Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tutaj link do hotelu u P. Joasi, http://hotelterier.pl/ warunki są super.. sama zobacz ;)

Kurcze tyle tych bid potrzebujących ze ja siedze z bolem brzucha od czytania tych historii i przezywania :(

Ja prosze.. wejdzcie do Foksicy, jest od dzisiaj w hoteliku, byla dlugo na mrozie na wsi, bez niczego, nikogo, przeganiana :( Jest prawdopodobnie w ciazy.. trzeba ją szybko ciachnąć a kasy nie ma :(:( !!
http://www.dogomania.pl/threads/177608-BiaA-ystok-wieA-Foksia-A-yjAE-ca-na-A-niegu-pomA-A-my-jej-inaczej-zginie?p=13924895#post13924895

Posted

Widzialam juz ten hotel. No wiec jak robie tak. Koncentruje sie na paru, bo wszystkich nie da sie ogarnac. Nie ma szans. Lepiej pomoc jednemu a dobrze, niz latac po wszystkich watkach, bo mozna sie tylko depresji nabawic.

Posted

olalolaa napisał(a):
Ja zadeklarowalabym duzo, gdybym zarabiala hehe w przyszlosci na pewno nie bede szczedzila na bidulki..

Mnie raczej chodzi o pomoc w rozkrecaniu watku, typu wysylanie pw do znajomych i nie tylko :):)

Posted

LOkej, wczoraj padlam dzisiaj nadrabiam ile dam rade - super wiesci o Olku i jego hoteliku :)

Koniecznie mu zdjec napstrykajcie miedzy schronem a hotelem....

I wyprawke mu trzeba chlopakowi obroze, kocyk, miski - moze krawat? Zeby tam dziewczynom wpadl w oko?

I jeszcze jedno - moje deklaracje byly od lutego wiec prosze je zapisac jako luty (mimo ze wczesniej Nikus przelew zrobil).

Troszeczke mnie martwi finansowo ten wczesniejszy wyjazd - czy inne deklaracje byly od stycznia czy od lutego?

BO to jest pare dni w styczniu extra, mamy na to?

Dzieki, spadam - caly dzien na zebraniach dzisiaj... no prawie caly bleeeeeeeeeeeeeee :9

Wpadne wieczorkiem

Posted

olalolaa napisał(a):
Oleczku pieseczku trzymaj się smuteczku ;)
Dzika_Figo, jak dam Ci jutro znac ze pies poza schronem to zamowisz jakos ta karme ok? Dogadamy sie jeszcze na pw jaka

Jasne, jestem do Twojej dyspozycji.

Posted

Jestem już po pracy więc mogę zająć się OLKIEM,
Cioteczki ja z Panią umawiałam się na telefon kiedy mogłaby przyjąć Olka, Dzika_Figa jesteś pewna, że te miejsce od dzisiaj się zwolniło? Wszystko jest na dobrej drodze rozliczenia też się będzie liczyło od lutego bo stycznia nam mało zostało damy radę!
Pamiętajcie o książeczce szczepień bo schronisko powinno wydać taką książeczkę!
Co jeszcze nam zostało do obgadania?
Szarotko czytałam o Hero jak będę miała trochę kasy to podrzucę!

Posted

słuchajcie zadzwoniłam sie dowiedziec do P. Joasi, zeby nie było potem problemow, miejsce juz jest, czeka na Olka, trzeba go dokłądnie przebadać i umowiłam się ze w tym tygodniu, raczej w weekend go przywieziemy ;)