Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]PILNIE !!!
Potrzebny tymczas dla szczeniaka na czas Świąt !!! [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][B]Pomocy ...[/B][/COLOR][/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/174456-Szczeniaki-z-lasu-Pilnie-proszAE-o-wsparcie-finansowe-i-karmAE-lub-bezpA-atny-DT?p=13774474&posted=1#post13774474"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1744...1#post13774474[/COLOR][/URL]

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Jestem tu nowa,bo kilka dni temu dopiero trafiłam na stronę schroniska.Bardzo poruszył mnie los Dziadka.Bardzo chciałabym go zabrać do siebie i dać mu tyle miłości i czułości,której do tej pory nie zaznał.Jednakże na chwilę obecną nie mogę,mam psa przygarniętego z ulicy,który jest zazdrosny,poza tym od poniedziałku do piątku przez 9 godz.nikogo nie ma w domu,a Dziadek wymaga stałej opieki.Póki co deklaruję się dokładać do hoteliku dla niego tylko powiedzcie ile brakuje i podajcie nr konta.To zaraz po Nowym Roku wpłacę pieniądze.

Posted

Wszelkie datki na hotelik dla psiaka prosimy wpłacać na te konto:

Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje"
ul. Sielska 1 07-300 Ostrów Mazowiecka
Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974

W tytule: NA HOTELIK DLA DZIADKA

Brakuje 70 zł miesięcznych deklaracji, ale zbieramy także wpłaty jednorazowe :)

Posted

Dziadek ze Staszkiem dojechali szczęśliwie. Dziadek na dzień dobry zanim odebrałam Staszka z samochodu narobił kupkę na podłodze w domu a miałam z nim wyjść za chwilkę jak tylko ulokuję Staszka w domu. Psina po podróży nie wytrzymała a pewnie nie wiedział że to tylko chwilkę jeszcze trzeba poczekać Byliśmy na spacerku. Dziadek udaje odważniaka. Powarkuje na wszystko co usłyszy - ostrzega ja jestem groźny - troszkę to komicznie wygląda.

Posted

Dziadeczek niewidomy, wzięty ze schroniska, wieziony autem gdzieś daleko, nowe zapachy, nowe ręce. Ale pieseczek musiał być zestresowany, niepewny swoich losów.

Posted

pati-c opowiadała, że troszkę na siebie ze Staszkiem pokrzyczeli w drodze, ale zdecydowana reakcja ze strony pati-c ostudziła ich chęci do dalszej kłótni :-)

Pani Danuto witamy na dogomanii :-)

Prawdopodobnie w sobotę będziemy w schronisku, może tam się spotkamy?

Posted

Musi być dobrze! :) Dziadek dostał dzięki wam nową szansą na życie! teraz nie można jej zmarnować :) AlinaS gdybyś zrobiła mu kilka zdjęć byłabym wdzięczna :) :D

Posted

Zdjęcia dzisiaj postaram się zrobić.Dziadek jest tak spragniony kontaktu z człowiekiem że jak się pojawię na horyzoncie to zamęczyłby człowieka na śmierć. Poza ślepotą jest bardzo energicznym staruszkiem. Jest psem nauczonym czystości poza wczorajszym wypadkiem po przyjeździe po nocy było czyściutko

Posted

Bardzo się cieszę,że Dziadek jest wreszcie w ciepłym domku.Ja deklaruje dla DZIADKA 70 zł,wpłacę zaraz po nowym roku
Jak będzie mu jeszcze coś potrzeba dajcie mi znać,na ile będę mogła to pomogę.Dziadek zasługuje na godne życie.
I jeszcze wielka prośba z mojej strony. Jeśli jest tu ktoś z Ostrołęki bardzo proszę o kontakt,najlepiej na e-maila [email protected]

Posted

esperanza napisał(a):
Fakt, że zachowuje czystość, to bardzo dobra wiadomość.
AlinaS kiedy mogłabyś pojechać z Dziadkiem do weta?

Dzisiaj jadę z Czarusiem na RTG. Razem nie bardzo mogę ich wziąć. Wezmę zaraz po nowym roku. Tym bardziej że wizyta wydaje mi sie potrzebna- on jest taki chudzieńki
.