esperanza Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jeśli mnie pamięć nie myli, to obydwaj mieszkają w tym samym boksie. Quote
mari23 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Kochani ja mam w domu około 18 letnią głuchą i ślepą sunie i ona sobie radzi bez prodlemu , błagam nie bójcie adoptować ........ on zginie :(:(:(:(:(:([/QUOTE] ja też mam ślepego staruszka wśród gromadki innych przygarniętych (dlatego nie mogę więcej piesków wziąć) - jeśli ktoś się waha - proszę o kontakt :) będę tu zaglądać, no i ludzi popytam, na wątek zaproszę wrażliwe duszyczki... tylko pilnujcie tam na miejscu, żeby go nic złego nie spotkało, najlepiej tymczas chociaż albo hotelik tani jakiś... szkoda biedactwa w schronisku... Quote
Kika9004 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Może dajcie znać innym cioteczkom, że na tym wątku szukamy domku dla potrzebującego Dziadka. Jak nas będzie więcej to łatwiej będzie nam szukam DS !! Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jak by były nowe zdjęcia to moze by mu zrobic taka wersje plakatu do powieszenia w lecznicach , sklepach zoo i gdzie sie tylko da ... ja tak robie z moimi tymczasmi i czasmi sie ktoś zgłasza ... Ja poprosze moja koleżanke o plakat a kolege o wydruk .... i wtedy moge wysłac już gotowe plakaty do rozwieszania ( poprosze o nr kontaktowy ) , a wartto rozwieszać w całej polsce bo transport to najmnijeszy problem ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A czy może wiecie jaki Dzadek jest w stosunku do psów , kotów , dzieci ... Quote
Kika9004 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Jak by były nowe zdjęcia to moze by mu zrobic taka wersje plakatu do powieszenia w lecznicach , sklepach zoo i gdzie sie tylko da ... ja tak robie z moimi tymczasmi i czasmi sie ktoś zgłasza ... Ja poprosze moja koleżanke o plakat a kolege o wydruk .... i wtedy moge wysłac już gotowe plakaty do rozwieszania ( poprosze o nr kontaktowy ) , a wartto rozwieszać w całej polsce bo transport to najmnijeszy problem ...[/QUOTE] :D Ojej, naprawdę świetne by było !! :D Ja też bym poroznosiła po okolicznych miejscowościach :D Kontakt do adopcji: Justyna Długoborska 607 077 350 Jeśli chodzi o stosunek do innych psów to raczej nie jest najgorzej :) Myślę, że do domu z małymi dziećmi się nie nadaje :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Kika9004']:D Ojej, naprawdę świetne by było !! :D Ja też bym poroznosiła po okolicznych miejscowościach :D Kontakt do adopcji: Justyna Długoborska 607 077 350 Jeśli chodzi o stosunek do innych psów to raczej nie jest najgorzej :) Myślę, że do domu z małymi dziećmi się nie nadaje :([/QUOTE] I tylko prosze o zdjecia takie bardziej na plakat jak by to było mozliwe ... Quote
Kika9004 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']I tylko prosze o zdjecia takie bardziej na plakat jak by to było mozliwe ...[/QUOTE] Czyli jakie?? Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Aby zdjęcie było bardziej zachecające do adopcji , może by zrobic zdjęcie jego całego i ile on może ważyć , oczywiście tak około ... PS Mój koci tymczas ma na imie Kika :) Quote
Owieczka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']On widzi sercem ....[/QUOTE] Pięknie to napisałaś... Quote
Kika9004 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Myślimy nad zbieraniem kaski na płatny DT dla Dziadka, co o tym myślicie?? Quote
maja602 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dobry pomysł. Ja już to proponowałam ale nie było odzewu. Czy ktoś zna osobę, która za wynagrodzeniem da Dziadkowi dom, przyjaźń i opiekę? Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dobry pomysł z tym zbieraniem kaski na DT , tylko mi głupio bo ja nie moge sie dorzucić :(:(:( Nie moge przestać o nim mysleć ..... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Bardzo prosze o wysłanie zdjęć na maila [email protected] , nawet jesli nie ma nowych to te co są bo nie moge ich z dogo skopiowac , nie wiem czemu ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Nadal nie mam zdjęcia na mailu :(:(:(:(:(:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Zdjęcia dotarły , juz napisałam maila do mojeje kolezanki aby mi zrobiła projekt plakatu a potem poprosze kolege o wydruk .... Moze to coś pomoże ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Staruszku kto da Ci dom ..... Quote
siekowa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Czy możecie wstawić jego nowe zdjęcia na wątek? Quote
Kika9004 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Zdjęcia dotarły , juz napisałam maila do mojeje kolezanki aby mi zrobiła projekt plakatu a potem poprosze kolege o wydruk .... Moze to coś pomoże ...[/QUOTE] Bardzo dziękuję za pomoc :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nie ma za co dziękowac , ten psiaczek bardzo mi wpadł w oko a nie moge go przygarnąć :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
Recommended Posts