Szarotka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jak zawieziecie Olka, to bede was wszystich z tego watku molestowac ( i nie tylko was, reszte tez), bo trzeba ze schronu wyciagnac Hero, a bez pieniedzy ani rusz. :(:( Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 tutaj link do hotelu u P. Joasi, http://hotelterier.pl/ warunki są super.. sama zobacz ;) Kurcze tyle tych bid potrzebujących ze ja siedze z bolem brzucha od czytania tych historii i przezywania :( Ja prosze.. wejdzcie do Foksicy, jest od dzisiaj w hoteliku, byla dlugo na mrozie na wsi, bez niczego, nikogo, przeganiana :( Jest prawdopodobnie w ciazy.. trzeba ją szybko ciachnąć a kasy nie ma :(:( !! http://www.dogomania.pl/threads/177608-BiaA-ystok-wieA-Foksia-A-yjAE-ca-na-A-niegu-pomA-A-my-jej-inaczej-zginie?p=13924895#post13924895 Quote
Szarotka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Widzialam juz ten hotel. No wiec jak robie tak. Koncentruje sie na paru, bo wszystkich nie da sie ogarnac. Nie ma szans. Lepiej pomoc jednemu a dobrze, niz latac po wszystkich watkach, bo mozna sie tylko depresji nabawic. Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Tez mialoam taki system heh jeden pies i koniec.. ale na foksa trafiłam to nieodpuszcze :( Quote
Szarotka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ok. pomoge Ci z Foksem jak mi pomozesz z Hero :):) Trzeba zawierac pakty :):) Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Ja zadeklarowalabym duzo, gdybym zarabiala hehe w przyszlosci na pewno nie bede szczedzila na bidulki.. Quote
Szarotka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 olalolaa napisał(a):Ja zadeklarowalabym duzo, gdybym zarabiala hehe w przyszlosci na pewno nie bede szczedzila na bidulki.. Mnie raczej chodzi o pomoc w rozkrecaniu watku, typu wysylanie pw do znajomych i nie tylko :):) Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 LOkej, wczoraj padlam dzisiaj nadrabiam ile dam rade - super wiesci o Olku i jego hoteliku :) Koniecznie mu zdjec napstrykajcie miedzy schronem a hotelem.... I wyprawke mu trzeba chlopakowi obroze, kocyk, miski - moze krawat? Zeby tam dziewczynom wpadl w oko? I jeszcze jedno - moje deklaracje byly od lutego wiec prosze je zapisac jako luty (mimo ze wczesniej Nikus przelew zrobil). Troszeczke mnie martwi finansowo ten wczesniejszy wyjazd - czy inne deklaracje byly od stycznia czy od lutego? BO to jest pare dni w styczniu extra, mamy na to? Dzieki, spadam - caly dzien na zebraniach dzisiaj... no prawie caly bleeeeeeeeeeeeeee :9 Wpadne wieczorkiem Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Emigrantko jak przyjdzie na konto kasa, to zapiszę Cię na luty ;) Moze Olek juz jutro wyjdzie :D:D Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Emigrantko jak przyjdzie na konto kasa, to zapiszę Cię na luty ;) Moze Olek juz jutro wyjdzie :D:D Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 no ładnie, dogomani sie cos wariuje :angryy: Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ola nic sie nie przejmuj, tez mi sie Dogo krzaczy.. i szlag mnie trafia bo mam tylko pare minut a nic nei moge ani poczytac ani popisac bleeeeeeeee Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Oleczku pieseczku trzymaj się smuteczku ;) Dzika_Figo, jak dam Ci jutro znac ze pies poza schronem to zamowisz jakos ta karme ok? Dogadamy sie jeszcze na pw jaka Quote
kakaicezar Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Oleczku pieniążki posłałam:-) trzymam kciukasy za Olusia Quote
Dzika_Figa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 olalolaa napisał(a):Oleczku pieseczku trzymaj się smuteczku ;) Dzika_Figo, jak dam Ci jutro znac ze pies poza schronem to zamowisz jakos ta karme ok? Dogadamy sie jeszcze na pw jaka Jasne, jestem do Twojej dyspozycji. Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jestem już po pracy więc mogę zająć się OLKIEM, Cioteczki ja z Panią umawiałam się na telefon kiedy mogłaby przyjąć Olka, Dzika_Figa jesteś pewna, że te miejsce od dzisiaj się zwolniło? Wszystko jest na dobrej drodze rozliczenia też się będzie liczyło od lutego bo stycznia nam mało zostało damy radę! Pamiętajcie o książeczce szczepień bo schronisko powinno wydać taką książeczkę! Co jeszcze nam zostało do obgadania? Szarotko czytałam o Hero jak będę miała trochę kasy to podrzucę! Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ja chce zdjecie kocyka/psiego lozka i obrozy i misek jakie Mlody Olek na droge dostanie na wyprawke :( Bo ja daleko.. ja nic nie wiem buuuuuuuuuuuuuu :( Quote
Dzika_Figa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Już sprawdzam konto, wiecie, dopiero wstałam, różnica czasu, te sprawy. Moja mama zafunduje Olkowi witaminki, przyjadą do hoteliku razem z karmą. Co do Saby... gwatantuję, że już wybyła z hoteliku, oto dowód: http://www.dogomania.pl/threads/174398-Saba-we-wtorek-jedzie-do-domku-Gucio-nadal-czeka-na-dom/page48 Możesz śmiało dzwonić i potwierdzać miejsce dla Olka Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 DObra - a z tego hoteliku jak mu bedziemy domku na stale szukac, huh? O tym tez trzeba pomyslec..... Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 słuchajcie zadzwoniłam sie dowiedziec do P. Joasi, zeby nie było potem problemow, miejsce juz jest, czeka na Olka, trzeba go dokłądnie przebadać i umowiłam się ze w tym tygodniu, raczej w weekend go przywieziemy ;) Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww - szczesciaz chlopak, sama bym tam chciala pomieszkac ehheeh Quote
Recommended Posts