Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

esperanza napisał(a):
Cieszę się, to przynajmniej jedna kwestia załatwiona.
Dziadek zapewne będzie wymagał wizyty u weterynarza- może wizyta u dr Garncarza nie będzie potrzebna, jeśli inny dobry wet stwierdzi, że z oczami już nic nie da się zrobić.
Czy będzie ktoś, kto Dziadka do weta zawiezie? Ewentualnie, czy Ty AlinoS będzie mogła za zwrot kosztów paliwa go zabrać?

Oczywiście że tak

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Esperanza ja jeszcze nie oddałam transporterka, jeśli jest potrzebny na już, w poniedziałek oddam tam gdzie miałam oddać. Ale w tym tyg oddam na pewno. Najpierw nie znalazłam tam lecznicy a jak już miałam numer ulicy, nie bylo kiedy podjechać. Jakby coś jest u mnie, możesz dawać mój tel jakby ktoś potrzebował.

Posted

Pati-c wczoraj jeszcze nie wiedziała którą drogą będzie jechała (Pułtusk czy Ostrów Maz), o tyle to istotne, że może przekazanie w innym miejscu niż Ostrołęka byłoby możliwe. Jutro dopytam właścicielkę schroniska, czy dowiezie Dziadka.
Jeśli jest ktoś, kto przejmie inicjatywę i popilotuje sprawę transportu psiaka, to ja chętnie sprawę przekażę.
Mój kot jest w fatalnym stanie, z dnia na dzień jest gorzej, a TZ też jest chory :-(

Połowę za transport zapłacimy z zebranych na Dziadka środków, tylko pati-c będzie musiała wziąć dla nas fakturę.

Posted

Dzisiaj według relacji Agaty Staszek rzucil sie na Jej psa. Napisalam do Pati czy Dziadek bedzie bezpieczny podczas podrozy ze Staszkiem.

EDIT: Rozmawiałam z Pati. Dziadek jutro jedzie razem ze Staszkiem :) spokojnej drogi Chłopcy :)

Posted

Zgadza się, Dziadek jutro pojedzie.
Na początek przydałaby mu się wizyta u weterynarza, by sprawdzić stan ogólny i odrobaczyć.
AlinaS, bardzo proszę w dogodnym dla Ciebie terminie o taką wizytę u weta. obraczus87 wspominała, że korzystasz z usług weterynarza w Milanówku. Jeśli według Ciebie jest godny polecenia warto by Dziadka obejrzał.
Najlepiej, by rozliczenie wizyty u weterynarza była faktura przelewowa na nas. Mając skan faktury mogłabym zrobić przelew, a przy jakiejś okazji odebrać w formie papierowej.
Co do płatności za hotel, czy możemy rozliczać się co miesiąc z dołu? Do rachunku mogłabyś wtedy doliczać koszty transportu do i od weta z danego miesiąca.

Posted

Jeśli ktoś by mi je podrzucił to raczej tak :) Pójdę jutro do babci, która robi przepiękne serwetki :) kupię jej włóczke i niech robi :) :D :D :D