Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']nadal na jestes:roll::roll::roll:

:diabloti:[/quote]

[quote name='caroolcia']musiałas mi to z ust wyjąć :mad::diabloti: ????

:evil_lol:[/quote]

Czysta zazdrość przez Was przemawia:roll::roll::shake:

:diabloti:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Hej :)[/COLOR][/B]

[COLOR=Olive][B]no i prawidłowo :evil_lol::evil_lol:
życzę udanego piwka :)
[/B][/COLOR][/quote]
heloł:multi:
dziekiiii:)
bylo udane... to znaczy pyszne :evil_lol:
[quote name='AgusiaTerierka']To trzymamy kciuki za wszystko...;)[/quote]
hahah dziekiii:loveu:
[quote name='caroolcia']ooo juz zmieniasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

trzymam kciuki[/quote]
nooo juz tamta mnie nudzi:cool1: no moze nie nudzi ale jakos nie wiem sama:roll:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Ewo :p[/quote]
wieczor dobry:p

[quote name='zuzolandia']hello ;-) zanim zaczniesz nowa prace jako kierowniczka to idz Ty najpierw dziecie bozie na odwyk eheheheh albo detoks ;-) hehehhhhhheh[/quote]
buahahahah:evil_lol:
heloł:multi:

bylam na rozmowie pogadalam 3 min i zostalam przyjeta:grin: nie wiem czy ja tak aladna jestem czy tak dobrze sciemniam:grin:
ogolnie najlepsza byla akcja jak si epytal ile chce zarabiac... ja tak mysle usmiech imowie a ile pan proponuje on no a ile pani chce ja w smiech (hehehe) on no wszystkich si epytam a ja z haslem no wie pan za 5pln to ja pracowac nie bede.. koles usmiechnol sie niesmialo i powiedzial aleja tyle dziewczyna place ...hahaha a ja do niego ze za 7pln mozemy pogadac i co ... i idziemy chyb ana układ:razz: on mni erejestruje w posredniaku na staz bede dostawac od posredniaka 480pln + roznice pomiedzy tym co zarobie ( pracujac 8h dziennie 5 dni w tygodniu za 7pln ) a tym co dostane od posredniaka czyli okolo tysiaka wyciagne + oczywscie jak bym chciala to w weekendy mote pracowac i jakies bankieciki :razz:
w kawiarni bym miala 1200 ale praca ciezsza od tej co tu bym miala:roll: jutro ide na jakies 3h pobiegac z taca u tego kolesia i sie dogadac jak cos:p

Posted

[quote name='R.J.Osanna']Dziewczyny, ja naprawdę wymiękam jak was czytam! Idę sobie nalać czerwonego, wytrawnego winka, bo normalnie tymi "odwykami" to mi apetytu narobiłyście :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

o kogo ja widze ofiara jabolowa :evil_lol::evil_lol: do Efffy nie wchodz bo watrobe wykonczysz :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']To się nazywa "negocjacje", czy jakoś inaczej...;)[/quote]
hehe tak własnie tak:diabloti:
jutro mu powiem ze posredniak + 7pln za godzine +weekendy wolne i sie zgadzam na prace:diabloti:( nie odmowi :evil_lol: pozamiatal łoczkami ..hehe)

[quote name='zuzolandia']czysta to tylko wódka:diabloti:

a nie mowilm ze na odwyk ????? hehehehe
a konkretnie to gdzie ? w knajpie masz te robote ?[/quote]
:evil_lol:ciii

to jest taka restauracyjka mini takie domowe obiady :razz:

[quote name='R.J.Osanna']Dziewczyny, ja naprawdę wymiękam jak was czytam! Idę sobie nalać czerwonego, wytrawnego winka, bo normalnie tymi "odwykami" to mi apetytu narobiłyście :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
buahahaha tu trzeba twardym byc i wóde pic:evil_lol:

[quote name='zuzolandia']o kogo ja widze ofiara jabolowa :evil_lol::evil_lol: do Efffy nie wchodz bo watrobe wykonczysz :evil_lol::evil_lol:[/quote]
:diabloti: a kysz siło nieczysta:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!! calkiem niezle powiazania ;-) hehhehehhee[/quote]
:grin: hahaha

[quote name='bonita']Jeszcze coś zostało , czy za póżno wpadłam :cool3:[/quote]
za ;pozno:cool1: bo ja odpadłam:evil_lol:

[quote name='paula_z']Siemka córcia :multi: O qrde, pracę zmieniasz :razz: Fajnie, że na lepszą i z szefciem można się dogadać ;)

Fotek Tigruśki dziś nie było :-o :mad:[/quote]
siemanko mamka:multi:
no chyba zmieniam:evil_lol:
czy lepsza to sie okaze:evil_lol: napewno mniej bym miala na głowie , mniejsza odpowiedzialnosc( co chyba mnie najbardziej cieszy)
cas pracy od 11 do 19 ( w kawiarni na 2 zmiany jak nie od 10 18 to od 14 do 22)
szef jest facetem :evil_lol: młodym ( raczej nie za przystojny .. alemoze i lepiej bo ma zone:evil_lol:)
no zobaczymy jak to bedzie:razz:

foty .. yy yyy zaraz cos wstawie ...chyba jakies mam jeszcze :siara:

[quote name='bonita']Za póżno, już po piciu , nic idem spać,
Branoc[/quote]
branoc:loveu::lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:shake::shake::shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie czytam .....nie czytam ......dobrej nocy życzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
hahaha no Alu noooo

[quote name='AgusiaTerierka']Witamy się , u nas słoneczko, będzie piękny spacer.

Rozmowy poszły gładko? Oczkami zamiatał?:razz:[/quote]
u nas tez słoneczko:multi: bedzie mily dzien w pracy :mdleje:
haha ja zawsze zamiatam :grin: TZ ma zawsze polewke ze mnie hahaha

Posted

yyy ostatnie foty jakie mam :siara:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/85/dfc49014137e3069.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/85/9e4810420a993ebe.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/104/8bf4bc0d60ce10b3.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hamujemy i doopalon w górze ;)
[url]http://images26.fotosik.pl/85/dfc49014137e3069.jpg[/url]

cześć Młoda ;)
[/B][/FONT][/COLOR]