Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kika9004']Wpłynęły dwie wpłaty !! 100 i 160 zł !! Dziadek może ruszać !! :D

260 zł wystarczy na hotelik, a szczepienia, odrobaczenie i transport ? Ile potrzeba jeszcze kasy na cito ?

Dziewczyny wpłacajcie na Dziadka, co by Święta spędził w nowym domku :-)

Posted

Ja dzisiaj przelałam tak jak obiecałam 30zł. W tym miesiącu mam jeszcze do wpłacenia trochę grosza za koty, które przewają w lecznicy. Jeżeli będzie potrzeba to jeszcze trochę jedorazowo dorzucę.

Posted

maja602 napisał(a):
Ja dzisiaj przelałam tak jak obiecałam 30zł. W tym miesiącu mam jeszcze do wpłacenia trochę grosza za koty, które przewają w lecznicy. Jeżeli będzie potrzeba to jeszcze trochę jedorazowo dorzucę.

Dziękujemy !! :D

Posted

dokładne rozliczenie wpłat na dzień 16.12:
ketunia 2x 30zł+100zł=160zł
Izabela W 100zł
maja602 30zł
Anita G 30zł
razem 320zł

Kika9004 kwota ta starczy na miesiąc, ale czy mamy deklaracje na całe 250zł miesięcznie?
Niczyje nie stać na przejęcie finansowania Dziadka- nie jestesmy w stanie zapłacić za pobyt obecnych podopiecznych nawet za listopad.

Posted

ponieważ Frodo -niewidomy piesek jest u Aliny i już nawet zamerdał ogonkie podnoszę swoją deklaracje do 50 zł na Dziadka , bo wiem że będzie mu tam jak w domu (ale wpłace jutro te 20 bo dzisiaj już nie mam siły)

Posted

czerda napisał(a):
ponieważ Frodo -niewidomy piesek jest u Aliny i już nawet zamerdał ogonkie podnoszę swoją deklaracje do 50 zł na Dziadka , bo wiem że będzie mu tam jak w domu (ale wpłace jutro te 20 bo dzisiaj już nie mam siły)

Dziękujemy :) :)