Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże , jaki on biedny :(:(:( U mnie w domu tez jest jeden pies a dokładniej sunia 18 l Myszka juz prawie nie nie widząca i nie sysząca i zdaża sie jej wejść nawet do miski z woda ale to nie powód do eutanazji :(:(:( Gdyby nie moje przepełnienie to bym .... ale nie moge bo samam mam 4 psy w tym jedna z psinek Tarunia umiera na raka i kilkanasciew kotów , jedynie co moge obiecac to podnoszenie watku :(:(:(

Posted

Starość jest okropna. Trzeba jednak pamiętać, że każdy z nas będzie kiedyś stary i z pewnością nikt z nas nie będzie chciał być odrzucony. Proszę rozejrzyjcie się wokół siebie. Może znajdzie się dla niego miejsce.

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Czemu nikt tu nie zaglada :(:(:(

Ja zaglądam, ale nijak nie wiem jak pomóc. Ogłaszajcie Go, gdzie się da:(:(:(
Ja też mam ślepiutką sunię na dozżwotnim DT:(

Posted

Jeśli Dziadek nie znajdzie domu, jednym wyjściem dla niego będzie uśpienie !! Nie pozwólcie odejść mu za TM !!

Potrzeba odnowić mu ogłoszenia i dać nowe!!

Proszę o pomoc !!

Posted

Staram się, aby ogłoszenia, które zrobiłam były cały czas aktywne. Zapewne nowe się przydadzą. Może ktoś zrobi Dziadkowi i Karatowi allegro.
Sprawa jest trudna. Ludziom, których spotykam proponuję różne pieski i kotki. Niestety nawet na młode, piękne i zdrowe nie ma chętnych. Ktoś, kto da Dziadkowi dom to KTOŚ wyjątkowy. Czy są jeszcze tacy ludzie?

Posted

Ile latek ma piesek ? I czy on tak mieszka jak Karat ? To znaczy w takim boksie bez wychodzenia na spacerki ?
Ślepe pieski ciężko jest wyadoptować :(.

Posted

[quote name='Dogo07']Ile latek ma piesek ? I czy on tak mieszka jak Karat ? To znaczy w takim boksie bez wychodzenia na spacerki ?
Ślepe pieski ciężko jest wyadoptować :(.[/QUOTE]

Ojej trudno mi określić ile ma lat... może około 9... nie jestem pewna...

Niestety żyje tak jak Karat, może jeszcze gorzej bo nie widzi :( Niestety nie można wypuścić go na wybieg bo zginąłby w stadzie liczącym około setkę biegających psiaków :(