Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Kochani ja mam w domu około 18 letnią głuchą i ślepą sunie i ona sobie radzi bez prodlemu , błagam nie bójcie adoptować ........ on zginie :(:(:(:(:(:([/QUOTE]

ja też mam ślepego staruszka wśród gromadki innych przygarniętych (dlatego nie mogę więcej piesków wziąć) - jeśli ktoś się waha - proszę o kontakt :)

będę tu zaglądać, no i ludzi popytam, na wątek zaproszę wrażliwe duszyczki...
tylko pilnujcie tam na miejscu, żeby go nic złego nie spotkało, najlepiej tymczas chociaż albo hotelik tani jakiś...
szkoda biedactwa w schronisku...

Posted

Może dajcie znać innym cioteczkom, że na tym wątku szukamy domku dla potrzebującego Dziadka. Jak nas będzie więcej to łatwiej będzie nam szukam DS !!

Posted

Jak by były nowe zdjęcia to moze by mu zrobic taka wersje plakatu do powieszenia w lecznicach , sklepach zoo i gdzie sie tylko da ... ja tak robie z moimi tymczasmi i czasmi sie ktoś zgłasza ... Ja poprosze moja koleżanke o plakat a kolege o wydruk .... i wtedy moge wysłac już gotowe plakaty do rozwieszania ( poprosze o nr kontaktowy ) , a wartto rozwieszać w całej polsce bo transport to najmnijeszy problem ...

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Jak by były nowe zdjęcia to moze by mu zrobic taka wersje plakatu do powieszenia w lecznicach , sklepach zoo i gdzie sie tylko da ... ja tak robie z moimi tymczasmi i czasmi sie ktoś zgłasza ... Ja poprosze moja koleżanke o plakat a kolege o wydruk .... i wtedy moge wysłac już gotowe plakaty do rozwieszania ( poprosze o nr kontaktowy ) , a wartto rozwieszać w całej polsce bo transport to najmnijeszy problem ...[/QUOTE]

:D Ojej, naprawdę świetne by było !! :D Ja też bym poroznosiła po okolicznych miejscowościach :D Kontakt do adopcji:

Justyna Długoborska 607 077 350

Jeśli chodzi o stosunek do innych psów to raczej nie jest najgorzej :) Myślę, że do domu z małymi dziećmi się nie nadaje :(

Posted

[quote name='Kika9004']:D Ojej, naprawdę świetne by było !! :D Ja też bym poroznosiła po okolicznych miejscowościach :D Kontakt do adopcji:

Justyna Długoborska 607 077 350

Jeśli chodzi o stosunek do innych psów to raczej nie jest najgorzej :) Myślę, że do domu z małymi dziećmi się nie nadaje :([/QUOTE]
I tylko prosze o zdjecia takie bardziej na plakat jak by to było mozliwe ...

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Zdjęcia dotarły , juz napisałam maila do mojeje kolezanki aby mi zrobiła projekt plakatu a potem poprosze kolege o wydruk .... Moze to coś pomoże ...[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za pomoc :)