Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Alino bardzo dziękujemy za opieke nad Dziadkiem. Widać, że jest szczęśliwy. On się po prostu uśmiecha. Chyba trochę przytył i sierść ma lśniącą. Wypiękniał Dziadek.

Posted

Nadajmy mu jakieś imię bo tak jak już pisała ANAWA nie wiem ju z czy na wątku hoteliku czy na tym że poza ślepotą to jest wulkan energi i nazywanie go dziadkiem zupełnie nie pasuje do jego żywiołowego temperamentu

Posted

maja602 napisał(a):
OK. Jeśli nie Dziadek, to jakie imię mu nadamy? Czekamy na propozycje.

Ja nadałabym mu SZMAL, bo jestem dopiero co po obejrzanym meczu POLSKA-NIEMCY ;) Czekamy na propozycje ;p

Posted

Ja proponuję Fart albo Fido. Imieniem Fido nazwałam znalezionego kundelka, któremu szybciutko znalazłam WSPANIAŁY dom. Może prawem serii i Dziadkowi się poszczęści?

Posted

No dobra moje propozycje: Aldo, Andrus, Baca, Bej, Bo, Brytan, Cenzor, Faworyt, Filo, Hadżi, Kamrat, Kusy, Niemój :), Kobalt, Tacyt

No to wybierajcie :)

Posted

Kika9004 napisał(a):

Po tym zdjęciu zasługuje na WARIAT :lol:

Zwróćcie uwagę że on na żadnym zdjęciu nie jest sam żeby zrobić mu jakąkolwiek fotkę trzeba było go przytrzymać - on ani chwili nie ustoi lub nie poleży w miejscu