Kika9004 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 trzeba go trochę porozgłaszać :) Quote
maja602 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jasne. Im więcej ogłoszeń tym lepiej. Może ktoś przytuli go do siebie. Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Boże , jaki on biedny :(:(:( U mnie w domu tez jest jeden pies a dokładniej sunia 18 l Myszka juz prawie nie nie widząca i nie sysząca i zdaża sie jej wejść nawet do miski z woda ale to nie powód do eutanazji :(:(:( Gdyby nie moje przepełnienie to bym .... ale nie moge bo samam mam 4 psy w tym jedna z psinek Tarunia umiera na raka i kilkanasciew kotów , jedynie co moge obiecac to podnoszenie watku :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kogo ochodzi zwykły i ślepy kundel :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
maja602 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Starość jest okropna. Trzeba jednak pamiętać, że każdy z nas będzie kiedyś stary i z pewnością nikt z nas nie będzie chciał być odrzucony. Proszę rozejrzyjcie się wokół siebie. Może znajdzie się dla niego miejsce. Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 niewidome zwierze też potrafi sie dostosowac do nowych warunków , do domu gdzie będzie kochany , jedynie nie powinno sie zmianiać ustawienia mebli , przedmiotów , zwierze nie widome potrafi zyć jak '' zdowe '' Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Czemu nikt tu nie zaglada :(:(:( Quote
Edi100 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Czemu nikt tu nie zaglada :(:(:( Ja zaglądam, ale nijak nie wiem jak pomóc. Ogłaszajcie Go, gdzie się da:(:(:( Ja też mam ślepiutką sunię na dozżwotnim DT:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Czy on ma jakies ogłoszenia ???? Quote
maja602 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ma ogłoszenia w Necie na adopcje.org, adopcjepsow.org, cafeanimal, psy.pl Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Kto mu da szanse , błagam :(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 nie wiele osób tu zagląda :(:(:( Quote
Owieczka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No niewiele... może jak będa nowe fotki to chętniej ktoś zajrzy ;( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Czy starość i slepota = brak domu Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Kochani ja mam w domu około 18 letnią głuchą i ślepą sunie i ona sobie radzi bez prodlemu , błagam nie bójcie adoptowac ........ on zginie :(:(:(:(:(:( Quote
Kika9004 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Jeśli Dziadek nie znajdzie domu, jednym wyjściem dla niego będzie uśpienie !! Nie pozwólcie odejść mu za TM !! Potrzeba odnowić mu ogłoszenia i dać nowe!! Proszę o pomoc !! Quote
maja602 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Staram się, aby ogłoszenia, które zrobiłam były cały czas aktywne. Zapewne nowe się przydadzą. Może ktoś zrobi Dziadkowi i Karatowi allegro. Sprawa jest trudna. Ludziom, których spotykam proponuję różne pieski i kotki. Niestety nawet na młode, piękne i zdrowe nie ma chętnych. Ktoś, kto da Dziadkowi dom to KTOŚ wyjątkowy. Czy są jeszcze tacy ludzie? Quote
Onaa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ile latek ma piesek ? I czy on tak mieszka jak Karat ? To znaczy w takim boksie bez wychodzenia na spacerki ? Ślepe pieski ciężko jest wyadoptować :(. Quote
Kika9004 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='Dogo07']Ile latek ma piesek ? I czy on tak mieszka jak Karat ? To znaczy w takim boksie bez wychodzenia na spacerki ? Ślepe pieski ciężko jest wyadoptować :(.[/QUOTE] Ojej trudno mi określić ile ma lat... może około 9... nie jestem pewna... Niestety żyje tak jak Karat, może jeszcze gorzej bo nie widzi :( Niestety nie można wypuścić go na wybieg bo zginąłby w stadzie liczącym około setkę biegających psiaków :( Quote
Recommended Posts