonego, wytrawnego winka, bo normalnie tymi "odwykami" to mi apetytu narobiłyście :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] buahahaha tu trzeba twardym byc i wóde pic:evil_lol: [quote name='zuzolandia']o kogo ja widze ofiara jabolowa :evil_lol::evil_lol: do Efffy nie wchodz bo watrobe wykonczysz :evil_lol::evil_lol:[/quote] :diabloti: a kysz siło nieczysta:evil_lol: Quote
Loona Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='evaxon']to jest taka restauracyjka mini takie domowe obiady :razz:[/QUOTE] Gdzie? To będę wiedzieć gdzie nie chodzić :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Loona']Gdzie? To będę wiedzieć gdzie nie chodzić :evil_lol:[/quote] :evil_lol: to jest na leczniczej:hmmmm: Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!! calkiem niezle powiazania ;-) hehhehehhee Quote
bonita Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jeszcze coś zostało , czy za póżno wpadłam :cool3: Quote
Paula Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Siemka córcia :multi: O qrde, pracę zmieniasz :razz: Fajnie, że na lepszą i z szefciem można się dogadać ;) Fotek Tigruśki dziś nie było :-o :mad: Quote
bonita Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Za póżno, już po piciu , nic idem spać, Branoc Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :shake::shake::shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie czytam .....nie czytam ......dobrej nocy życzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Witamy się , u nas słoneczko, będzie piękny spacer. Rozmowy poszły gładko? Oczkami zamiatał?:razz: Quote
e.v.a Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='zuzolandia']boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!! calkiem niezle powiazania ;-) hehhehehhee[/quote] :grin: hahaha [quote name='bonita']Jeszcze coś zostało , czy za póżno wpadłam :cool3:[/quote] za ;pozno:cool1: bo ja odpadłam:evil_lol: [quote name='paula_z']Siemka córcia :multi: O qrde, pracę zmieniasz :razz: Fajnie, że na lepszą i z szefciem można się dogadać ;) Fotek Tigruśki dziś nie było :-o :mad:[/quote] siemanko mamka:multi: no chyba zmieniam:evil_lol: czy lepsza to sie okaze:evil_lol: napewno mniej bym miala na głowie , mniejsza odpowiedzialnosc( co chyba mnie najbardziej cieszy) cas pracy od 11 do 19 ( w kawiarni na 2 zmiany jak nie od 10 18 to od 14 do 22) szef jest facetem :evil_lol: młodym ( raczej nie za przystojny .. alemoze i lepiej bo ma zone:evil_lol:) no zobaczymy jak to bedzie:razz: foty .. yy yyy zaraz cos wstawie ...chyba jakies mam jeszcze :siara: [quote name='bonita']Za póżno, już po piciu , nic idem spać, Branoc[/quote] branoc:loveu::lol: [quote name='Alicjarydzewska']:shake::shake::shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie czytam .....nie czytam ......dobrej nocy życzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahaha no Alu noooo [quote name='AgusiaTerierka']Witamy się , u nas słoneczko, będzie piękny spacer. Rozmowy poszły gładko? Oczkami zamiatał?:razz:[/quote] u nas tez słoneczko:multi: bedzie mily dzien w pracy :mdleje: haha ja zawsze zamiatam :grin: TZ ma zawsze polewke ze mnie hahaha Quote
e.v.a Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 yyy ostatnie foty jakie mam :siara: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/85/dfc49014137e3069.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/85/9e4810420a993ebe.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/104/8bf4bc0d60ce10b3.jpg[/IMG][/URL] Quote
Medorowa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cze Ewciu w ten piękny, słoneczny sobotni poranek:loveu: Czy Ty czasami nie jesteś w pracy:hmmmm::diabloti: Quote
gosikf & dogs Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hEHE Tigerka po spacerku nie mogła do domu doptrzec? Bo moje się tak kładą na klatce jak już nie mają siły dalej iśc. Poza tym tam taki chłodek bije od podłogi;) Buzi:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cześć :) To trzeba nowe fotki robić :p [URL]http://images26.fotosik.pl/85/dfc49014137e3069.jpg[/URL] Tigierka się w piaskownicy bawi :loveu: :cool3: Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hamujemy i doopalon w górze ;) [url]http://images26.fotosik.pl/85/dfc49014137e3069.jpg[/url] cześć Młoda ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [B][COLOR=Purple]SŁONECZNE WITANKOOOO!! :loveu: Są już pierwsze foty maluszków!! :multi: Zapraszamy!! :loveu: Byłyśmy tu :cool3: ja i Zuzola :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [B][COLOR=Olive]aaa :) Tigre wąż goni [url]http://images26.fotosik.pl/85/dfc49014137e3069.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Pozdrawiam :loveu::loveu: [/COLOR][/B] Quote
tygra Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 padł pies :) [url]http://images12.fotosik.pl/104/8bf4bc0d60ce10b3.jpg[/url] Quote
Recommended Posts