Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maja602']Pewnie, że lepiej byłoby gdyby dom był stały. Jednak wydaje mi się, że znaleźć amatora na takiego Dziadka będzie trudno. Znam przypadki, ale tylko trzy. Wszystko zależy jaka byłaby cena no i jakie warunki. Na innych wątkach ludzie deklarują miesięczne wpłaty i zbierają potrzebną kwotę. Można spróbować w ten sposób.[/QUOTE]

tylko trzy? To właśnie poznajesz czwarty... :) :) :)
wzięłam niewidomego staruszka a razem mam już przygarniętych sześć tak na stałe, no i ciągle jakiś "siódmy" się przewija z ulicy zabrany - teraz też mam 7 :), jedno znajdzie dom - na drugi dzień kolejne się "trafia" (przynoszą do mnie jak do schroniska:))
dlatego nie mogę wziąć Dziadka, jedyne, co mogę - deklaruję 15 złotych miesięcznie, to niewiele, wiem, ale naprawdę mam już dużo deklaracji na podobnych mu biedaków (miałam na nowe wątki nie wchodzić:))

dodałam jego fotkę na mój profil na NK...

Posted

Ja też deklaruję wpłatę miesięczną. 30zł. miesięcznie, to tak na chwilę obecną. Zobaczymy ile będzie kosztował pobyt miesięczny. Czy jest upatrzony jakiś domek?

Posted

ja też deklaruję 30 zł miesięcznie
jeśli na pierwszy miesiąc dużo by brakowało to dam więcej a potem się na następny dozbiera, tylko dajcie znac ile brakuje

Posted

To ja też deklaruję miesięczną wpłatę 30 zł oraz jednorazową w grudniu w kwocie 100 zł, co by Dziadek szybko trafił do hoteliku.
Wiem, że jestem nowa na dogo, ale można mi zaufać i wziąć pod uwagę moje deklaracje. Pierwszym forum na które trafiłam było forum adopcji buldożków, stamtąd zaadoptowałam jednego bidoka i tym sposobem mam obecnie dwa BF. Dziadka wątek śledzę od niedawna i nie mogę przestać o nim myśleć....

Posted

[B]Dziękuję bardzo za deklaracje [/B]!! Jeszcze trochę brakuje :(

Jeśli chodzi o domek to znalazłam fajny, ale dopiero od lutego, więc szukamy dalej... Znacie może jakieś, które by były odpowiednie??

Posted

esperanza napisał(a):
Kika9004 może byc i od lutego, byle dobry i taki, co się nie wycofa.

Jest spory problem... on znajduje się około 477 km od Ostrołęki :( :(

Posted

Kika najważniejsze, że jest chętny, który zaopiekuje się Dziadkiem. Jeżeli sprawdziłaś, że będzie miał tam dobrych ludzi i warunki, to super. Napisz ile będzie kosztował miesięczny pobyt i jaka jest w tej chwili zadeklarowana kwota.

Posted

Szkoda, że dopiero od lutego, to dla Dziadka prawie cała zima w schronie :-(. Jeżeli będzie problem z transportem, to mogę jakoś pomóc, od Szczecina do Kruszewa to niecałe 200 km, tylko gdzie miałby być ten jego domek ?

Bardzo żałuję, że nie mogę dać mu schronienia...jeden mój buldożek jest agresywny do innych psów, dopiero od niedawna udało nam się wypracować hierarchię miedzy nim a sunią (trwało to od lutego). (Dodam, że moja parka jest wysterylizowana i nie jesteśmy żadną pseudo) Ponadto trzy razy w tygodniu nie ma w domu nikogo przez jakieś 9 h i wtedy psy są same....Biedny Dziadek :-(

Posted

[email protected] - proszę o plakacik to wydrukuję i także poroznoszę :)

O hoteliku porozmawiam jeszcze z jedną osobą z moich okolic i wtedy zobaczymy. Jeśli chodzi o koszty to 10 zł za dobę :( chce ten hotelik który będzie w lutym, to hotelik który powstaje dla psów staruszków, więc jak najbardziej odpowiedni,. bo Dziadek nie może być puszczony ze sforą dorosłych, zdrowych psów. Teraz śpieszę się... jak wrócę odpiszę na wszystkie wasze posty. Brakuje około 150 zł miesięcznych deklaracji...

Posted

Kika9004 napisał(a):
[email protected] - proszę o plakacik to wydrukuję i także poroznoszę :)

O hoteliku porozmawiam jeszcze z jedną osobą z moich okolic i wtedy zobaczymy. Jeśli chodzi o koszty to 10 zł za dobę :( chce ten hotelik który będzie w lutym, to hotelik który powstaje dla psów staruszków, więc jak najbardziej odpowiedni,. bo Dziadek nie może być puszczony ze sforą dorosłych, zdrowych psów. Teraz śpieszę się... jak wrócę odpiszę na wszystkie wasze posty. Brakuje około 150 zł miesięcznych deklaracji...

Jeśli ten hotelik nie wypali to może przyjechać do mnie - będzie nie w hoteliku ale u mnie w domu

Posted

AlinaS napisał(a):
Jeśli ten hotelik nie wypali to może przyjechać do mnie - będzie nie w hoteliku ale u mnie w domu

Byłoby świetnie, ale nie uzbieraliśmy takich deklaracji :( cena u Ciebie to od 15 do 30 zł, uważam że trudno będzie nam zebrać taką kwotę :(

Rozwiesiłam dziś parę plakacików!! Są tam niestety literówki!

MIEŁEM, USPIĄ, USPIĆ, i w części brakuje kreseczki do ę, ą :) zmień i dopiero drukuj :) i możesz dodać moje gg: 2652532

Posted

Patrzyłam, że za Dżoka wystarczyły deklaracje 250 zł, czy za Dziadka też mogłoby tyle być?? Mamy stałych 150, za grudzień będziemy mieli 250, a na styczeń postaram się zrobić bazarek i tą stówę dozbierać, mogłoby tyle być?? Prosimy... Więcej nie dam rady :(